Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Cau traducatori autorizati pentru colaborare in principalele limbi: engleza, franceza, italiana, germana, precum si altele. Sunt traducator autorizat de limba spaniola si colaborez cu traducatori si birouri de traducere.

 • 2

  Vrem sa ne marim echipa de profesioniști cu electricieni pentru instalatii de joasa tensiune Cautam coleg interesat de instalatiile electrice si de sistemele de securitate dar care sa detina si abilitatile tehnice necesare. Oferim un mediu de lucru placut; integrare in colectiv și instruire specifica; pachet salarial atractiv cuprins intre 3000 si 3500 lei net, telefon, laptop, scule si echipamente de lucru. Ce va trebui sa faca? - montaj instaltii electrice de curenti tari (retele electrice interioare, bransamente electrice) si curenti slabi (alarma, supraveghere video, detective incendiu); - executarea lucrarilor ordonat si curat, creand o buna impresie beneficiarului asupra companiei - instruire beneficiarul lucrarii cu privire la utilizarea instalatiei si întocmirea documentelor de predare primire si instruire - realizarea de interventii pentru reparatii si mentenanta la beneficiar - realizarea lucrarilor de montaj si instalare dupa un proiect tehnic; Candidatul ideal: Vârsta între 24 45 ani; Aspect ingrijit, comportament si limbaj civilizat Studii tehnice medii sau superioare in domeniul electric Experienta in cablarea, instalarea si punerea in functiune a instalatiilor electrice si a sistemelor de securitate, Atestare ANRE constituie un avantaj, Apt pentru munca la inaltime, conditii de santier, Eficient in indeplinirea sarcinilor de serviciu, lucru in echipa Meticulozitate, atentie la detalii, abilitati de comunicare, capacitate organizare. Capacitate si dorinta de a invata lucruri noi, entuziast , energic Responsabilitate, bun simt , corectitudine și seriozitate, atenție pentru detalii Atitudine proactiva si orientare spre solutii, gandire analitica Spirit de echipa si colaborare Permis auto categoria B Daca ai citit acest anunt, te entuziasmeza ideea de a te alatura echipei noastre, Uncle Sam Instal SRL si te potrivesti, pune CV-ul tau la acest anunt sau suna la . PS. Rugaminte: transmite, te rog, mai departe anuntul, poate ai un prieten interesat.

 • 1

  Cine dorește să aibă propria afacere în colaborare cu o companie românească de network marketing, cu o investiție de 50 lei și cu venituri SĂPTĂMÂNALE de până la 2000 lei pe SĂPTĂMÂNĂ, vreau să colaborez doar cu persoane serioase, care vor să învețe și să pună în aplicare, este o echipă care ne susține în tot ceea ce facem, nu se câștigă doar prin simpla înscriere. Cei interesați să mă contacteze la nr de telefon .

 • 1

  Plafar Magazin on-line cu remedii naturale din medicina naturista alternativa cauta persoane fizice sau juridice pt recomandări și vânzări.

 • Salveaza cautarea