Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Teleorman Videle

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Manager de Echipa pentru orasul Videle Experienta minim 1 an in coordonare echipe; Experienta anterioara in industria creditelor de consum; Disponibilitate pentru deplasari pe teren (pozitia presupune 80% activitate pe teren) Abilitati de operare PC; Abilitati excelente de comunicare si negociere; Orientare catre atingerea obiectivelor. Recrutarea, coordonarea si controlul unei echipe proprii; Indeplinirea obiectivelor lunare ale companiei (vanzari si colectari); Organizarea si controlul activitatilor din zona alocata; Mentinerea relatiilor cu clientii din portofoliu; Activitati administrative; Mediu de lucrur dinamic; Contract de munca pe o perioada nedeterminata; Traininguri; Posibilitati de dezvoltare intern si international; Salariu fix, plus bonusuri lunare de performanta; Obligatoriu permis de conducere categoria B+masina personala.

 • Angajam faiantari,zugravi si rigipsari Salarizare incepand cu 200 lei zi.+ contract de munca !Punctul de lucru este in Pipera-Voluntari !Relatii la tel. .

 • 4

  Consultant de Credit - in toate birourile regionale Poziţia este disponibilă pentru orasul Videle si zonele limitrofe Termen limită de aplicare: nelimitat Număr de referință: 0754059673 Ce cautam la tine? Pentru a deveni un Consultant de Creditе este suficient să fiți comunicativi și ambițioși, indiferent de varsta, sex, studii sau experiență. Ce va trebui sa faci ? Oferă consultanță clienților în alegerea celui mai potrivit tip de credit; Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; Informează permanent clienții despre promoțiile curente, produse și servicii noi. Ce iti oferim? Poti sa castigi, in functie de efortul depus, un venit suplimentar de 500 de RON sau un venit intreg de pana la 4000 de RON in fiecare luna, sau chiar mai mult – totul depinde de tine iti faci singur programul de lucrubeneficiezi de credite in conditii exclusive, avantajoase participi la programul de training in vanzari te poți dezvolta profesional in cadrul companiei esti ajutat sa iti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri.

 • 3

  Anuntul este valabil pentru punctul de lucru din: Chiajna, Str.Italia nr.1-7, P3 Bucharest Park, jud. Ilfov . Asiguram transport catre locatie imbarcarile/debarcarile sunt din Videle - Butesti - Silistea - Poeni - Catunu - Cartojani -Marsa - Crevedia Mare - Bolintin Vale. Apreciem si multumim anticipat candidatilor lasa un mesaj cu numar de telefon pentru a fi contactati de catre noi in cel mai scurt timp sau ataseaza un CV la anunt. OFERIM: - Program de lucru: L - V : 2 schimburi : sau 12: sambete pe luna 7:00 15:00. - Angajare cu contract de munca, inca din prima zi; - Sprijin din prima zi din partea colegilor, (se lucreaza in echipa); Pachetul salarial este format din: - salariu fix atractiv - spor de weekend si ore suplimentare platite atractiv - bonusuri de productivitate in munca - usor de atins - bonuri de masa - se ofera avans si lichidare Beneficii: - Transport gratuit pe ruta Videle - Butesti - Silistea - Poeni - Catunu - Cartojani -Marsa - Crevedia Mare - Bolintin Vale. - Cartela de cafea (se asigura o cafea pentru fiecare zi lucratoare) - Reduceri la produsele firmei Candidatul ideal: - Studii finalizate: scoala profesionala sau 8 clase absolvite; - Persoana serioasa, responsabila si punctuala Descriere: - Pregatirea marfurilor pentru expediere - pickuire de pe raft; - Manipularea si asezarea produselor in locatiile speciale din depozit, folosind lizele/transpalete;

 • Salveaza cautarea