Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Babeni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  Sc.Pocaviso Prodcom partener orange, angajeaza agenti vanzari d2d in judetul Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman Job-ul consta in promovarea si vinderea serviciilor fixe orange(televiziune, voce si internet). Deplasarea se face cu masina firmei. se incheie contract in care se ofera salariu fix+ comision atractiv pt fiecare contract activat. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon:

 • 3

  HATY SRL cauta colegi seriosi si muncitori care sa completeze echipa! Candidatul ideal: - studii medii/calificare profesionala; - indemanare; - abilitati tehnice in prelucrarea lemnului; - precizie; - simt practic dezvoltat; - capacitate de a lucra in echipa. Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Tichete masa in valoare de 20 lei/zi; - Prime sau tichete cadou pentru diferite ocazii; - Decontarea transportului; - Mediu de lucru stabil si prietenos. Locurile de munca se afla in Babeni. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16.

 • 3

  HATY are ca si domeniul principal de activitate producerea de cherestea si elemente din lemn de fag. Suntem una dintre cele mai mari companii de productie si prelucrare a lemnului de fag din Romania si de asemenea, un furnizor mondial de produse din lemn de fag, diversificat. Candidatul ideal: - Studii superioare in domeniu; - Experienta anterioara in domeniu; - Cunostinte limba engleza: nivel mediu/avansat; - Capacitatea de a identifica punctele forte si slabe ale solutiilor, concluziilor si abordarilor diferitelor probleme; - Abilitatea de identificare a problemelor si rezolvarea acestora; - Bune abilitati de planificare, organizare, comunicare si relationare; - Orientare catre rezultate. Descrierea jobului: - Coordonarea si asigurarea intregului proces de productie in vederea realizarii productiei planificate in conformitate cu obiectivele companiei; - Revizuirea proceselor de fabricatie si implementarea schimbarilor aparute; - Aprobarea instructiunilor tehnologice pentru fiecare faza de productie si adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate; - Asigurarea prin cunostinte specifice a optimizarii proceselor de productie; - Implementarea tehnologiilor de fabricatie specifice gamei de semifabricate si/sau produse finite aflate in productia curenta (instructiuni de lucru, procese, procedee, retete de fabricatie); - Organizarea si supervizarea activitatii departamentului de productie si a persoanelor din subordine. Oferim: - Pachet salarial atractiv; - Tichete masa; - Prime sau tichete cadou pentru diferite ocazii; - Decontarea transportului; - Mediu de lucru stabil si prietenos. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16. Locul de munca se afla in orasul Babeni.

 • 7

  SC. HATY SRL., ce are ca domeniu principal de activitate producerea de cherestea, cu sediul in Babeni, isi mareste echipa si are nevoie de noi colegi pentru postul de Manipulant marfa. Candidatul ideal: - serios, - atent la detalii, - spirit de echipa, - atentie distributiva. Experienta nu este obligatorie, insa dorim sa ai motivatia de a invata. Beneficii: - Salariu atractiv, - Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi, - Decontarea transportului, - Bonusuri de sarbatori sau alte evenimente, - Posibilitatea de dezvoltare profesionala. - Programul de lucru este in 2 schimburi. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16. Te asteptam sa ne cunoastem!

 • SC. Duanis SRL situat in Babeni, jud Valcea, angajeaza SOFERI PROFESIONISTI categoria C + E pentru transport extern COMUNITATE. Flota de camioane Scania, Volvo euro 6 -> Salariu: 2400eur -> Contract pe perioada nedeterminata -> Cursele de comunitate se desfasoara pe o perioada de 4-6 saptamani la lucru si 2 saptamana acasa -> Se tranzitează : IT, FR, BE, DE, AT, DK -> Nu se tranziteaza: UK, Elvetia CERINTE: -> Permis de conducere cat. C+E; -> Atestat profesional pentru transport marfa; -> Atestat ADR repezinta avantaj; -> Card digital pentru tahograf; -> Aviz medical si psihologic cu siguranta circulatiei; -> Cazier judiciar; -> Experienta minim 1 an pe comunitate. Pentru mai multe detalii sunati la nr din anunt.

 • 3

  HATY are ca si domeniul principal de activitate producerea de cherestea si elemente din lemn de fag. Suntem una dintre cele mai mari companii de productie si prelucrare a lemnului de fag din Romania si de asemenea, un furnizor mondial de produse din lemn de fag, diversificat. Candidatul ideal: - Studii tehnice finalizate (scoala profesionala/curs calificare); - Experiență anterioară în domeniu; - Cunostintele tehnice cu privire la modul de functionare si operare pe echipament CNC (reprezinta avantaj cunoasterea unui limbaj de programare echipament CNC); - Cunoștințe de desen tehnic și instrumente de măsurare. Descrierea jobului: - Operarea si configurarea masinilor CNC in functie de documentatia tehnica primita; - Interpretarea si utilizarea desenelor tehnice pentru pregatirea partilor care urmeaza sa fie prelucrate si pentru configurarea echipamentelor de lucru; - Prelucrarea produselor conform desenelor tehnice; - Verificarea calitatii produselor prelucrate; - Asigurarea functionarii echipamentului; - Verificarea conformitatii pieselor; - Efectuarea setarilor utilajelor cu comanda numerica (CNC); - Efectuarea masuratorilor cerute pentru a asigura calitatea productiei; - Cunoasterea si respectarea cerintelor procedurilor si instructiunilor de lucru aplicabile. Oferim: - Pachet salarial atractiv; - Tichete de masa; - Prime sau tichete cadou pentru diferite ocazii; - Decontarea transportului; - Mediu de lucru stabil si prietenos. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16. Locul de munca se afla in orasul Babeni.

 • Salveaza cautarea