Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 12

  Angajam muncitor necalificat

  Angajam muncitor necalificat , salariu atractiv, program de lucru de luni-vineri de la 8-17, cu contract de munca pe termen nelimitat. Mai multe relatii la tel.

 • 7

  Angajam lacatusi mecanici, electrician intretinere si reparatii

  SC Uzina Mecanica Ramnicu Valcea SA, angajeaza muncitori productie, in urmatoarele meserii : - Mecanic intretinere - 2 persoane - Lacatus mecanic de intretinere- 1 persoana - Electrician de intretinere si reparatii - 1 persoana. Relatii telefon fix (din poza), de luni pana vineri, intre orele 8-16, interior 114.

 • Reprezentant promovare produse cosmetice naturale

  Reprezentant promovare produse cosmetice naturale Suntem în căutarea unui reprezentant pasionat și dinamic pentru a se alătura temporar ( pe parcursul unui proiect) echipei noastre de produse cosmetice naturale. Dacă ești o persoană entuziastă, cu abilități excelente de comunicare și o pasiune pentru produsele cosmetice naturale, atunci aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine. Ce vei face: Promovezi produsele noastre cosmetice naturale către resellerii nostri prin intermediul unor prezentari/demonstratii de produs Consiliezi resellerii in locatiile in care sunt comercializate produsele noastre cu privire la beneficiile și utilizarea corectă a produselor noastre in cadrul prezentarilor Ce ne dorim de la tine: Abilități excelente de comunicare și negociere; Pasiune pentru produsele cosmetice naturale și cunoștințe solide despre acestea; Abilități bune de organizare și gestionare a timpului; Flexibilitate și disponibilitate pentru deplasări în teritoriu; Limba română fluentă, atât în vorbire, cât și în scris. Experiență anterioară în vânzări și promovare, preferabil în industria cosmetică sau a produselor naturale prezinta un avantaj Ce oferim: Oportunitatea de a lucra într-o industrie în plină expansiune și de a promova produse cosmetice naturale de înaltă calitate; Un mediu de lucru dinamic și plin de provocări; Program de lucru flexibil Oportunități de dezvoltare profesională și avansare Dacă ești o persoană motivată, cu abilități excelente de vânzare și pasiune pentru produsele cosmetice naturale, te invităm să aplici pentru poziția de reprezentant de promovare produse cosmetice naturale.Poti trimite CV-ul tau prin email sau whatsapp

 • 13

  colaborare traducatori autorizati

  Cau traducatori autorizati pentru colaborare in principalele limbi: engleza, franceza, italiana, germana, precum si altele. Sunt traducator autorizat de limba spaniola si colaborez cu traducatori si birouri de traducere.

 • 1

  Angajam dispecer transport internațional camioane 40t

  S.C. MIRE TRANS S.R.L. - cauta persoana pentru functia de dispecer transport international de marfa camioane 40t Cerinte principale : - cunoasterea limbii ENGLEZA; - cunostinte de operare P.C.; - abilitati de comunicare; - seriozitate; - experienta in domeniul transportului de marfa. Salarizarea este cu titlu informativ, va fi stabilita in functie de experienta.

 • 3

  Sofer tir intern -

  Angajez sofer tir, categoriile C+E pentru transport pe tara. - salariu motivant - INCEPAND CU 6000 NET, banii la sfarsitul saptamanii (1500lei / saptamana) - contract de munca pe perioada nedeterminată - pogram de lucru : Luni - Vineri - BONUSURI garaj - Ramnicu Valcea

 • Angajam curier pentru agentia Dragasani M/F

  Posturi disponibile 1 Descrierea jobului - preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata; - livreaza expeditiile in zona arondata; - respecta standardele de calitate si procedurile de curierat. - sortarea expeditiilor; Cerinte: - permis de conducere categoria B; - seriozitate, atentie, responsabilitate, rezistenta la stres. Contact

 • Manipulant marfa Valcea

  Manipulant marfa pentru punct de lucru Com Budesti sat Racovita nr 284 jud Valcea Responsabilitati: Realizeaza activitatile de incarcare/descarcare, manipulare, depozitare a materialelor de constructii in conditii bune Comunica in timp real catre Gestionarul toate situatiile neconforme cu procedurile si instructiunile de lucru Respecta prevederile legislatiei din domeniul securitatii si sanatatii in munca si masurile de aplicare a acestora. PACHET OFERIT: contract de muncă pe perioadă nedeterminată; servicii medicale suplimentare, asigurare medicala tichete de masă transport gratuit catre locul de munca. DESCRIEREA COMPANIEI: SIPEX COMPANY este de peste 26 de ani in distributia materialelor pentru constructii si finisaje in constructii, in acordarea de consultanta si asistenta tehnica de specialitate. Dispunem de 12 centre logistice ale carei activitati se desfasoara in cadrul a doua departamente: departamentul de vanzari pentru piata de retail si departamentul de vanzari in piata de business to business (clienti finali, firme de constructii].

 • Motostivuitorist Depozit Valcea

  Angajam Motostivuitorist SC Sipex Company SA punct de lucru Com Budesti sat Racovita nr 284 jud Valcea Relatii la telefon puteti plasa CV atasat in anunt Cerinte: Studii medii tehnice; Experienta de lucru pe stivuitor minim 1 an; Atestat ISCIR; Indemanare si spirit practic; Acuitate vizuala si auditiva conform legii; Abilitati numerice; Corectitudine si seriozitate; Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa, spirit de initiativa si abilitati de invatare; Capacitate de adaptare rapida la solicitarile specifice postului; Responsabilitati: Realizeaza activitatile de incarcare/descarcare, manipulare, depozitare a materialelor de constructii in conditii bune Comunica in timp real catre Gestionarul toate situatiile neconforme cu procedurile si instructiunile de lucru Asigura in permanenta buna functionare a utilajelor Respecta prevederile legislatiei din domeniul securitatii si sanatatii in munca si masurile de aplicare a acestora. PACHET OFERIT: contract de muncă pe perioadă nedeterminată; servicii medicale suplimentare, asigurare medicala tichete de masă transport gratuit catre locul de munca DESCRIEREA COMPANIEI: SIPEX COMPANY este de peste 25 de ani in distributia materialelor pentru constructii si finisaje in constructii, in acordarea de consultanta si asistenta tehnica de specialitate. Dispunem de 12 centre logistice ale carei activitati se desfasoara in cadrul a doua departamente: departamentul de vanzari pentru piata de retail si departamentul de vanzari in piata de business to business (clienti finali, firme de constructii].

 • 4

  Agent vânzări produse alimentare

  Angajez agent, agenta vânzări produse alimentare cu experiența in vânzări (min 3ani) pt toată gama de produse panificație , toată gama de peste și produse din peste, semințe alune și altele!Salariu baza 5000 RON plus bonusuri .Cerem și oferim seriozitate!

 • 5

  Angajez agent vânzări, distribuitor produse, fotograf

  Agent vânzări și fotograf cu sau fără experiență. Necesar carnet auto cat B. Oferim salariu atractiv, cazare, diurna.

 • 28

  Angajez secretar notarial/ operator calculator

  Angajez secretar notarial/ operator calculator. Cerinte: studii medii sau superioare, rezistenta la stres, capacitate de a lucra în echipa, capacitate de învățare rapida a profesiei, onestitate, loialitate, fire dinamica

 • Angajez personal Firma funerara

  Firma servicii funerare angajeaza personal cu sau fara experienta in domeniu, cu carte de munca colaborarea se doreste a fi pe termen lung Postul face referire la serviciu de carat sicriu din masina la capela, domiciliu Necesar permis conducere categoria B.

 • 4

  mutari diverse

  Firma specializata in mutari de mobila si nu numai va pune la dispozitie 5 autoutilitate 3,5 tone ( 1 duba de 5 pal 12 mc , 1 duba de 6 pal 14mc si 3 prelate de 8 pal 21 mc) pentru diverse mutati atat intern cat si extern. Firma noastra va garanteaza cel mai mic pret de pe piata , asigurarea marfii pe toata durata job.ului ( asigurare de 150.000 euro/masina) , seriozitate , profesionalism.La cererea dvs putem crea si un link , ca dvs sa aveti tot timpul acces la traseu , la durata transprtului dvs Va stam la dispozitie.

 • Tehnician sisteme de securitate

  Angajăm tehnician sisteme de securitate. Comaltronic SRL caută oameni ce prezintă interes în domeniul tehnic. ATRIBUȚII PRINCIPALE: a) instalarea și progamarea sistemelor electronice antiefracție, antiincendiu, de supraveghere și înregistrare video, control acces, interfonie și video interfonie; b) executarea lucrării într-un stil ordonat și curat, lăsand astfel o bună impresie clientului asupra companiei c) realizarea de service-tehnic la client d) instruirea beneficiarului sistemului cu privire la utilizarea acestuia și întocmirea documentelor de predare primire e) vizionarea obiectivelor și colaborarea cu departamentul VÂNZARI și PROIECTARE, pentru elaborarea ofertelor si efectuarea planurilor tehnice după care se va executa lucrarea. f) respectarea cerințelor din planul tehnic în vederea instalării sistemului CERINȚE: - curs in domeniul sistemelor de securitate pentru avizare IGP, - vârstă între 19 50 ani; - aspect ingrijit, comportament și limbaj civilizat în relația cu clientul - disponibilitate pentru deplasări scurte în țară ( situații excepționale ) - fară antecedente penale (cazier curat); - permis conducere cat. B constituie avantaj: - absolvent studii medii/ superioare (cu profil tehnic, constituie un avantaj), - cunostinte IT&C (retelistica, transfer date, cablare structurata) - experienta in cablarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor de securitate, - limba engleza - nivel mediu constituie un avantaj, - apt pentru munca la inaltime, conditii de santier, - eficienta in indeplinirea sarcinilor de serviciu, - rezistenta la stres, rezolvare probleme, meticulozitate, atentie la detalii, abilitati de comunicare, capacitate organizare. Pentru mai multe informatii vă rugăm contactați-ne telefonic.

 • 5

  Sofer tir Romania

  Angajez sofer tir, categoriile C+E pentru transport pe tara. - salariu motivant - INCEPAND CU 6000 NET, banii la sfarsitul saptamanii (1500lei / saptamana) - pogram de lucru : Luni - Vineri garaj - Ramnicu Valcea.

 • 4

  Angajam Lacat.mec Instalator, Sudor, Electrician in cond de deplasare in tara in special Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, diverse alte confectii metalice, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • 14

  Șofer Bolt/Uber

  Dom Green Logistic S.R.L. (firmă inființată in 2010 si cu o vechime de 6 ani in domeniul de transport in regim de taxi si inchiriere), certificată ARR, parteneră Bolt/Uber. Cautăm colaboratori cu masină propie, pentru funcța de sofer pe platformele Bolt/Uber, (pentru Râmnicu Vâlcea).

 • Salveaza cautarea