Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Jebel

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Supermarket din Jimbolia angj. CASIER SI LUCRATOR COM. CIM FULL TIME SI INDETERMINAT.

 • Supermarket Profi in Jimbolia cauta persona seriosa pentru post de Casier.

 • 3

  Angajam Vanzator/ vanzatoare la magazin alimentar in Jebel, judet Timis Salariu atractiv. Relatii la telefon 0732/842.045.

 • Caut distribuitori sau colaboratori cu firme,in vanzarea de articole de îmbrăcăminte,încălțăminte,prosoape.Tel

 • Mairon Galati SA angajeaza macaragiu pentru punctul de lucru Jebel, jud. Timis. Responsabilități: Efectuarea operatiunilor de manipulare si control macara în depozit. Cerințe: Persoana aptă de muncă și disponibilă, autorizație de macaragiu, experienta in domeniu Beneficii: Salariu motivant, tichete de masă și prime de sărbători VVă rugam să depuneți CV la depozitul din Jebel sau puteti obțineți mai multe informatii la numarul de telefon din anunt, în timpul programului de lucru 8:00 - 16:30 (în zilele lucrătoare).

 • 9

  Baza sportiva de echitatie com. Jebel, jud Timis, angajeaza ingrijitor cai de sport . Se cere : experienta ca si grajdar si ingrijitor pe un post similar. Permis de conducere categoria B constituie un avantaj. Calificarile de monitor echitatie , antrenor constituie un avantaj Se ofera : salariu motivant , cazare (apartament pt familie), posibilitatea intemeierii unei gospodarii. Posibilitatea calificarii la locul de munca. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel : 0799401995,0799401996 sau la locatia aflata la intrarea in comuna Jebel.

 • 5

  Angajez muncitor necalificat in domeniul productiei de ulei vegetal si furaje pentru animale. Rog seriozitate si dorinta de munca. Control periodic medical gratuit, salar atractiv si bonusuri de performanta. Se cere: seriozitate, permisul de conducere categoria B poate constitui un avantaj dar nu este neapărat necesar. Pentru orice detalii va rog sa ne contactati la

 • 2

  Angajez muncitor necalificat cu sau fara permis de conducere, in domeniul productie ulei vegetal si furaje, experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj. Oferim loc de munca stabil, control medical gratuit si bonusuri de performanta. Oferim salariu atractiv. Cerem seriozitate si dorinta de munca. Pentru orice detalii sunati la 0722.133.572

 • 9

  Manpower angajeaza operatori productie cu sau fara experienta pentru unul dintre clientii sai, companie multinationala de renume Se ofera: -salariu de incadrare 3100 RON -tichete de masa in valoare de 20 lei/zi lucratoare -al 13-lea salariu -bonus de productivitate in valoare de pana la 500 RON brut -ore suplimentare platite 200% -spor de noapte 25% -spor de week-end 40% -posibilitate de dezvoltare profesionala transport gratuit din TIMISOARA si pe rutele: BOCSA ROMANA-BERZOVIA-GHERTENIS-MAURENI-GATAIA-BIRDA CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIS-OTELEC-RAUTI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SANMIHAIUL GERMAN-UTVIN DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-SAG SANMARTIN-PECIU NOU-DINIAS-SINMIHAIUL ROMAN-PARTA GHILAD-CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA Se cere: -seriozitate -spirit de echipa Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numerele de telefon :

 • Salveaza cautarea