Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - international Harghita Miercurea-Ciuc

  • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru și in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

  • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

  • Angajăm șofer camion 40t (categoriile C+E) pentru prelată sau frigorific - se lucrează pe comunitate pe camioane euro 6; Sunt disponibile mai multe rute și se tranzitează țările: Spania, Franța, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Italia, Luxemburg; Nu se tranziteaza Marea Britanie sau Elveția; Se oferă salarizare cu diurnă inclusă de 2.800 euro fix / lună, cu plata o dată sau de două ori/lună, la alegere, în cont bancar în euro; Perioada de ședere este de 2 luni cu 2-3 săptămâni sau 3 luni cu 1 lună acasă; Pentru doritori - se poata sta și mai mult la muncă; Firma se află la Satu Mare, plecările și sosirile se efectuează cu camionul sau cu microbusul, în funcție de necesitate; Camioanele sunt dotate cu tot ceea ce este necesar, aparate de taxare pe automat, frigidere, telefoane de serviciu, carduri de combustibil, etc; Dispeceratul este în limba română, iar înainte de plecare se oferă training/instructaj cu privire la buna desfășurare a activității; Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție, telefonic sau pe Whats App;

  • Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză.

  • Angajăm șoferi profesioniști categoria C+E pentru transport auto ( autotransportator) internațional tur retur. Cerințe: seriozitate, pasiune pentru munca de șofer și un bun organizator. Salariu atractiv în funcție de cursele realizate începând de la 2500-3000 EUR pe lună. Diurna este de 87,5 EUR pe zi + salariul pe țară. Pentru mai multe detalii contactați numărul de telefon: .

  • Salveaza cautarea