Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vrancea Panciu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut o doamna cu varstea intre 40 50 de ani , cu experienta in viticulture , si Lavanda respectiv procesarea uleuri de lavanda , cu permis de conducere catag.B , dispusa la nevoie sa conduca dubita sau autoutilitara , fara obligati , despusa pt. deplasare ( decontate), la Sighisoara, Craiova , la Apia , in diferite scopuri , adeverinte , etc,. Să lucreaza zi lumina , sa acorda o masa / zi sau contra valoarea, o luna proba , platibila , zonele de lucru Panciu, Straoane, si imprejuimi , Tisita, si Bizighisti, . Rog contact ( scort istoric,), prin What s-App ( ca momentan sunt plecat din tara ), perioada de lucru este Martie -Octombrie. Tel: .

 • angajezi o doamna , cu expriente in viticultura si in cultura de lavanda , zona Vrancea --Panciu , vie si lavanda sa afla in Panciu , Straoane si împrejmuir Tisita si Bizighesti, cu studii medii sau ing. Agronom, cu varstea intre 40--50 de ani , cu permis de conducere categorie B,poate conduce la nivoie o dubița sau autoutilitara de 3,5 tone fără obligații , despusa pt deplasare( decontate), in interes de servicii la Sighișoara , Craiova , legat de acte pt Apia , modul de lucru este zi lumina , sa oferă o masa zilnică sau contravaloare , perioada de lucru este Martie----Octombrie , rog sa fiu contactat pe whats-APP ( sunt plecat din țara pana pe 15/03), la nr. de telefon ,cu descrierea despre Dvs in activitatea anterioare .

 • 2

  S.c. angajeaza operatori utilaje terasament ( buldoexcavator, cilindru compactor , bobcat , buldozer , , salariul motivant , societatea are sediul in or Panciu=Vrancea

 • 2

  Doresc angajare in constructii, am experienta in domeniul constructiilor de peste 20 de ani, finisaje, glet, fatade in polistiren, rigips, zidarie, macara cu comanda de la sol. Montarea dozelor electrice, montare curentilor la sol. Serios, antialcoolic, permis cat B. Cer si ofer seriozitate, doar cei care pot oferi cazare si carte de munca. Deocamdata raspund doar la mesaje aici pe romjob sau email Nu sunati! Proba de lucru!

 • 11

  Angajam soferi 3.5 t prelata tur-retur si tara.

 • Buna ziua, doresc angajare constructii placari fatade , experienta 20 de ani, posesor permis cat b, doar cei ce pot oferi cazare si carte de munca. Multumesc! Contact doar email . Proba de lucru

 • Salveaza cautarea