Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Calimanesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Companie cu actionariat german si peste 15 ani de experienta in transporturi din Sibiu, angajeaza soferi cu experienta, categoriile C+E. Cerinte: _ detinator permis categoriile C + E _ atestat marfa si card tahograf _ aviz medical / aviz psihologic _ cazier judiciar / cazier auto Ce oferim: _ salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 euro / zi, plus salariu pe tara _ se lucreaza 8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa sau 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii _ camioanele pe care se lucreaza sunt modernela fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal _ transportul la si de la camion este asigurat de companie Alte infromatii: _ plata salariala la timp _ se respecta timpii de condus si de odihna _ instruire profesionala de initiere _mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara _ se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal Pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati !

  • Se cere experienta minim 1 an. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata.

  • Se solicita experienta in domeniu.. Locul de munca este in Calimanesti, jud. Valcea. Salariu atractiv.

  • Responsabilitatile constau in principal in mentinerea starii de curatenie in hotel, pregatirea camerelor in vederea cazarii, intretinerea curateniei pe parcursul sederii oaspetilor, curatenia spatiilor publice din hotel si mentinerea standardelor de pastrare a curateniei, cu respectarea normelor igienico-sanitare.Candidatul ideal pentru noi este o persoana constiincioasa , integra,corecta. Calitati importante sunt de asemenea cinstea si corectitudinea, o atitudine pozitiva, si spirit de echipa.

  • Echipa Incarmed este in cautarea unor asistenti medicali pentru sectia de cardiologie din cadrul spitalului din Calimanesti. Cerinte: -Diploma de absolvire a liceului sanitar sau a scolii postliceale sanitare sau dupa caz, a facultatii de profil -Atitudine proactiva -Aspect fizic placut -Persoana sociabila, comunicativa - programul de lucru: full time, in 3 ture. Salariu atractiv Contract individual de munca pe perioada determinata/nedeterminata Sustinere in dezvoltarea profesionala si personala Mediu de lucru placut Vino sa faci parte din echipa noastra!

  • Ai nevoie de un venit suplimentar? Iti doresti sa iti platesti datoriile mai repede? Vrei o vacanta exotica pentru tine si familia ta? Ai 2 ore zilnic la dispozitie pe care le poti Investi intr-un job part time ? Ai spirit antreprenorial ? Daca DA? Cred ca am o SOLUTIE clara pentru TINE si FAMILIA TA. Trimite-mi pe watsapp +40740263810 NUMELE TAU, VARSTA, ORAS, OCUPATIE, STUDII De acolo iti voi trimite pasii ce trebuie urmati

  • Salveaza cautarea