Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Dumbravita

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma cu o experienta vasta in renovari de cladiri vechi , cautam spre angajare dulgheri , zugravi , tencuitori , ipsosari si tinichigii. Se face angajare cu carte de munca. Salariul incepe de la 4000 de lei net in mana. Programul de lucru de luni-vineri de la ora 8.00-17.00. Sambata se plateste suplimentar. Salariul se achita in fiecare sambata.

 • 3

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatea de bucatar la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 16

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • Angajam personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 14

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 1

  Ofer Cazare pentru Echipa Muncitori, conditii Foarte bune, curatenie, factura

 • Angajez vulcanizator in Dumbravita, venituri între 1500€- 3000€/luna

 • 7

  Angajez Asistent manager, program lucru flexibil, 40 ore/ sapt, 2500 lei, carte de munca.

 • 8

  Cautam manipulant marfa pentru depozit logistica. Se lucreaza 2 schimburi de la 06:00- 14:30 respectiv 14:00-22:30. Transport asigurat din Timisoara. Activitatea presupune ambalare si manipulare bauturi. Contract pe perioada nedeterminată. Salarizare incepand de la 2300 net+ spor de ore suplimentare. Pentru detalii va rog sa lasati un mesaj privat cu numarul de telefon sau sa ne contactati la numarul .

 • 1

  Angajam operator la mașini stantat carton Salar 3200lei brut

 • 1

  Electricieni autorizați, cu experiența,executam lucrări interioare case și apartamente in roșu,realizam întreaga instalație,facem traseul instalației,montam prize,intrerupatoare,tablouri,lămpi, candelabre,facem împământari,la prețuri avantajoase! Rog seriozitate maxima!

 • Angajez șofer taxi, dispecerizare la Tudo Taxi, 80 lei/ 24 h.

 • Angajăm CHELNERITĂ pachet salarial atractiv program de lucru flexibil mediu de lucru plăcut Dacă esti interesată trimite-ne un CV pe sau sună-ne la .

 • 1

  Compania: OVT Logisticzentrum SRL Locatie: Dumbravita, judet Timis Program de lucru: 08:30-17:30 Rolul nu presupune deplasari Responsabilitati: Preluarea cererilor de oferta si a comenzilor de transport din partea clientilor; Administrarea, confirmarea executarii comenzilor de transport si pastrarea evidentei acestora in registrele companiei in format electronic (ERP Ascent); Organizarea transporturilor in cele mai bune conditii, cu respectarea calitatii si termenelor cerute de standardele firmei; Optimizarea costurilor legate de transport; Asigurarea interfetei cu clientii companiei, preluarea, transmiterea si centralizarea comenzilor de transport; Optimizarea rutelor, comunicarea cu conducatorii auto si supravegherea desfasurarii curselor. Cerinte: Cunostinte avansate de engleza- cerinta obligatorie; Cunoasterea limbii germana la nivel conversational, poate constitui un avantaj Experienta anterioara pe un rol similar, poate constitui un avantaj Competente de comunicare, planificare si organizare; Abilitati de negociere a preturilor curselor cu transportatorii; Abilitati de operare MS Office, Timocom, Bursa transporturi.

 • 22

  Căutam asistent medical persoana de incredere, dinamica, punctuala, pozitiva, echilibrata, rabdatoare sa lucreze in cadrul unei Grădinițe private din Dumbravita .

 • Angajează Bucătar sau Bucătăreasa pentru mâncăruri la minut si Receptioner sau Recepționeră pentru comenzi la domiciliu relații la tel: sau .

 • Angajez 2 mecanici auto și 2 ajutori de mecanici pentu un nou sediu se oferă salariu motivat salariul începe de la 4000 pentru mecanici și 2000 pentru ajutor informați tel

 • Salveaza cautarea