Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Deta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Responsabilități: - Umplerea cu cauciuc pe scheletul volanului cu ajutorul mașinilor; - Alimentarea mașinariilor cu materie primă; - Pulverizarea cu silicon. Candidatul ideal: - Minim 8 clase absolvite; - Experiența în producție constituie un avantaj; - Disponibilitate de lucru în 3 schimuri. Beneficii: - Salar de încadrare 3400 lei brut - 2000 lei net; - Ore suplimentare platite dublu ; - Spor de noapte 25%; - Bonus scolarizare 5%; - Prime de sarbatori; - Bonus de Performanta lunar 25%; - Tichete de 20 de lei; - Bonus calitate; - Transport asigurat diverse rute externe. Pu

 • 1

  Responsabilități: - Popularea cu componente a plăcilor electronice; - Testarea plăcilor electronice. Candidatul ideal: - Persoană responsabilă; - Studii medii; - Îndemanare și atenție la detalii; - Testarea plăcilor electronice; - Disponibilitate de lucru conform programului: 12/24 și 12/48; Beneficii: - Salariu de încadrare 3400 lei brut; - Spor de Weekend 20%; - Spor de noapte 25%; - Al 13-lea salariu; - Bonus trimestrial; - Tichete de masă de 25 de lei; - Tichete cadou de sărbători în valoare de 292 lei net; - Transport asigurat din Deta.

 • 2

  Manpower angajeaza OPERATORI DEPOZIT pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona Freidorf Oferim: -salariu de incadrare: - 3780 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 4082 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 30 lei/zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și pe rutele: o BOCȘA-BERZOVIA-GHERTENIȘ-MĂURENI-GĂTAIA-BIRDA o CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA-PECIU-PARTA o CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIȘ-OTELEC-RĂUȚI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SÂNMIHAIUL GERMAN-UTVIN o GHERMAN-MORAVITA-DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-ȘAG o SÂNMARTINUL SÎRBESC-PECIU NOU-DINIAȘ-SÎNMIHAIUL Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter)

 • 1

  Manpower angajeaza OPERATORI PRODUCTIE pentru clientul sau, companie multinationala de renume din Timisoara, zona Freidorf Oferim: -salariu de incadrare: - 3500 brut ( Operatori la masini-unelte semiautomate si automate) - 3780 brut ( Operatori la masini-unelte semiautomate si automate cu experienta) - tichete 30 lei/zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta de pana la 700 de lei brut, in functie de productie si calitate; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare 1800 lei brut; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și pe rutele: o BOCȘA-BERZOVIA-GHERTENIȘ-MĂURENI-GĂTAIA-BIRDA o CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA-PECIU-PARTA o CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIȘ-OTELEC-RĂUȚI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SÂNMIHAIUL GERMAN-UTVIN o GHERMAN-MORAVITA-DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-ȘAG o SÂNMARTINUL SÎRBESC-PECIU NOU-DINIAȘ-SÎNMIHAIUL Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter).

 • 1

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3400 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 25 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Deta Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 2

  Responsabilități: - Întreținerea periodică a utilajelor conform fișelor individuale de întreținere - Supravegherea utilajelor, depistarea și reparația defectelor utilajelor; - Pregătirea, pornirea sistemelor și programelor utilajelor din producție; - Intervine și face corecții asupra variațiilor dimensionale sau variațiilor de proces care influențează calitatea pieselor astfel încât să păstreze toleranțele și să aducă produsul în dimensiuni; - Depanarea parțială a unor dereglări semnificative (de ex. perturbări de proces) la mașini, matrițe și instalații și operează startarea mașinilor complexe sau a utilajelor din producție - Reglarea ma inilor/echipamentelor pentru produsul care urmează a fi fabricat conform comenzii de fabrica ie - Instalare si punere in functiune masini unelte și echipamente (se lucreaza atat cu masini clasice cat si cele cu comanda numerica). - Să aibă cunoștințe de desen tehnic și instrumente de măsurare; - Determină cauzele defectelor, anunță și distribuie informația despre descrierea defectului găsit și oferă suport în optimizarea proceselor de lucru și sugerează îmbunătățiri Cerințe: - Minim 1 an experiență pe un post similar; - Cunoștințe desen tehnic; - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - Abilități cheie: responsabilitate, seriozitate, implicare și determinare. Oferim: - Salariu de incadrare 7000 lei - Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; - Concediu de odihnă - 22 de zile pe an; - Spor de noapte de 25% - Tichete de masa de 30 lei/pe zi; - Bonus de recomandare de pana la 650 lei brut; - Bonus de prezenta 200 lei brut/ lună; - Bonus de fidelitate; - Bonus final de an; - Tichete cadou de sărbători; - Servicii medicale; - Transport asigurat din Deta.

 • Daca esti o persoana ambitioasa, orientata catre obiective, ai studiile finalizate si iti place sa coordonezi o echipa, iar lucrul cu calculatorul iti este cunoscut (e-mail, Facebook, Excel, Word), inseamna ca esti persoana potrivită pentru noi. *Experienta pe o pozitie similara sau intr-un magazin comercial - poate reprezenta un avantaj. Ce oferim: Salariu fix si bonusuri in functie de performanta magazinului; Tichete de masa (15/20 lei, in functie de vechimea in companie); Zile de concediu in functie de vechimea in companie (21/23/25 zile); Program de lucru cu o ora pauza de masa, o singura tura de zi: 8-17/9-18; Spor de weekend: 10% sâmbătă, 15% duminica. Bonus de recomandare pentru fiecare coleg recomandat; Oportunități de dezvoltare si de promovare; Training de specialitate pentru perioada de inceput. Cum ne-ar plăcea sa coordonezi activitatea magazinului: cu energie, vorba buna si fermitate; cu abilități comerciale si orientare catre clienti; cu grijă si responsabilitate - Un exemplu si un model de urmat pentru echipa! Ce vei face: Vei coordona o echipa de 1-5 angajati pentru a oferi experiențe cat mai placute clienților PPT; Vei instrui, dezvolta si motiva echipa pentru atingerea obiectivelor magazinului; Vei participa la toate operațiunile specifice (consiliere clienti, casa de marcat, organizarea mărfurilor, inventare, ajutor/inlocuire personal cand este necesar); Vei fi responsabil de buna funcționare a activității magazinului; Vei reprezenta societatea in relația cu autoritățile locale. Descrierea companiei: Cu o experiență de peste 15 ani pe piață și o prezență în 2 țări, Prețuri Pentru Tine este cel mai mare discounter românesc de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru moda de zi cu zi. Cu peste 160 de magazine în România si Republica Moldova și peste 700 de angajați, PPT Prețuri Pentru Tine aduce în viața clienților produse vestimentare la prețuri accesibile, în magazine de proximitate în orașele mici și medii. Cifra de afaceri pentru 2020 este de aprox 30 mil. EUR, compania ajungând la peste 15 mil. produse vestimentare și de încălțăminte vândute în unitățile proprii.

 • Daca esti o persoana sociabila, deschisa si ambitioasa, inseamna ca esti persoana potrivita pentru noi! *Experienta d lucru in calitate d casier sau intr-un magazin d haine poate reprezenta un avantaj. Ce oferim: Salariu fix si bonusuri in functie de performanta magazinului; Tichete de masa in functie de vechime (15 lei / 20 lei); Zile de concediu in functie de vechimea in companie (21 / 23 / 25 zile); Bonus de recomandare pentru fiecare coleg recomandat; Oportunitati de dezvoltare si de promovare; Training de specialitate pentru perioada de inceput; Program de lucru cu o ora pauza de masa, o singura tura de zi : 8-17 / 9-18 ; 5 zile/saptamana, cu 2 zile libere consecutive; Spor de weekend: 10% sambata, 15% duminica. Descrierea jobului Indrumi politicos si oferi ajutor clientilor in achizitionarea de produse; Inr gistrezi si incasezi corect contravaloarea produs lor v ndut ; Participi la activitatile de sortare si aranjare marfa in magazin; Colaborezi cu ceilalti colegi din cadrul magazinului; Participi l invent rul periodic din m g zin. Descrierea companiei: Cu o experiență de peste 15 ani pe piață și o prezență în 2 țări, Prețuri Pentru Tine este cel mai mare discounter românesc de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru moda de zi cu zi. Cu peste 160 de magazine în România si Republica Moldova și peste 700 de angajați, PPT Prețuri Pentru Tine aduce în viața clienților produse vestimentare la prețuri accesibile, în magazine de proximitate în orașele mici și medii. Cifra de afaceri pentru 2021 este de aprox 30 mil. EUR, compania ajungând la peste 15 mil. produse vestimentare și de încălțăminte vândute în unitățile proprii.

 • 1

  caut Sofer cu experiența minim 3 ani și doar cu cunoașterea limbi sârbe pt transport de persoane extern salar atractiv cursa durează doua zile maxim 3

 • Salveaza cautarea