Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Recas

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Îți dorești un venit suplimentar?? Eu îți propun să promovezi și să distribui produsele Oriflame și garantat ai un venit imediat.  Astept persoane serioase pentru inscriere.  Vă rog să imi lăsati o adresa de mail pentru a vă trimite mai multe detalii.

 • Angajez muncitori cu experienta pentru polistiren si interioare.Plata la zi de la 160 ron la 200 in functie de pricepere,salariul la saptamana sau de doua ori pe luna.Ofer Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.Bucuresti.

 • Angajam lucrator comercial fulltime Locatie:Recas, munca de birou Candidatul ideal: - Studii medii sau superioare - O persoana capabila, dar si dornica de a invata - Experienta minima de 1 an in vanzari statice - Amabilitate in relatia cu clientii, comunicativitate - Putere de concentrare - Abilitati de lucru pe computer :Word, Excel . Descrierea jobului: - Invatarea produselor companiei - Invatarea caracteristicilor produselor - Vanzare catre clienti vechi si noi - Urmarirea incasarilor -- Legatura cu clientii din portofoliu Oferim : - salar fix negociat, pentru perioada de proba, stabilita de comun acord - Comision din vanzari , dupa perioada de proba - Traininguri de perfectionare - Bune conditii de desfasurare a activitatii CV-urile se vor trimitepana la data de 25 martie 2019, pe adresa de email tonikovacs51@gmail.com,

 • Angajam personal Termosistem Bucuresti Oferim salariul aproximativ 4500 ron lunar pentru meseriasi Incepere imediata Locatie fixa Plata salariu la 14 zile Avans zilnic Medie salarizare zi 160-200 ron

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Recrutam persoane pt postul de operator banda la ambalat si etichetat la depozitul produse farmaceutice in Ulm. . Programul de lucru este de 8h/zi , 2 schimburi ( o saptamana schimbul 1 , o saptamana schimbul 2 ) Se asigura : mediu de lucru curat cazare si o masa gratuita pe zi din partea angajatorului german salariul net 1500 e/net contract pe o perioada nedeterminata nu se percep comisioane sau taxe plecarile se vor face pe grupuri organizate din municipii actele se vor depune inainte de plecare cu minim o saptamana, la noi la sediu. Pentru detalii si informatii ne gasiti la numarul 0727 282066 sau 0726 796615 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 16:40

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Șofer profesionist cu grade B,C,D si BE,CE,DE caut de lucru ca șofer pe 3,5 -40 tone intern sau international. Pe comunitate sau pe tur retur sau transport persoane. Am atestate de transport marfa si persoane Relație telefon 0747031592 sau 0758046139.

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :25 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • URGENT Firma de constructii*EXPERT*angajeaza muncitori acceptam si grupuri, calificati si necalificati (Cu experienta) pentru reabilitari blocuri in Bucuresti ,avem de munca vara si iarna.Se ofera salariu motivant.Termosistem,salariu 200Lei/zi.posibilitate de avansare,oferim cazare si 30Lei avans/zi.Sunati pentru detalii:

 • S.C. Cramele Recas S.A. angajeaza mecanic pentru intretinere utilaje agricole, pentru sediul din orasul Recas, judetul Timis. Oferim salariu competitiv, tichete de masa si prime de sarbatori, Programul de lucru este flexibil, iar orele suplimentare efectuate se platesc corespunzator. Cerinte: experienta ca mecanic, sau mecanic auto, cunostinte de hidraulica si/sau electrica, disponibilitatea de a studia si a invata lucruri noi, utilajele cu care se lucreaza fiind intotdeauna de ultima generatie. CV-urile pot fi trimise pe adresa office@recaswine.ro, cu mentiunea "pentru postul de mecanic intretinere utilaje". Detalii la tel. 0734 339 612.

 • Salveaza cautarea