Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Calimanesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se cere experienta minim 1 an. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata.

 • firma angajeaza personal calificat si necalificat constructi finisari mai multe detail la telefon

 • Doresc angajare ca sofer sau deservent autogreder,cilindru compactor. Rog si ofer seriozitate. Tlf 0770650549.permis cat BCDE,atestat marfa si persoane, card tahograf Loc Calimanesti jud Vilcea.

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Se solicita experienta in domeniu.. Locul de munca este in Calimanesti, jud. Valcea. Salariu atractiv.

 • Angajez vulcanizator cu experiență în orasul Rm.Vâlcea, program de opt ore, salariul atractiv. Suntem o echipă, vino cu noi!

 • Companie cu actionariat german si peste 15 ani de experienta in transporturi din Sibiu, angajeaza soferi cu experienta, categoriile C+E. Cerinte: _ detinator permis categoriile C + E _ atestat marfa si card tahograf _ aviz medical / aviz psihologic _ cazier judiciar / cazier auto Ce oferim: _ salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 60 de euro / zi, cu posibilitatea de a ajunge la 65 euro / zi, plus salariu pe tara _ se lucreaza 8 saptamani pe comunitate cu 4 saptamani acasa sau 4 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii _ camioanele pe care se lucreaza sunt moderne, 2015 - 2018 _ la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal _ transportul la si de la camion este asigurat de companie Alte infromatii: _ plata salariala la timp _ se respecta timpii de condus si de odihna _ instruire profesionala de initiere _mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara _ se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal Pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati la numarul de telefon: 0729157428. Ionut Dinescu

 • Se ofrece español con residencia en Rumanía para conducir furgoneta Rumanía- España y vuelta. Perfecto conocimiento de las rutas y del idioma.

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori necalificati femei, barbati ,cupluri pentru ambalat si etichetat in fabrica de bere din Essen . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi pe doua schimburi cu weekendul liber,orele suplimentare se platesc dublu . Plecarile se fac din toate judetele mari ale tarii , inscrierea si depunerea actelor se face cu minim o saptamana inainte de plecare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0748652357 sau 0737142979 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Esti o persoana comunicativa? Iti place munca in echipa? Esti pasionat de frumusete,creativitate si ai darul de a convinge? Atunci esti persoana potrivita pentru echipa noastra. Nu iti face griji !!!Noi oferim instruire gratuita iar membrii echipei sunt gata sa te ajute si sa iti vorbeasca. Te asteptam cu mesaj la adresa mamicifericite@yahoo.com

 • Doresti un venit suplimentar? Acceseaza gratuit link-ul de mai jos, creeazati cont si introdu coduri de patru cifre. Dupa ce ai castigat 150 de $ si 40 de referalls banii sunt ai tai. Adunati cat mai multe referalls si banii vor fi mai multi. Accesati linkul http://prumoney.club/7428968116664/

 • Personal pentru colaborare Astept in vederea unei colaborari, persoane serioase, orientate catre rezultat si ambitioase. Particip la dezvoltarea unui proiect in colaborare cu Oriflame si vreau sa imi dezvolt si sa imi maresc echipa. Beneficii: - venit in permanenta crestere, 17 salarii pe an. - posibilitatea de a dezvolta propria afacere, care se poate transmite prin mostenire. - activitatea se poate efectua din orice colt al lunii. Va oferim instructiuni si instrumente de lucru. Ajutor informational si practic din partea sponsorului si a echipei. Lasati un mesaj cu adresa de mail a dumneavoastra pentru a va trimite toate detaliile.

 • Domeniu de activitate Turism / Restaurante / HoteluriTip jobFull time (norma intreaga)Nivel carieraNecalificat Salariu confidential Hotel Perla Oltului situat in statiunea Calimanesti-Caciulata angajeaza pe perioada nederminata: - camerista -ajutor bucatar -spalator vase -ospatar Pentru persoanle care nu sunt din apropiere se ofera si cazare. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon 0760866235 sau 0785205010

 • Salveaza cautarea