Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Parta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • SC ROM-PAV SRL , ANGAJEAZA INGINER CONSTRUCTOR. Pentru informatii suplimentare va rugam sunati la tel.

 • 5

  Firma din domeniul productiei de prefabricate gard angajeaza muncitori necalificați dar cu o mica experienta în munca cu beton, fier beton, ciment, lucru la betoniera, lopata și altele ce țin de constructii, pentru punctul de lucru din Parta, judetul Timis. Oferim și instruire la locul de munca pt.ceea ce fabricam. Experienta anterioara in domeniu constituie un avantaj. OFERIM ȘI CAZARE! Mai multe informatii la telefon

 • Angajăm Muncitori Calificați și Necalificati în domeniul CONSTRUCȚIILOR, se oferă salar atractiv și cazare. Lucram în domeniul prefabricate beton, gard plăci și stâlpi beton, pavaje, etc, și se lucrează în hală în condiții bune. Avantaj cei cu permis de conducere și experienta în domeniu. Angajarea se face cu contract de munca nedeterminat.

 • URGENT!!ASMO PRO SRL angajează muncitori calificati/necalificati in domeniul construcțiilor. Cazare / Transport decontat. Salariul incepand de la 3 000 RON brut. Posturi disponibile: 2 Pentru mai multe detalii tel.

 • SC ROM-PAV SRL ,angajeaza Inginer Constructor. Cerințe: Experiență de minim 3 ani; Persoana organizata cu cunostinte in domeniul constructiilor Permis de conducere cat.B Condiții: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Mașină de serviciu; Salariu motivant . Pentru informatii suplimentare va rugam sunati la tel.

 • Salveaza cautarea