Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Recas

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • S.C. Cramele Recas S.A. angajeaza mecanic pentru intretinere utilaje agricole, pentru sediul din orasul Recas, judetul Timis. Oferim salariu competitiv, tichete de masa si prime de sarbatori, Programul de lucru este flexibil, iar orele suplimentare efectuate se platesc corespunzator. Cerinte: experienta ca mecanic, sau mecanic auto, cunostinte de hidraulica si/sau electrica, disponibilitatea de a studia si a invata lucruri noi, utilajele cu care se lucreaza fiind intotdeauna de ultima generatie. CV-urile pot fi trimise pe adresa office@recaswine.ro, cu mentiunea "pentru postul de mecanic intretinere utilaje". Detalii la tel. 0734 339 612.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Recrutam persoane pt postul de operator banda la ambalat si etichetat la fabrica de hartie igienica in Bonn. Programul de lucru este de 8h/zi , 2 schimburi ( o saptamana schimbul 1 , o saptamana schimbul 2 ) Se asigura : mediu de lucru curat cazare si o masa gratuita pe zi din partea angajatorului german salariul net 1500 e/net contract pe o perioada nedeterminata nu se percep comisioane sau taxe plecarile se vor face pe grupuri organizate din municipii actele se vor depune inainte de plecare cu minim o saptamana, la noi la sediu. Pentru detalii si informatii ne gasiti la numarul 0743 021.066 sau 0722 180.975 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 16:40

 • Angajam 2 persoane ajutor bucatari la Pensiunea Popas Recas Informatii: Iuliana Tudor Popas Recas +40 770 112 039

 • angajez ingrijitor cladiri curte recas timis

 • Angajam urgent 2 persoane ajutor de bucatar la Pensiunea Popas Recas. Salariu atractiv. Informatii la : Iuliana Tudor Popas Recas +40 770 112 039

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Angajez muncitori cu experienta pentru polistiren si interioare.Plata la zi de la 160 ron la 200 in functie de pricepere,salariul la saptamana sau de doua ori pe luna.Ofer Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.Bucuresti.

 • URGENT Firma de constructii*EXPERT*angajeaza muncitori acceptam si grupuri, calificati si necalificati (Cu experienta) pentru reabilitari blocuri in Bucuresti ,avem de munca vara si iarna.Se ofera salariu motivant.Termosistem,salariu 200Lei/zi.posibilitate de avansare,oferim cazare si 30Lei avans/zi.Sunati pentru detalii:

 • Angajam personal Termosistem Bucuresti Oferim salariul aproximativ 4500 ron lunar pentru meseriasi Incepere imediata Locatie fixa Plata salariu la 14 zile Avans zilnic Medie salarizare zi 160-200 ron

 • CRAMELE RECAS angajeaza Tehnician linie de imbuteliere. Responsabilitati: - Coordonare productie pe linie ultramoderna de imbuteliat. - Colaborare cu Inginerul sef si Directorul de Productie in vederea optimizarii si eficientizarii proceselor de productie. - Executare mentenanta preventativa si corectiva la echipamentele de productie. - Suport tehnic pentru operatori in vederea insusirii procedurii de lucru si operare echipament. - Implementarea si supervizarea procedurilor HACCP si sistemului de control al calitatii. Cerinte: - Studii in domeniul tehnic (electronic/ automatizare/ computere/ electric/ mecanic). - Experienta in imbuteliere, ambalare produse alimentare, lichide. - Cunostinte tehnice in operare si intretinere echipamente moderne de productie. Beneficii - Mediu de lucru dinamic intr-o societate lider de piata - Pachet salarial competitiv, 6000 lei brut, cu sanse de crestere dupa perioada de proba. - Tichete de masa. - Prime de sarbatori, bonusuri de merit. Asteptam cu interes CV-ul dvs la office@recaswine.ro. Persoanele selectate vor fi contactat epentru interviu.

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :25 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • Salveaza cautarea