Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Dumbravita Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatea de bucatar la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 16

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 3

  Angajam personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 14

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 7

  Angajez Asistent manager, program lucru flexibil, 40 ore/ sapt, 2500 lei, carte de munca.

 • 1

  Firma cu o experienta vasta in renovari de cladiri vechi , cautam spre angajare dulgheri , zugravi , tencuitori , ipsosari si tinichigii. Se face angajare cu carte de munca. Salariul incepe de la 4000 de lei net in mana. Programul de lucru de luni-vineri de la ora 8.00-17.00. Sambata se plateste suplimentar. Salariul se achita in fiecare sambata.

 • Persoana serioasă doresc să îngrijesc bătrâni 4-5 ore pe zi de preferinta in Dumbrăvița. Telefon:

 • 9

  Cautam manipulant marfa pentru depozit logistica. Se lucreaza 2 schimburi de la 06:00- 14:30 respectiv 14:00-22:30. Transport asigurat din Timisoara. Activitatea presupune ambalare si manipulare bauturi. Contract pe perioada nedeterminată. Salarizare incepand de la 2300 net+ spor de ore suplimentare. Pentru detalii va rog sa lasati un mesaj privat cu numarul de telefon sau sa ne contactati la numarul .

 • Companie de recrutare HICO Recruitment cauta Lucrător Comercial pentru Stația petrolieră SOCAR din Dumbrăvița, județul TIMIȘ OFERTĂ Salariu competitiv Tichete de masă (15 lei/ zi lucrata) Transport: 100 lei/ lună Sporuri de noapte, sporuri de weekend si sporuri de sărbătoare CERINȚE Studii medii Experienta ca lucrator comercial reprezinta avantaj Persoana comunicativa, pozitiva Atitudine orientare catre client Disponibilitate de lucru in ture si in weekend Integritate si corectitudine Spirit de echipa DESCRIEREA POSTULUI Vânzarea de combustibili din stația de distribuție carburanți și vânzarea produselor din mAg azinul stației; Comunicare și relaționare cu clienții într-o maniera amabilă, calda și prietenoasă; Informare și consiliere clienți în legătură cu produsele din magazine și promoțiile active; Lucrul pe casa de marcat, încasare numerar/alte forme de plată, efectuare monetar; Gestiunea magazinului (recepție marfă, etichetare, termene de valabilitate, inventariere); Menținerea standardelor de curățenie din stația de distribuție carburanți.

 • 1

  5 Plachisti 12,50 ora bruta cos pe zi lucrata 9,10 cazare gratuita Alsace 4-10 zidari 13,20 ora bruta cos pe zi lucrata 10,30 cazare gratuita Rhone Alpes 10 instalatori vorbitor de franceza 13,00 ora bruta cos zi lucrata 10 cazare gratuita in toata Franta 2 zugravi 13,20 ora bruta cos pe zi lucrata 10,20 cazare gratuita Rh ne-Alpes cerem experiante in domeniu respectiv. trimiteti CV si datele dvs pe mail

 • cautam Dulgheri cu experienta.in constructii metalice - FRANTA

 • 21

  Angajam soferi profesionisti categoria C+E , pentru rute EXTERNE (tur-retur) Romania-Germania/Franta/Cehia SINGUR/ ECHIPAJ Beneficii: -salariu motivant. -bonus vechime in campul muncii; -prime sarbatori; Cerinte: -studii medii; -atestat marfuri generale valabil; -experienta in domeniu prezinta un avantaj; -card tahografic digital; -analize medicale/psihologice; -seriozitate; -spirit de echipa; Pentru mai multe informatii:

 • 75

  OMV SAGULUI STATIE NOUA DUPA PODUL DIN CALEA SAGULUI LANGA CITROEN OMV GARA NORD REPUBLICII angajeaza personal cu si fara experienta pentru: - CASERIE -SPALATORIE AUTO AUTOMATA SI DESERVIRE PLATFORMA AUTO. Se ofera pregatire la locul de munca,echipamnet de lucru, program de lucru in ture, flexibil,bonusuri. Informatii la telefon si sau cu C.V. la adresa de mail si la sediul firmei, OMV CALEA SAGULUI NR 203, SAU OMV GARA NORD REPUBLICII 23.

 • 1

  Landisa Plant Dumbravita angajează muncitori necalificați program 8 ore.

 • 2

  Electricieni autorizați, cu experiența,executam lucrări interioare case și apartamente in roșu,realizam întreaga instalație,facem traseul instalației,montam prize,intrerupatoare,tablouri,lămpi, candelabre,facem împământari,la prețuri avantajoase! Rog seriozitate maxima!

 • 1

  Cursa fixa, tari tranzitate: Germania, Luxemburg, Franta. (Nu este tranzitata Anglia). Contract pe perioada nedeterminata. Cerinte: Permis conducere cat. C E Atestat profesional pentru transport marfa Card digital pentru tahograf Disponibilitate de lucru 2 luni/pauza o luna Experienta anterioara pe un rol similar minim 1 an Responsabilitati: Asistarea la incarcarea marfurilor si dispunerea acestora pe platforma, pentru a nu depasi sarcina maxima admisa Livrarea sau ridicarea marfurilor in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primite de la dispeceri sau cu comenzile trimise de clienti Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare

 • 2

  Angajam operator la mașini stantat carton Salar 3200lei brut

 • Angajam economist,experienta minim 3 ani , cunostinte obligatorii program D soft.Relatii la telefon .

 • Salveaza cautarea