Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - international

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut de lucru ca și șofer cat.B (cu contract de colaborare, nu carte de muncă) in jud.Timiș sau in județele apropiate. Doresc curse fixe atât pe zi cat și curse pe noapte . Ofer și cer seriozitate , disponibilitate imediată!

 • 2

  Societatea de transport CegamiTrans angajeaza șoferi profesioniști C+E pentru transport international (Italia-Olanda) CegamiTrans vă pune la dispoziție: -camioane Volvo și DAF Euro 6 precum și vagoane frigorifice; -cazare asigurată în San Remo, Italia; -mașină personală pentru deplasări în Italia dar și în Olanda; Activitatea se va desfășura în echipă; Pentru mai multe informații:https://cegamitrans.multiscreensite.com/ Sau la nr. de telefon:

 • 11

  Se cauta soferi C+E pe comunitate!.. Se lucreaza pe cisterna alimentara fara ADR. Salar 90euro pe zi. Perioada de muncă la înțelege . pt. mai multe detalii lasati un nr. de telefon!

 • 3

  Recrutam soferi de camion cu experienta și fara experienta din toate localitatile din ROMANIA,UCRAINA,REPUBLICA MOLDOVA SALARIZARE Baza: 2850 Ron brut plus Bonus pe zi la munca : 30 Ron brut Diurna :75 euro pe zi respectiv 85 euro pe zi cisterna Descriere Job Firma Skiptrans SRL membra Jost Group cauta soferi profesionisti pe comunitate cu permis de conducere cat C E, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica, la standarde europene. Detalii si informatii despre Job: - Posesor de: permis international categorie C E, card tahograf, certificat de pregatire profesionala eliberat in Romania - Detinerea unui permis de sedere reprezinta un criteriu obligatoriu in lipsa unei carti de identitate romanesti - Cunostintele de limba straina (engleza, franceza sau germana) constituie un avantaj. - Detinerea atestatului ADR constituie un avantaj - Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 6, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service. - Contract de munca in Romania - Salariu fix - Diurna de la 75 Euro/ zi fara ADR si cei cu ADR pe cisterna 85 Euro/zi - Transport Romania Belgia si retur garantat de companie (masinile societatii sau avion) - Training profesional pentru soferi - Camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare TRANSICS, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri. Societatea noastra este membra Jost Group avand sediul in Luxemburg si Belgia, cu o vasta traditie in transportul de marfa inca din 1958. Pentru mai multe detalii ne gasiti la numarul de telefon afisat la anunt sau trimiteti un CV in limba romana pe adresa de email.

 • 11

  Recrutam soferi de camion cu experiență din toate județele din ROMANIA,UCRAINA,REPUBLICA MOLDOVA - BENA,CISTERNA,PRELATA,CONTAINER,FORESTIER SALARIZARE Salar de bază: 2850 Ron brut plus Bonus pe zi la munca : 30 Ron brut Diurna :75 euro pe zi respectiv 85 euro pe zi cisternă Detalii Job - Posesor de: permis international categorie C E, card tahograf, certificat de pregatire profesionala eliberat in Romania - Detinerea unui permis de sedere reprezinta un criteriu obligatoriu in lipsa unei carti de identitate romanesti - Cunostintele de limba straina (engleza, franceza sau germana) constituie un avantaj. - Detinerea atestatului ADR constituie un avantaj - Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 6, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service. - Contract de munca in Romania - Salariu fix - Diurna de la 75 Euro/ zi fara ADR si cei cu ADR pe cisterna 85 Euro/zi - Transport Romania Belgia si retur garantat de companie (masinile societatii sau avion) - Training profesional pentru soferi - Camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare TRANSICS, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri. Pentru mai multe detalii ne gasiti la numarul de telefon afisat la anunț !

 • 4

  Recrutam soferi de camion categoria C+E cu experienta și începători din toate județele din ROMANIA,UCRAINA,REPUBLICA MOLDOVA pe BENĂ ,CISTERNĂ,CONTAINER,PRELATĂ și FORESTIER Salar de bază: 2850 Ron brut plus Bonus pe zi la munca : 30 Ron brut Diurna :75 euro pe zi respectiv 85 euro pe zi cisterna Detalii si informatii despre Job: - Posesor de: permis international categorie C E, card tahograf, certificat de pregatire profesionala eliberat in Romania - Detinerea unui permis de sedere reprezinta un criteriu obligatoriu in lipsa unei carti de identitate romanesti - Cunostintele de limba straina (engleza, franceza sau germana) constituie un avantaj. - Detinerea atestatului ADR constituie un avantaj - Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 6, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service. - Contract de munca in Romania - Salariu fix - Diurna de la 75 Euro/ zi fara ADR si cei cu ADR pe cisterna 85 Euro/zi - Transport Romania Belgia si retur garantat de companie (masinile societatii sau avion) - Training profesional pentru soferi - Camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare TRANSICS, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri. Societatea noastra este membra Jost Group avand sediul in Luxemburg si Belgia, cu o vasta traditie in transportul de marfa inca din 1958. Pentru mai multe detalii ne gasiti la numarul de telefon afisat la anunt sau trimiteti un CV in limba romana pe adresa de email.

 • 5

  Recrutam soferi de camion C+E cu experienta și începători din toate județele din ROMANIA,UCRAINA,REPUBLICA MOLDOVA pe BENĂ,CISTERNĂ,PRELATĂ,CONTAINER și FORESTIER Salar de bază: 2850 Ron brut plus Bonus pe zi la munca : 30 Ron brut Diurna :75 euro pe zi respectiv 85 euro pe zi cisternă Detalii Job - Posesor de: permis international categorie C E, card tahograf, certificat de pregatire profesionala eliberat in Romania - Detinerea unui permis de sedere reprezinta un criteriu obligatoriu in lipsa unei carti de identitate romanesti - Cunostintele de limba straina (engleza, franceza sau germana) constituie un avantaj. - Detinerea atestatului ADR constituie un avantaj - Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 6, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service. - Contract de munca in Romania - Salariu fix - Diurna de la 75 Euro/ zi fara ADR si cei cu ADR pe cisterna 85 Euro/zi - Transport Romania Belgia si retur garantat de companie (masinile societatii sau avion) - Training profesional pentru soferi - Camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare TRANSICS, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri. Societatea noastra este membra Jost Group avand sediul in Luxemburg si Belgia, cu o vasta traditie in transportul de marfa inca din 1958. Pentru mai multe detalii ne gasiti la numarul de telefon afisat la anunt sau trimiteti un CV in limba romana pe adresa de email.

 • 14

  S.C.Transport international angajeaza soferi profesionisti containere.Program de lucru flexibil,plata corecta si intotdeauna la timp ,dispecerat in limba romana.Se respecta programul de lucru si pauzele legale.Transport asigurat dus intors cu masina sau avion. Cerinte: -persoane serioase, -sa posede permis cat.C+E,atestat[e],card tahograf. -experienta pe comunitate si pe containere este un atu. - cunostinte minime de limba engleza Veti lucra pe acelasi camion,masina de serviciu la dispozitie. Pentru mai multe detalii sunati sau lasati un mesaj la nr. de telefon ,Multumesc.

 • 1

  Agentia PRV COSAL INVEST SRL angajeaza șoferi profesionisti cat C și E in Italia - zona Bergamo și Piacenza. Salariul pe România plus diurna externa 2500 euro net. Cerinte: - experienta minim 1 an pe TIR în comunitate, - atestat profesional de marfa, - card TAHOGRAF valabil, - aviz psihologic și medical. Mai multe informații la nr de tel. sau .

 • Sofer B,C,E(1997) caut de lucru,disponibil imediat,curse în regim tur_ retur EU,intern RO sau 4/2 comunitate...mai multe detalii pe whatsapp

 • 1

  Firmă de transport cu sediul în Pitesti Angajează oferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeană . Oferim salariu atractiv, carte de muncă, camioane performante. Se respectă timpii de conducere si odihnă, plata drepturilor întotdeauna la timp. Se oferă bonusuri. Cerinte: Persoană serioasă ,sinceră si dornică de muncă. Să posede permis de conducere cat. C,E, atestat, card tahograf valabil. Experientă pe comunitate este un atu. Mai multe detalii la telefon: Doru Alx Transport Logistic, Strada, Darzu, Numarul 4, Pitesti, Arges

 • 1

  Descrierea funcției * sunteți responsabil pentru colectarea și livrarea ambalajelor industriale goale * verificati siguranța încărcăturii și vehiculul dvs. în mod regulat pentru siguranță * sunteți responsabil pentru curățarea și comanda regulată a camionului dumneavoastră * vă calculați singur ora de plecare pentru a respecta acordul cu clientul; alegeti cel mai eficient traseu * respectați reglementările de siguranță și ajutați la descărcarea / încărcarea sau schimbarea remorcilor * cunoașteți și respectați reglementările legale cu privire la timpii de conducere și de odihnă Profilul dumneavoastra * aveți permis de conducere CE, card tahograf și codul 95 * puteți comunica în franceza sau engleza * faceti față stresului și lucrati independent * sunteți orientat către client și îl ajutați acolo unde este necesar * sunteti flexibil, proactiv, capabil să rezolvati singur problemele mici și vă adaptați cu ușurință la circumstanțe în schimbare * aveți grijă de siguranță, calitate si curățenie * aveti o atitudine pozitivă și îi respectati pe ceilalți Ce va oferim? * curse nationale - de o zi dar si internaționale de mai multe zile * în medie 10 - 12 ore de lucru pe zi. * salariu conform baremei de belgia

 • Angajăm: Șoferi profesioniști cu categoriile C+E pentru munca de transport pe Comunitatea Europeană; Se lucrează cu remorci prelate sau remorci frigorifice; SINGUR PE CABINĂ: Salarizare cu diurnă inclusă 2800 euro fix / lună + bonus 10c/km la peste 12.000 km< ECHIPAJE FORMATE: Salarizare cu diurnă inclusă 5200 euro / lună + bonus 20c/km la peste 18.000 km; BONUS Sărbători 200 euro; Plata se poate face 1 dată sau de 2 ori pe lună, în cont bancar; Rute disponbile (nu se face Elveția sau Anglia): SINGUR PE CABINĂ: Spania - Germania - Spania; Spania - Italia - Spania; Germania - Italia - Germania; ECHIPAJE: Spania - Germania - Spania; PERIOADĂ DE ȘEDERE: 2 luni cu 2-3 săptămâni acasă, sau mai mulț, la înțelegere; Plecările și sosirile se efectuează la Satu Mare, cu camionul sau cu microbusul, în funcție de necesitate; Colaborarea cu dispecerii se realizează pe Whats App; NU se tranzitează Elveția, Marea Britanie sau țările Scanidnave; Aparate de taxare pe automat; Contract România; Dispecerat în limba română; Camioane Euro 6 cu cabine mari și cutii automate; Telefon de serviciu, navigație G.P.S., frigider; Dispunem de parcare închisă și păzită pentru autoturisme; Mai multe informații la telefon sau pe Whats App;

 • 24

  Conditii:: Se lucreaza pe comunitate Dispecerat propriu in limba RO Autoutilitare 5 ewp dotata pentru comunitate Perioada de lucru minim 33 - 45 zile / pauza 7-10 zile Cerinte : Experienta ca sofer pe un post similar constituie avantaj Se angajeaza si incepatori cu permis de conducere minim 1-2 ani Simt de raspundere , ordonat,respectuos si bun simt Cunostinte minime operare Navigator / Gps Detalii la telefon LUNI -VINERI doar intre orele ( 08:00 19-30 ) Tel. vidiu

 • 4

  Firma de transport specializata in transportul produselor chimice ADR si NON-ADR in cisterna, cauta soferi cu experienta pentru transporturi pe intregul teritoriu al Comunitatii Europene. Pentru detalii:

 • Salveaza cautarea