Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Dudestii-noi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  RMG RECICLARE DESEURI S R L PUNCT LUCRU Dudestii Noi platforma industriala Angajeaza sortatori materiale plastice: 4 posturi Muncitori necalificati: 2 posturi Orar 8.30-17.00 Se ofera : Salariu atractiv Echipament individual de protectia muncii Prima de prezenta Prima de sarbatori Decontare Transport Informatii telefon 0728.811.112 Mihaela.

 • 1

  Caut loc de munca ca și livrator,curier cu scuter personal de 50cc in zona rurala, Dudeștii Noi, Sanandrei, Becicherecul Mic.

 • 3

  Responsabilitati: Efectuarea operatiilor pregatitoare specifice tapiteriei; Folosirea corecta a sculelor pneumatice; Respectarea etapelor de tapitare; Cerinte: Experienta in procesul tehnologic de fabricare de canapele si fotolii; Minim 1 an experienta in mediu industrial de productie mobilier; Cunoaste etapele procesului de tapitare; Beneficii: Salariul motivant, corelat cu experienta acumulata; Tichete de masa in valoare de 15 lei; Conditii de lucru moderne si colegi super faini; Prime de sarbatori; Diverse sporuri in functie de performanta; Transport asigurat; Analize medicale gratuite.

 • 5

  FABRICA DE MOBILA RUS SAVITAR CU SEDIUL IN DUDESTII NOI ANGAJEAZA SOFERI TIR RUTE INTERNE Candidatul ideal : · Experienta minim 2 ani ca sofer de TIR - OBLIGATORIE · Permis conducere cat. C, E – OBLIGATORIU · Atestat profesional pentru transport marfa valabil · Card digital pentru tahograf · Cunostinte de mecanica · Fara cazier / accidente rutiere grave Descrierea jobului : · Livrarea sau ridicarea mărfurilor in mod operativ şi in conformitate cu dispoziţiile interne · Minimalizarea cheltuielilor de transport · Respectarea legislatiei in vigoare Informatii suplimentare telefon :0759 046 733

 • 1

  Candidatul ideal - persoana harnica si serioasa; - simt practic; - dorinta de perfectionare in domeniul montajului de mobilier. - disponibilitate pentru munca fizica/ efort fizic - responsabilitate, corectitudine, interes pentru munca - Atestat ISCIR Descrierea jobului - manipularea si deplasarea produselor de mobilier - manipularea marfii cu ajutorul stivuitorului - Program de lucru un singur schimb:L-V:08.00-16.30 Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • 1

  S.C ECO RECYCLING CNE SRL. NE MĂRIM ECHIPA -Platforma industrială,angajează sortatori material plastic. Punct de lucru Dudeștii Noi Program 8:30-17:00 -Se ofera salariu atractiv,o masa calda pe zi,echipament individual de protectie a muncii,prima de sarbatori. -Transportul se deconteaza. Telefon:

 • Angajez tâmplar cu experienta în pal melaminat pentru atelier de mobilă la comandă și ucenic dornic sa învețe

 • 5

  Depozit de mobila situat in Dudestii Noi ( 13 km de Tm) angajeaza Manipulanti / Incarcatori -Descarcatori Program pe schimburi, doar pe timp de zi, salariul motivant si bonuri de masa de 15 lei/zi. Transport asigurat din Timisoara si localitati invecinate depozitului. Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul. Prime de Sarbatori. Asigurare de sanatate privata. Relatii la telefon

 • 7

  Responsabilitati: - Supravegheaza centralele termice in regim de functionare; - Răspunde de exploatarea instalațiilor de distribuție / producere a energie termice; - Răspunde pentru operarea si curatarea (cu sisteme automate de curatare) centralelor pe rumegus. - Realizează intervenţiile planificate de verificare si curatare; Cerinte: - Experienta in domeniu si autorizatie ISCIR - reprezinta un avantaj; - Competente tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a centralelor; - Capacitate de lucru în mod individual şi în echipă; - Onestitate, spirit de ordine, viteză de reacţie, capacitate de a prevedea situaţiile deosebite; Beneficii: - Salariul atractiv; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Conditii de lucru moderne si colectiv unit si dedicat; - Prime de sarbatori; - Transport asigurat; - Analize medicale gratuite. Daca sunteti interesati, va rugam sa aplicati aici si va vom contacta in cel mai scurt timp sau ne puteti gasi la: 0759046733 / 0755054269. Adresa: Dudestii Noi, Calea Timisoarei, nr. 76 Descrierea firmei: Povestea noastra începe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi în domeniul mobilierului autohton în 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori si dealeri de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Deoarece ne doream sa fim cât mai aproape de oameni, am inceput in 2009 construirea unei retele nationale de magazine – Casa Rusu, o punte de legatura intre sistemul de productie si clientii nostri. Astazi, numarul acestora se apropie de 20. Pe viitor ne propunem sa extindem reteaua de magazine in cat mai multe orase ale tarii, sa dezvoltam tehnologia deja existenta pentru a creste capacitatea de productie si sa realizam cat mai multe colectii noi de mobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse de amenajare ale clientilor nostri.

 • Salveaza cautarea