Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Recas

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez 2 Necalificați 10ron/ora (minim 120ron/zi) pentru împrejmuit parcele agricole ContactAngajez 2 necalificați pentru împrejmuit cu pari parcele agricole langa sat. E de lucru minim 1 luna. Asigur cazare in gospodăria proprie din sat. Condițiile de cazare sunt bune în casa cu frigider, aragaz, apa calda și duș . Gospodăria este langa Topolovatu Mare intre Timisoara și Lugoj, jud TIMIS. Cine dorește sa rămână pe termen mai lung îl pot angaja cu carte de munca. Plata se face zilnic 10 RON/ora minim 120ron/zi. Angajarea se face legal prin REGISTRUL ZILIERILOR. Contact‬

  Repostat automat
 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Anunt disponibil în Recas, Timisoara si imprejurimi. Iti plac vanzarile? Si noua! Vino în echipa Provident! Angajam un reprezentant de vânzări talentat. Pe tine. De ce tu? Pentru că îți plac oamenii. Știi cum să-i abordezi, să-i asculți și să le vorbești pe limba lor. Atunci când închei un contract, nu ai parte doar de o recompensă financiară ci și de satisfacția că ai ajutat pe altcineva să-și facă viața mai bună. Ești ambițios și motivat și-ți place această profesie în care niciodată o zi nu seamană cu alta. Competiția te stimulează, scoate ce e mai bun din tine. Ești în același timp un vânzător priceput, care inspiră încredere printr-o atitudine corectă, responsabilă și respectuoasă. Descrierea jobului Ce vei face la noi? Vei promova compania și produsele noastre. Dar nu oricum, ci din perspectiva unei creditări responsabile. Ceea ce înseamnă că este important să identifici corect nevoile clienților tăi și să le oferi apoi cele mai bune soluții financiare pentru ceea ce își doresc. Este la fel de important să construiești o relație solidă, de durată, cu acești clienți care vor constitui portofoliul tău. Îți vei vizita clienții acasă, pentru a le acorda împrumutul și a încasa apoi ratele. Ce facem noi pentru tine? Știm că îți dorești stabilitate financiară, de aceea vei avea salariu fix și bonusuri în funcție de performanțele tale. Cât de mult câștigi în final, depinde doar de tine. Te vei bucura de toate avantajele unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Vei beneficia de o asigurare de accident, decontarea transportului și telefon de serviciu. Îți oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional prin acces la cursuri de dezvoltare profesională și programe de pregatire. Descrierea companiei Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine. Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

 • Angajez cu CARTE DE MUNCA om serios la vaci de carne Angus langa județul Timis, langa Recas. Detalii la telefon 0731.169.677 intre orele 9 și 18.

 • STIRION SECURITY . Angajam agent de securitate pentru obiective din Recas jud Timis, Pentru mai multe detalii Va rugam sa sunati la numarul de telefon 0741310916

 • Pizzeria Centralpark Recas angajeaza pizzar cu experienta in domeniu. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Angajez muncitori cu experienta pentru polistiren si interioare.Plata la zi de la 160 ron la 200 in functie de pricepere,salariul la saptamana sau de doua ori pe luna.Ofer Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.Bucuresti.

 • Angajez tanar 25-40 ani pe tractor John Deere 75 cai putere , cosit, greblat, balotat, cupa pentru gunoi de grajd. Obligatoriu permis conducere , minim Categoria B. Salariu 3800 ron. Ofer carte de munca, casa si utilitati gratuite si colaboarare pe termen lung.

 • execut tot ce tine de instalatii la pretul de muncitor nu de patron

 • Angajam personal Termosistem Bucuresti Oferim salariul aproximativ 4500 ron lunar pentru meseriasi Incepere imediata Locatie fixa Plata salariu la 14 zile Avans zilnic Medie salarizare zi 160-200 ron

 • Salariu 1000 euro net. Angajam cu carte de munca numai oameni seriosi cu experienta in domeniu. FERMA Zootehnica ANGAJEAZA TRACTORIST PE TRACTOR, CATEG. TR, Om muncitor, Multifuncțional Varsta 30-40 ANI, Experienta 5 ANI, Tractor NOU JOHN DEERE 150CP Obligatoriu știe sudura bine , flex , etc, Reparatii la utilaje agricole Carte de Munca Locuința de serviciu LANGA RECAS, JUD. TIMIS

 • Îți dorești un venit suplimentar?? Eu îți propun să promovezi și să distribui produsele Oriflame și garantat ai un venit imediat.  Astept persoane serioase pentru inscriere.  Vă rog să imi lăsati o adresa de mail pentru a vă trimite mai multe detalii.

 • Salveaza cautarea