Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vrancea Golesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Societate Comerciala angajeaza meseriasi pentru confectii metalice si hale industriale (fierari betonisti si dulgheri). Se cauta persoane serioase, dispuse sa invete si sa se specializeze la locul de munca si spirit de echipa. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata si pachet salarial atractiv. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0743037411 sau 0742092278.

  • Sc. Artafier Damaschin Golesti Vrancea, angajeaza personal: lacatusi mecanici, operatori CNC, meseriasi in domeniul fierului forjat, fierari betonisti si dulgheri. Salariu atractiv. Informatii la numerele de telefon: 0799975800, 0237217030. Tipul jobului: Perioada nedeterminata

  • Crestem, ne dezvoltam, si vrem colegi noi in Echipa Arta Fier Damaschin !!! Arta Fier Damaschin angajeaza meseriasi pentru confectii metalice din fier forjat si hale industriale din toata tara. CAZARE INCLUSA PENTRU CEI DIN PROVINCIE Responsabilitati Confectionarea de garduri, porti, balustrazi, ornamente din fier forjat Montaje, diferite lucrari in functie de caz . Ce iti oferim: - Contract de munca ; - Pachet salarial foarte atractiv (POTI CASTIGA 1000 Euro), - Bonusuri in functie de performanta; - Atmosfera de lucru placuta; - Ultima generatie de utilaje. Se considera avantaj experienta in domeniu. De cand avem nevoie ? Cat mai repede. Am dori chiar de maine ! Te asteptam in echipa! Daca ai citit acest anunt si iti place ideea de a lucra cu noi trimite-ne un e-mail pe adresa damaschinartafier@yahoo.com sau contacteaza-ne la telefon: 0743 037 411 si te asteptam la sediul nostru din Golesti, Vrancea, strada Pasunii nr 14, pentru o discutie libera.

  • angajez cioban la oi (mulgator +manator)poate sa fie si familie,la un numar de 230 buc.salariu 900-1300 lei relatii tel.0729505549

  • Persoana serioasa caut de munca in construcții ,persoana necalificata,nivel studii 8 clase ,6ani de experiență în domeniul construcțiilor, 4 ani pe funcție de salahor și de 2 ani că meseriaș ,dornic de a învăța lucruri noi in afara de cunoștințele mele(zidărie,tencuiala,fațada,acoperise,pavaje,sudura electrozi și argon,cofraje , betoane,etc)nivel mediu de experiență în aceste domenii vârstă 22ani pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la numărul de telefon(0749962878) rog seriozitate și ofer seriozitate.

  • Salveaza cautarea