Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Sofer profesionist Timisoara Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Sofer cat.B curierat

  Angajam șoferi pentru curierat în Germania Salariu 2000 EURO net Detalii mai multe la tel

 • 11

  Angajam agent distributie cat B

  Angajam agent distributie legume-fructe in domeniul Horeca in Timisoara. Program luni-sambata orele 04:30-13:30. Depozitul se afla in zona Mehala. Nu oferim transport si bonuri de masa.

 • 7

  Șofer profesionist cat. C-E

  EMC Srl angajeaza sofer pentru a transporta marfa generala la prelata cu curse din Italia si destinatie Franta sau Germania. Se ofera: - contract pe Romania cu salarizare de 2300 de lei brut - 2400 net lunar (include salariul pe Romania + diurna) - transport decontat de firma - pauza de 45 de ore 80% se face la garaj in Italia, in care sunt prezente bai si dusuri - misiuni de trei luni cu trei saptamani acasa (sau doua cu doua) - tractor Euro 6, principal Volvo cu schimbator automat Se cere: - seriozitate - incredere - punctualitate - buna vointa - cunoasterea limbii italiene sau engleze (minim de convorbire) Intentia este ceea de a crea o colaborare cat mai lunga posibila, determinata de incredere, seriozitate si punctualitate.

 • 23

  angajez sofer profesionist

  angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.

 • 1

  Angajam soferi profesionisti incepatori / cu experienta (C+E, comunitate)

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 4

  Angajam sofer profesionist cat. C+E

  EMC Srl angajeaza pentru proprii colaboratori soferi si echipaj format. Daca vrei suna-ne la Sau intre timp completeaza acest form si te vom contacta cat mai repede. https://forms.gle/vX3H6JuXow6hhhja6 Angajam: Echipaj frigo: 2400 net persoana (4800 cabina) Frig net lunar Prelata: 2300 / 2500 net lunar Container: 2300 / 2500 net lunar Motrica: 2100 / 2300 net lunar Se ofera: - contract pe Romania cu salarizare pe tara 4000 de lei brut + diurna, initial cu termen iar dupa pe perioada nedeterminata - act aditional la diurna - 100 de avans din diurna la saptamana (la cererea angajatului) - salarizarea se plateste fix pe data de 15 a lunii - transport decontat de firma dus/intors - perioada de munca 12+3 sau 8+2 - cap tractor Euro6 Se cere: - seriozitate - incredere - punctualitate - buna vointa - minima cunostinta limba italiana Intentia este ceea de a crea o colaborare cat mai lunga posibila, determinata de incredere, seriozitate si punctualitate.

 • 6

  Angajam soferi pentru tara pe curse regulate in special din Hunedoara

  Angajam soferi profesionist pentru transport de marfa pentru tara la camion de mare tonaj (TIR). Cursele sunt regulate si fixe majoritar. Avantajati sunt in special soferii din zona Hunedoara, Alba sau Timisoara. Cerinte: - Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - Card pentru tahograf digital; - obligatoriu fara antecedente penale. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus. Candidatii interesati trebuie sa detina card tahograf, certificate, atestate valabile si sa fie seriosi. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus. Firma ANASTASIA SPEDITION este o companie de transport si logistica cu sediul principal in Timisoara. Dispunem de un parc auto propriu si efectuam curse regulate pe international, tur retur si intern.

 • 9

  Operatori Helpdesk in limba italiana in Timisoara.

  Angajam Operatori Helpdesk in limba italiana. Cerinte: - Experienta in domeniu constituie un avantaj; - Abilitati de comunicare si atitudine deschisa catre client; - Limba italiana nivel avansat; - Prezenta fizica la birou nu se lucreaza de acasa; - Cunostiinte operare PC. Responsabilitati: - Gestionarea contactului telefonic cu clientul; - Acuratete in indentificarea si solutionarea problemelor tehnice. Ce oferim: - Pachet salarial competitiv si beneficii + bonuri de masa; - Contract pe perioada nedeterminata; - Perioada de training platita; - Mediu de lucru placut. Pentru detalii puteti sa sunati la nr de telefon sau ne puteti trimite CV-ul dvs pe adresa de e-mail

 • 2

  Angajam sofer local , tur-retur , comunitate

  Angajam soferi , baieti si fete , pentru : 1. Curse locale - Timisoara 2. Tur-retur Cehia ( 1900 km/cursa ) 3. Comunitate 80 euro / zi calendaristica + salar Ro

 • 20

  sofer distributie

  fabrica de paine cauta sofer distibuitor paine si lipii

 • 10

  Angajam sofer cat B cu experienta!

  Egeria Tm Srl cu sediul in Timisoara, Cal. Mosnitei nr.26 angajeaza sofer cat.B petru camioneta 3,5t cu prelata pentru livrare materiale de constructii. Experienta este necesara iar detinerea Cat. C constituie un mare avantaj. Pe langa salariu se ofera Tichete de masa in valoare de 40 RON zi. Pentru detalii va rog sa sunati la numarul din anunt de L-V 8-17.

 • 20

  Angajam sofer profesionist (CAT C)

  Egeria Tm Srl, depozit de materiale constructii, situat in Timisoara, Cal. Mosnitei nr 26 angajeaza SOFER PROFESIONIST (CAT C) cu atestat transport marfa si posesor card TAHOGRAF. Pe langa salariul atractiv se ofera tichete de masa in valoare de 40 ron zi. Detalii la tel din anunt.

 • 1

  Angajam soferi profesionisti pentru comunitate

  Angajam conducatori auto profesionisti cu experienta pentru comunitate. Perioada de lucru 6 saptamani cu 2 saptamani acasa Salariul pe tara 4000 lei brut ,se incaseaza integral si pe perioada cand sunteti acasa(2 saptamani) Diurna 80 euro zi Transporturile se realizeaza cu o flota de camioane Euro6. ( Daf si Volvo ) Tarile tranzitate sunt Germania,Austria,Italia. Se pleaca cu camionul din Timisoara. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon -

 • Sofer comunitate

  Angajam sofer comunitate pe ruta Franta - Benelux - Germania si retur. Se pleaca si se revine cu camionul in RO si nu se schimba camioanele. 80 euro / zi + salar RO.

Salvează căutarea