Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Satu Mare doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Candidatul ideal CANDIDATUL IDEAL: Persoana sociabila, responsabila si cu initiativa Bune abilitati de comunicare Cunostinte utilizare PC Disponibilitate la program de lucru si in weekend-uri Experienta in vanzari retail poate constitui un avantaj Descrierea jobului RESPONSABILITATI: Relatia directa cu clientii magazinului Inmedio Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor oferite de magazinul Inmedio Consilierea clientilor cu sfaturi si recomandari Atitudine activa in vanzari si promptitudine in servire Respectarea si mentinerea standardelor si procedurilor de lucru Gestionarea stocului de marfa Intocmirea documentelor si rapoartelor specifice BENEFICII: Angajare cu norma intreaga pe perioada nedeterminata Instruire intr-un sistem Travel Retail Store modern Beneficii salariale corecte si motivante. Asteptam CV-urile dvs. prin mesaj privat. (*detalii in urma interviului)

 • 5

  Cautam lucratori comerciali pentru tura de noapte, intr-un hypermarket din Satu Mare, Program de lucru: -8h/zi in intervalul orar 22:00-06:00,5 zile pe saptamana cu 2 zile libere; Perioada contract: Determinata. SALARIU: 3.000 NET/LUNA.

 • Firma cu capital german Cautam pentru un miniabator nou construit in incinta fermei noastre situate pe raza judetului Satu-Mare un coleg care sa lucreze in domeniul: Macelar Acesta se va ocupa de: - Abatorizarea vitelor si porcilor crescuti in ferma proprie; - Prelucrarea de la cap la coada producand carne transata si mezeluri certificate bio pe baza retetelor obtinute de la firma noastra din Germania. Va propunem: - Conditii de munca exceptionale intr-un abator nou construit; - Posibilitatea muncii intr-o echipa mica prietenoasa, idealista; - Posibilitatea de a executa produse acordandu-se importanta calitatii si nu cantitatii; - Conditii in care facem totul pentru bunastarea animalelor; - Suport de la colegii nostri din Germania pentru calificare continua; - Sprijin la cazare daca este cazul; - Asiguram transport de la domiciliu la locul de munca. - Acordam salariu avantajos, tichete de masa si bonusuri Persoana cautata este: - dornica sa experimenteze; - o persoana care are respect fata de animale; - dornica sa fie un bun profesionist; - o persoana calificata in domeniu dar asteptam si persoane care doresc sa se califice cu noi in aceasta meserie. Despre firma noastra: Suntem o firma cu capital german specializata in agricultura. Crestem animale in conditii si cu certificare ecologica respectand bunastarea animalelor. Acestea cresc pe pasuni iar in alimentatia lor nu se folosesc concentrate . Abatorizarea se va executa in incinta fermei evitandu-se stresul dat de transport iar procesul de abatorizare este astfel conceput incat stresul sa fie redus la minimum, stimandu-se animalul. De la animale de calitate obtinem carne de calitate pe care o prelucram in mezeluri de calitate, produsele ajungand in mare parte pe piata din Germania.

 • Grup de firme cu capital german doreste sa recruteze un inginer agronom ca sa sustina activitatea fermei sale vegetale cu certificare ecologica Candidatul ideal: Studii superioare in domeniul agricol (horticultura, agronomie) Pasiune pentru agricultura ecologica Disponibilitate la depasari pe distante scurte Responsabilitati: Implementarea proiectelor in sistem de certificare ecologic Organizarea si coordonarea lucrarilor specifice Executia proiectelor horticole Oferim: Pachet salarial atractiv Campanii de training pe domenii Posibilitati de avansare Suntem un grup de firme care isi dezvolta activitatea pe noua schema de agricultura integrata si certificata ecologic. Activam in domeniul legumiculturii, pomiculturii, al procesarii respectiv al cresterii animalelor in sistem ecologic. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV-urile pe adresa de e-mail: Detaliile se vor stabili la interviu.

 • 6

  Angajam personal in cadrul unui adapost de caini. Cautam persoane serioase si punctuale.

 • 2

  Strabag angajeaza muncitori calificati, cu experienta in constructii de drumuri si poduri, in orasul Satu Mare. Cautam oameni seriosi si responsabili, care au spirit de echipa si sunt disciplinati, fara vicii, fara cazier judiciar, atentie distributiva, indemanare, absolventi de liceu / scoala profesionala, experienta de minim 3 ani in constructii. Contractul se semneaza pe 1 an cu posibilitate de prelungire pentru alte proiecte din tara. Salariul se stabilieste in functie de vechime si de competente. Va asteptam in echipa noastra!

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Carei. Necesita masina personala.

 • 2

  Angajez sofer pentru deszapezire in Satu Mare. 200 lei pe noapte. Angajez 4 persoane pentru deszapezit manual cu lopata si maturoi 18 lei/ora.

 • 1

  Proprietar firma construcții din Germania zona Nurenberg originar din România angajez zugrav (2,3 băieți) cu experienta începând din luna ianuarie. Salar foarte ok (negociabil)în funcție de abilități. Informații: - Kristaly Tibi.

 • Recrutăm persoane pentru muncă în Olanda în următoarele domenii: Demontări și instalări de bucătării Tâmplarie de interior (structuri lemn pentru rigips, montaj uși și geamuri) Sudori Asamblări de schele metalice Acoperiș- reparații și construcții Producție Logistică Oferim cazare și pachete salariale motivante cuprinse intre 12-14 euro/ net ora Pentru unele domenii e necesară limba engleză Pentru mai multe informații:

 • 1

  Programul de lucru este de 8h in schimburi: 6: Responsabilitati: Asamblarea manuala, semiautomata si automata a jucariilor; Indeplinirea activitatilor pentru desfasurare procesului de productie conform planificarii productiei; Respectarea instructiunilor si procedurilor de lucru, a standardelor de calitate si de productivitate; Respectarea normelor referitoare la mediu, igiena, sanatatea si securitatea muncii, PSI, ambient si disciplina in fabrica Cerinte post: Minim 8 clase absolvite Atentie la detalii; dexteritate manuala Experienta pe un post similar reprezinta un avantaj Se ofera instructaj la locul de munca Disponibilitate de a lucra pe ture Descrierea companiei Firma de productie echipamente sportive de iarna ce ne-am inceput activitatea in anul 2008, sub egida Grupului Sunino Spa, lider european in prelucrarea maselor plastice. In prezent, ne-am extins activitatea ajungand la peste 900 de angajati in cele trei puncte de lucru, din Chiajna, Clinceni si Satu Mare. Beneficii: Tichete de Masa Transport gratuit/decontare transport Tichete cadou de Sarbatori Bonus lunar in functie de performanta Bonus pentru nivele de competente profesionale Bonus de recomandare

 • 1

  Firma S. C. OMNIA PLAST S.R.L. angajeaza STIVUITORIST cu experienta pentru punctul de lucru situat in : Parc Industrial Sud Candidatul ideal: Studii medii absolvite; Experienta in gestiune si in activitati de predare-primire marfa; Autorizatie / permis de conducere a stivuitorului; Flexibilitate în privința lucrului în schimburi, rezisten ă la stres; Responsabilitate, corectitudine în desfășurarea atribuțiilor, rigurozitate, atentie distributiva; Descrierea jobului: - Pregăteste comenzile ; - Depoziteaza paletii de marfa cu ajutorul stivuitorului; - Descărca cu ajutorul stivuitorului camioanele de marfă ; - Manipuleaza si depoziteaza corespunzător cu ajutorul stivuitorului paleții, respectând integritatea produsului ; - Acționeaza proactiv pentru menținerea siguranței și securității în zonele de responsabilitate; - Raportează imediat către management orice incident, ce vizează probleme de sănătate sau securitate; - Participa la activitati de inventariere; - Răspunde de păstrarea curățeniei în aria sa de activitate; Descrierea companiei Firma de productie echipamente sportive de iarna ce ne-am inceput activitatea in anul 2008, sub egida Grupului Sunino Spa, lider european in prelucrarea maselor plastice. In prezent, ne-am extins activitatea ajungand la peste 900 de angajati in cele trei puncte de lucru, din Chiajna, Clinceni si Satu Mare. Beneficii: Tichete de Masa Transport gratuit Tichete cadou de Sarbatori Bonus lunar in functie de performanta Bonus vechime in munca

 • Firma S. C. OMNIA PLAST S.R.L. angajeaza REGLOR INJECTIE cu experienta pentru punctul de lucru situat in : Parc Industrial Sud Candidatul ideal: - Studii medii profil tehnic sau mecanic - Bune cunostinte tehnice - Experienta in industria de injectie mase plastice - Disponibilitate de a lucra in schimburi - Seriozitate si orientare spre atingerea obiectivelor - Bune abilitati de comunicare si de a lucra in echipa - Reactie rapida la schimbare. - Persoana organizata si bun organizator Descrierea jobului: - Montarea, demontarea matrițelor și asigurarea protecției și integrității acestora; - Reglarea parametrilor de injectie conform fișelor de setări; - Asigurarea bunei funcționalități a mașinilor de injecție; - Verificarea și supravegherea în timpul funcționării a elementelor de siguranță a mașinii de injecție și a aparatelor auxiliare (periferice); - Păstrarea în condiții optime de funcționare a mașinilor; - Respectarea planului de lucru conform cu organizarea producției; - Urmărirea în timpul procesului de injecție a bunei funcționalități a utilajelor și a conformității produselor; - Colaborarea în permanență cu serviciul de control al calității, operatorii și logistica secției, intervenția în timp util asupra procesului de injecție pentru remedieri ori de cate ori este sesizat de către aceștia; - Analiza cauzelor dereglărilor, informarea și colaborarea cu departamentul de calitate și luarea tuturor măsurilor ce se impun, inclusiv schimbarea parametrilor de injecție; - Sesizarea eventualelor defecte apărute în funcționarea utilajelor sau a aparatelor periferice mașinii de injecție precum și realizarea reparațiilor de urgență în cel mai scurt timp cu putință sau înștiințarea superiorilor despre apariția acestora; - Urmărirea și luarea măsurilor de blocare a produsului neconform; - Executarea și urmărirea mentenanței matrițelor, utilajelor precum și a periferiilor acestora ; - Asigurarea securitatii oamenilor si a masinilor; Descrierea companiei Firma de productie echipamente sportive de iarna ce ne-am inceput activitatea in anul 2008, sub egida Grupului Sunino Spa, lider european in prelucrarea maselor plastice. In prezent, ne-am extins activitatea ajungand la peste 900 de angajati in cele trei puncte de lucru, din Chiajna, Clinceni si Satu Mare. Beneficii: Tichete de Masa Transport gratuit Tichete cadou de Sarbatori Bonus lunar in functie de performanta Spor vechime in munca; spor de schimburi; spor de noapte

 • Sala de jocuri din Tasnad caută colegă pentru postul de casier. Căutăm persoane serioase, responsabile și sociabile. Sarcinile tale principale vor fi: Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; Efectuarea plăților către clienți; Supravegherea sălii de joc. Oferim perioadă de training, un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv. Experiența nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Detalii la tel!

 • REPREZENTANT VANZARI furnizare energie electrica, gaze naturale si servicii de asistenta in regim de colaborare pentru cei care doresc suplimentarea veniturilor, inclusiv pensionari, detinatori de PF, PFA si SRL zona de lucru in judetele: MARAMURES, SATU MARE, SALAJ. Experienta in vanzari D2D este un plus. Suntem interesati si de persoane care au lucrat sau lucreaza in asigurari, telecom sau utilitati. Se lucreaza pe baza de comision la fiecare contract semnat. Jobul se adreseaza atat celor care doresc o activitate full-time, cat si celor care doresc venituri suplimentare dintr-un job suplimentar. Oferim: - comisionare motivanta -contract de colaborare si posibilitate de angajare -training specializat -suport neconditionat Responsabilități: - prezentarea si promovarea serviciilor companiei catre persoanele fizice/juridice; -negocierea și incheierea de contracte - prospectarea pietei si identificarea de noi clienti - preponderent activitate de teren - D2D. Cerinte: - experienta anterioara in vanzari nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj; - abilitati dezvoltate de negociere si persuasiune; - diplomatie, proactivitate si orientare catre client; - foarte bune abilitati de comunicare; Descrierea companiei In calitate de partener Enel avem privilegiul de a beneficia de susținerea și avantajele pe care acest brand ni le oferă. Suntem o echipa tanara si ambitioasa si ne dorim sa fim luna de luna numarul unu in clasamenetele locale si nationale. Suntem competitivi si ne plac provocarile. Pentru Enel contractam energie electrica, gaze naturale si servicii de asistenta, atat la persoane fizice cat si la persoane juridice. Enel este o companie multinațională de electricitate și un jucător de frunte integrat pe piețele mondiale de energie și gaze, cu un accent special pe Europa și America Latină. Grupul Enel operează în peste 30 de țări de pe cinci continente. Activ pe piața românească începând cu anul 2005, Enel este în prezent cel mai mare investitor privat al țării în domeniul energiei, cu operațiuni de distribuție și furnizare a energiei, precum și cu producția de energie regenerabilă. Compania are peste 3.100 de angajați și oferă servicii către 2,7 milioane de clienți în trei zone cheie ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, reprezentând o treime din piața de distribuție a energiei electrice din România.

 • Societate de transport cu sediul în Satu Mare Angajăm : Șofer TIR (C+E) pentru Comunitatea Europeană. Sunt disponibile mai multe rute, la prelată sau frigorific, țări tranzitate: Spania, Franța, Belgia, Olanda, Germania, Cehia, Austria, Luxemburg, Italia. Nu se face Anglia sau Elveția. Perioada de ședere este de 2 luni cu 2-3 săptămâni acasă, la înțelegere; Salarizare: Singur pe cabină - 2500 euro în mână, cu posibilitate premii până la 2700 euro. Echipaje formate - 4600 euro / cabină în mână + premiu 20c/km peste 18.000 km. Plata se face o dată pe lună, la 30 de zile, în cont bancar de euro. Perioada salarială începe în ziua începerii muncii. Plecările și sosirile se efectuează la Satu Mare, cu camionul sau microbusul, în funcție de situație. Plecarea și sosirea o stabilim de comun acord. Parcul auto este format din 50 camioane Man, Scania, Volvo, euro 6, cabine mari, aparate de taxare pe automat (nu este necesar să coboare șoferul să cumpere vignete pe nicio țară), frigider, navigație GPS, telefon de serviciu și tot ceea ce este necesar pentru buna desfășurare a activității. În cazul în care vă deplasați la Satu Mare cu turismul propriu, dispunem de curte închisă și păzită, autoturismul va fi în siguranță pe perioada șederii dumneavoastră. Dispeceratul se află la Satu Mare este în limba română, iar colaborarea cu dispecerii se poată pe Whats App pe telefonul de serviciu. Acte necesare pentru angajare: Medicina Muncii (Aviz Medical, Aviz Psihologic, Fișă Aptitudini), Cazier judiciar, Adeverință de la Medicul de Familie. Mai multe informații la telefon sau pe Whats App, ;

 • 12

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • 2

  Grup de firme cu capital german cu activitati in industria de procesare a carnii de vita cu angajament in agricultura ecologica recruteaza Inginer industrie alimentara Profilul candidatului Studii superioare de specialitate Deschidere catre invatarea continua Avantaj cunostinte si experienta in tehnologiile de procesare a carnii Cunostinte privind tehnicile de condimentare specifice Pasiune pentru agricultura ecologica, protectia mediului si bunastarea animala Oferim: Pachet salarial atractiv Campanii de training pe domenii Posibilitati de promovare Suntem un grup de firme care isi dezvolta activitatea pe noua schema de agricultura integrata si certificata ecologic. Activam in domeniul legumiculturii, pomiculturii, al procesarii respectiv al cresterii animalelor in sistem ecologic. Cei interesati sunt rugati sa-si trimita CV-urile pe adresa de e-mail: Detaliile se vor stabili la interviu.

 • Sc Mc Daniels Srl, firma de transport persoane angajeaza sofer pentru rute cu pornire din Satu Mare Cerințe: -Permis categoria D si experiență in transport persoane sau marfă, - Abilitati de cooperare cu colegii si călătorii, si RESPECT - telefon cu aplicatia Whatsapp pentru grupul firmei. Pentru mai multe informații se poate suna la nr de telefon CV ul la adresa de e-mail

 • Salveaza cautarea