Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Sanandrei

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma specializata in domeniul constructiilor metalice angajeaza lacatus constructii metalice pe perioda nedeterminata care sa fie serios, punctual si sa respecte termenele de executie a lucrarilor. Se asigura transport la si de la locul de munca Detalii la interviu

 • Firma specializata in domeniul constructiilor metalice angajeaza sudori in conditii favorabile. Se cere serizitate, puctualitate, dorinta de invatare continua, perseverenta. Detalii la interviu.

 • Firma specializata in domeniul constructiilor metalice angajeaza sudori in conditii favorabile. Se cere serizitate, puctualitate, dorinta de invatare continua, perseverenta. Pentru persoanele care nu sunt din zona se asigura cazare. Detalii la interviu.

 • Responsabilități: Operarea instalațiilor aferente departamentului de utilități (stații electrice, transformatoare, tablouri electrice, chiller, turnuri de răcire, centrale de tratare aer, stații de tratare apă, stații de distribuție apă), conform planului de operare/ mentenanță șia cerințelor interne șilegale; Asigurarea mentenanței preventive șipredictive pentru instalațiile electrice, instalațiile sanitare, instalațiile de încălzire și instalațiile de răcire (cazan apă caldă, cazan abur, chiller, turnuri de răcire); Alte diverse operațiuni necesare departamentului de utilități. Competențe/ Calificări: Școală profesională tehnică/ Liceu tehnic; Minim 3 ani experiență în domeniu; Cunoștințe de bază legate de utilizarea calculatorului (PC); Spirit de echipă; Spirit de observație. Ce oferim: Contract pe perioadă nedeterminată; Al 13-lea salariu; Tichete de masă; Plata dublă a orelor suplimentare și a orelor efectuate în zilele de sărbătoare legală, plata cu spor de 50% a orelor de noapte și de weekend; Bonus de fidelitate; Abonament servicii de sănătate; Abonament servicii sportive; Cafea și atmosferă de lucru dinamică.

 • Responsabilități: Operare instalații sub presiune (apă caldă, abur tehnologic, instalații de răcire, instalații de încălzire); Operare conform planului de operare/ mentenanță a instalațiilor sub incidența ISCIR (abur tehnologic, apă caldă) conform cerințelor interne și celor legale; Operare conform planului de operare/ mentenanță a instalațiilor de producere și distribuție apă răcită și apă caldă conform cerințelor interne și celor legale; Asigurare mentenanță preventivă șipredictivă pentru instalațiile sanitare, instalațiile de încălzire și instalațiile de racier (cazan apă caldă, cazan abur, chiller, turnuri de răcire); Operare conform planului de operare/ mentenanță instalații de producere și distribuire aer comprimat conform cerințelor interne și celor legale. Competențe/ Calificări: Școală profesională tehnică/ Liceu tehnic; Autorizație ISCIR pentru abur; Minim 3 ani experiență în domeniu; Cunoștințe de bază legate de utilizarea calculatorului (PC); Disponibilitate de a lucra conform programului; Spirit de echipă; Spirit de observație. Ce oferim: Contract pe perioadă nedeterminată; Al 13-lea salariu; Tichete de masă; Plata dublă a orelor suplimentare și a orelor efectuate în zilele de sărbătoare legală, plata cu spor de 50% a orelor de noapte și de weekend; Bonus de fidelitate; Abonament servicii de sănătate; Abonament servicii sportive; Cafea și atmosferă de lucru dinamică.

 • Cautam un electrician pentru o companie care activeaza in domeniul constructiilor. Electricianul isi desfasoara activitatea in cadrul statiei de betoane din Sanandrei. Programul de lucru este in doua schimburi, de luni pana vineri in intervalul orar 8:00 - 16:00 si 15:00 - 23:00. Candidatul ideal: - Studii medii profil electric sau electromecanic ; - Experienta in mediul industrial; - Spirit de echipa si profesionalism; - Permis auto categoria B (de ofera decontarea transportului). Persoanele interesate de mai multe informatii, sunt rugate sa aplice la acest anunt sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0729 600 719.

 • Firma in domeniul constructiilor metalice angajeaza stivuitorist si sofer pe perioada nedeterminata in conditii avantajoase.

 • Salveaza cautarea