Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Doamna 40 ani experienta lucrator comercial-casier sunt în cautarea unui loc de munca.Ofer si cer seriozitate.Multumesc anticipat.

 • 4

  Tip job: Full time Nivel cariera: cu sau fara studii superioare - experienta in instalare sisteme de securitate si curenti slabi constituie avantaj Candidatul ideal - Absolvent studii medii/ superioare (cu profil tehnic, constituie un avantaj), - Cunostinte IT&C (retelistica, transfer date, cablare structurata) - Experienta in cablarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor de securitate nu este obligatorie, dar poate constitui un avantaj, - Curs in domeniul sistemelor de securitate constituie un avantaj, - Limba engleza - nivel mediu, - Fara antecedente penale, - Apt pentru munca la inaltime, conditii de santier, - Eficienta in indeplinirea sarcinilor de serviciu, - Rezistenta la stres, rezolvare probleme, meticulozitate, atentie la detalii, abilitati de comunicare, capacitate organizare. Descrierea jobului - Cablarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor de supraveghere video, de alarmare la efractie, control acces etc. - Intretinerea sistemelor de securitate - Desfasurarea activitatii in conditii de securitate, in conformitate cu politica societatii, legislatia si normele de securitate in munca specifice locului de munca. Beneficii: - Salariu in functie de nivelul de cunostinte, implicare, performanta si rezolvare - Dezvoltare profesionala intr-un mediu tanar, competitiv Oferta: se va negocia in urma interviului. Compania este autorizata in instalarea sistemelor de securitate si ofera solutii profesionale atat in domeniul sistemelor de securitate cat si al automatizarilor.

 • Stabileste diagnosticul si identifica piesele care necesita inlocuire. Realizarea reparatiilor necesare mijloacelor auto; Stabilirea necesarului de piese de schimb si emiterea comenzilor necesare catre seful direct; Prezinta clientului piesele deteriorate; Intocmirea documentelor necesare pentru evidentierea interventiilor efectuate si predarea la timp catre persoanele autorizate; La finalizarea lucrarii, verifica si semneaza comanda si devizul (impreuna cu seful de service) Raspunde de calitatea lucrarilor executate; Raspunde de efectuarea corecta si la timp a reparatiilor mijloacelor de transport;

 • Responsabilități: • Menținerea legăturii cu institutele de specialitate ( notariate, birouri de avocatură, Registrul Comertului, Oficiul de Cadastru și Carte Funciară) • Întocmirea de documente juridice ( contracte, notificări, adrese , opinii juridice , împuterniciri etc) • Efectuarea tuturor formalităților cerute de lege/ documente juridice ( cereri la Instituții de Stat / la Instanțele de Judecată) • Monitorizarea legislației relevante în activitatea companiei și infomarea asupra modificărilor legislative • Reprezentare companiei în fața diverselor organisme/ instanțe sau parteneri desemnați Inregistrare , evidența și arhivarea dosarelor contractelor si corespondenței • Revizuire contracte comerciale – identificare riscuri și propunere de soluții

 • Cautam sofer cu ADR marfuri periculoase program de lucru luni-vineri Informatii suplimentare la tel.0785205380

 • 2

  Locul de munca este in localitatea Stoenesti, judetul Valcea Cerinte: Studii medii Nu se cere experienta Programul de lucru este de 8 ore Contractul este pe perioada nedeterminata

 • 2

  Suntem in cautarea de colegi ajutori bucatar si bucatari .Este o activitate part-time ,care isi desfasoara activitatea la sfarsit de saptamana .Organizam mici evenimente in conformitate cu actualele conditii.Conditii de salarizare bune , cateodata este nevoie de deplasare in tara .

 • 5

  Clinica noastra ofera o gama foarte larga de servicii veterinare : chirurgie de la toate gradele de dificultate pana la tratamete pentru boli complexe, examene ecografice,analize de biochimie si hematologie, evaluari si consultatii cardiace, examen radiologic(in curand). Astfel ca, mai avem nevoie de ajutoare! Se cauta persoana serioasa, amabila, rabdatoare, atenta la detalii si proactiva. Obligatoriu cu dragoste pentru animale. Experienta in domeniu constituie un avantaj major! Oferim un mediu de lucru placut, in continua perfectionare cu o clientela deja formata. Salariu de baza plus bonus in functie de realizari si implicare. (mai multe detalii se vor discuta la interviu).

 • 3

  Clinica noastra ofera o gama foarte larga de servicii veterinare printre care se numara si cosmetica felina/canina (tuns cu masina sau foarfeca, spalat,descalcit, coafat, taiat unghii, curatat urechi). Tunsurile pot fi efectuate igienic sau specific pentru fiecare rasa in parte, indiferent de talie. Se cauta persoana serioasa, amabila, rabdatoare, atenta la detalii si proactiva. Obligatoriu cu dragoste pentru animale. Experienta in domeniu constituie un avantaj major! Oferim un mediu de lucru placut, in continua perfectionare cu o clientela deja formata. Salariu de baza plus bonus in functie de realizari (mai multe detalii se vor discuta la interviu).

 • 1

  Caut mecanic sau electrician auto cu experienta pentru colaborare in regim de parteneriat. Detin firma, spatiu cu vad, toate dotarile. Contactati-ma pt detalii.

 • Trebuie să vizionați anumite videoclipuri din care sunteți plătit. Este un sistem creat și care începe să dea rezultate. Nu uitați să accesați linkul https://GramFree.world/?r=5146998 pentru a începe să lucrați de acasă. O zi bună. Vă mulțumim pentru încredere

 • Salutare, am 36 de ani și sunt din Vâlcea. Sunt o persoană sociabila și ambițioasă. Menționez ca ma pricep în folosirea aplicațiilor și a GPSului, avand experiență pe comunitate. Doresc angajare pe tur-retur 3,5 RO-UE-RO. Am colindat aproape toate tarile din UE și cele nordice. Ofer respect, aștept respect. Cine este interesat de o colaborare pe termen lung mă poate contacta. Vă mulțumesc.

 • Angajez montator mobila cu experienta

 • 2

  angajam barman pentru strandul Baile Govora se asigura transport sal1800 net

 • 9

  angajam ospatar pentru strandul baile govora se asigura si cazare

 • 2

  angajam muncitor necalificat pentru strandul baile govora se poate asigura si cazare

 • 2

  ANGAJAM PERSONAL casa pariuri sportive. Descriere: Locatie tip BAR TERASA si CASA PARIURI angajam urgent personal. Nu exista limita de varsta. Se ofera instruire la locul de munca precum si perioada de invatare a metodelor de lucru. Se ofera pachet salarial motivational precum si bonusuri de performanta. Venituri nete lunare intre 1700 si 2500 lei. Garantat. Locatia este de traditie in oras si nu are nevoie de promovare. Doar persoane serioase si stabile. Pentru relatii si programare interviuri> contactati telefonic sau WatsApp.

 • 6

  Societete comerciala angajeaza pe perioada nedeterminata personal pentru activitatea de secretariat, contabilitate primara , redactare si intocmire acte administrative. Cerinte minime: cunostiinte operare PC, studii medii, abilitati de adaptare si invatare rapida.

 • Societate din Rm.Valcea, angajeaza mecanic de intretinere pentru instalatii si masini de cusut. Pentru detalii sunati de L pana V, intre orele 08:00-17:00, la numarul 757015293 .

 • Hala productie asternut igienic (nisip) pentru pisici angajeaza ambalator manual /BARBAT. Program de lucru avantajos de 8 ore. Relatii, intre orele 08-17, la numarul de telefon: 0757015293 .

 • Salveaza cautarea