Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca doar cu poze

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 7778 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  In etate de 60 ani caut loc de munca.Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii, preferabil in regim Part time 8 ore maxim zilnic. De preferat in Bucuresti Rog seriozitate.Ofer seriozitate.Ma caracterizez ca fiind "Omul potrivit la locul potrivit ".Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Bucuresti.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 1

  la vasta de 60 ani caut loc de munca .Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii, in regim Part time 8 - 9 ore maxim zilnic. De preferat in Bucuresti .Rog seriozitate.Ofer seriozitate.pot sa zic ca sunt :Omul potrivit la locul potrivit.Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Bucuresti.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 12

  Recrutam operatori productie (mase plastice) in Oradea! Cerinte: - Studii medii; - Dexteritate si atentie la detalii; - Capacitate de concentrare si rabdare. Oferta: - Salariu: 2.000 ron net (in mana); - Tichete de masa: 15 RON/zi lucratoare; - Tichete cadou de Paste si Craciun. - Program de lucru: 12/24 si 12/48. Contact de luni-vineri, 09-17

 • 10

  Recrutam personal pentru o firma producatoare de sacose din Bihor, cu o vechime de peste 25 de ani pe piata! Operator ghilotina Operator masina de stantat Operator masina de tipar la cald (poleire) Operator masina de laminat Muncitor necalificat Cerinte: - Experienta pe un post similar, constituie avantaj, dar nu este obligatoriu (se poate invata); - Disponibilitatea de a lucra in doua schimburi. Beneficii: - Salarii intre 2300-4000 ron brut, cu cresteri pe parcurs; - Tichete de masa in valoare de 15 Ron/zi lucratoare; - Premiu de merit; - Premiu de productie; - Transport decontat; - Se poate lucra la alegere si doua sambete/luna care se vor plati extra.

 • 6

  Recrutam un Key account (magazine online), pentru a i se alatura uneia dintre cele mai mari retele de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est! Cerinte: - Studii superioare; - Experienta pe un post similar; - Cunostinte bune de utilizare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office; - Limba engleza la nivel mediu; - Orientare spre nevoile clientilor; - Excelente abilitati de comunicare. Responsabilitati: - Mentinerea unei legaturi foarte stranse cu clientii; - Implicarea in implementarea politicilor comerciale ale companiei; - Elaborarea de rapoarte specifice in functie de necesitatea clientilor; - Ofera suport tehnic clientilor. Beneficii: - Un pachet salarial atractiv corelat cu experienta profesionala; - Oportunitatea de a lucra intr-o companie internationala aflata in plina dezvoltare; - Posibilitati reale de dezvoltare a carierei profesionale; - Traininguri si suport de pregatire si perfectionare profesionala; - Un mediu dinamic bazat pe o cultura organizationala deschisa, inovatoare si orientata spre performanta.

 • 5

  Recrutam sofer profesionist (prelata) pentru comunitate! Plecarile se fac din Girona (Spania). Majoritatea curselor vor fi in Franta, Germania si Italia. Pauza de 45 se face in Girona, la garaj. Cerinte: - Permis cat. C+E; - Experienta pe comunitate; - Nu se cere limba straina. Beneficii: - Salariu: 2.300 euro net (in mana), cumulat cu salariul din Romania; - Contract pe Romania; - Transportul din Romania-Spania se deconteaza; - Se lucreaza in sistem de 3 luni cu o luna acasa; - Dispecerat in limba romana; - Nu se incarca/descarca de catre sofer; - La sediul firmei in Spania sunt amenajate dusuri, masina de spalat, bucatarie; - Camioane DAF, Euro 5 si 6-automate. OPTIONAL: Se poate lucra si pe tura de noapte daca se doreste, 5-8 ore, coletarie pentru Amazon. Contact intre orele 09-17, de luni-vineri hr.office(A rond)gaminvest.ro

 • 3

  Recrutam asistenti medicali in Germania! Cerinte: - Calificare ca asistent medical; - Limba Germana B1, B2; - Certificatul de recunoastere a limbii NU este obligatoriu; - Se ofera un contract de munca pe o perioada nedeterminata. Beneficii: Asistent medical cu recunoasterea limbii - salariu de la 2.800 euro BRUT plus diferite sporuri; Asistent medical fara recunoasterea limbii - salariu de 2.200 euro BRUT plus diferite sporuri; - Se ofera cazare gratuita si masina de serviciu; - Dupa 6 luni se ofera si bani de Craciun si concediu; - Concediu anual 30 de zile. Contact de luni-vineri, intre orele 09-17 hr.office(A rond)gaminvest.ro

 • 2

  1. Recrutam soferi siloz praf de carbune - Dortmund - Salariu intre 2500-2700 Euro Net, in functie de orele lucrate; - Contract pe Germania; - Cazare in weekend in conditii foarte bune la 100 euro/luna; - Se lucreaza in sistem de 3 luni cu o luna acasa; - Cunostinte de limba engleza sau germana - obligatoriu; - ADR cisterna. ------------------------- 2. Soferi de Tir roata a 5-a (Wechselbrucke) - Munchen - Salariu: 2600 Euro Brut plus 25 Euro diurna/zi; - Contract pe Germania; - Cazare pe weekend: 150 Euro/luna; - Se poate lucra si in sistem 8 saptamani cu 2 saptamani acasa; - Curse fixe, se lucreaza de noapte; - Cunoastinte de limba engleza sau germana. --------------------------- 3. Recrutam sofer profesionist (prelata) pentru comunitate! Plecarile se fac din Girona (Spania). Majoritatea curselor vor fi in Franta, Germania si Italia. Pauza de 45 se face in Girona, la garaj. Cerinte: - Permis cat. C+E; - Experienta pe comunitate; - Nu se cere limba straina. Beneficii: - Salariu: 2.300 euro net (in mana), cumulat cu salariul din Romania; - Contract pe Romania; - Transportul din Romania-Spania se deconteaza; - Se lucreaza in sistem de 3 luni cu o luna acasa; - Dispecerat in limba romana; - Nu se incarca/descarca de catre sofer; - La sediul firmei in Spania sunt amenajate dusuri, masina de spalat, bucatarie; - Camioane DAF, Euro 5 si 6-automate. OPTIONAL: Se poate lucra si pe tura de noapte daca se doreste, 5-8 ore, coletarie pentru Amazon. --------------------------------- 4. Sofer TIR (prealata) - cu autobaza in Ravenna - Italia! Se transporta profile metalice. Cerinte: - Permis cat. C+E; - Experienta pe comunitate de minim 1 an; - Limba italiana nivel conversational. Beneficii: - Se lucreaza de luni-vineri, curse de zi; - Salariu 2.100 euro net (in mana); - Contract pe Romania; - Cazare asigurata contra cost: 150 euro/luna se ajunge la cazare si de 2 ori/saptamana). -------------------------- 5. Sofer camion - cu autobaza in Bergamo - Italia! Cerinte: - Permis cat. C+E; - Experienta pe comunitate de minim 1 an; - Dispecerat in limba romana. Beneficii: - Curse de zi doar pe teritoriul Italiei; - Salariu 1.800 euro net (in mana); - Contract pe Romania; - Cazare asigurata contra cost: 150 euro/luna; se ajunge zilnic la cazare.

 • 9

  Cautam un Branch Manager (pick-up point) experienta, in Iasi! Cerinte: - Permis de conducere cat. B; - Experienta anterioara in vanzari directe B2B, minim 1 an (obligatoriu); - Foarte bune abilitati de comunicare, de organizare si planificare; - Bune cunostinte de operare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office. Responsabilitati: - Contactarea, negocierea, si incheierea de contracte, direct cu magazinele fizice din zona alocata; - Dezvoltarea si gestionarea retelei de puncte pick-up partenere. Beneficii: - Salariu fix + comision; - Masina de serviu, telefon; - Oportunitatea de a lucra intr-o companie internationala aflata in plina dezvoltare; - Posibilitati reale de dezvoltare a carierei profesionale; - Traininguri si suport de pregatire si perfectionare profesionala.

 • 12

  We recruit IT staff for our client from BUCHAREST, a company for the design and development of mobile and web applications that offers customized logo, flash, graphics and web templates. The ideal candidate is a hands on experienced developer, a team player, with significant practical technological experience in Fin-tech. Requirements: - At least 5 years of experience in development using Java in developing applications using Java SE, Java EE, JPA, Spring, Spring Boot; - At least 3 years of leading and managing development teams; - Proven experience with agile methods of Development as Scrum/Kanban, use of Epics, Stories,Issues, and tools such as JIRA and Confluence; - Experience with forming teams, coaching mentoring and motivating team members; - Deep understanding of public clouds and CI/CD pipeline including Familiar continuous delivery, continuous integration; - Experienced in working in a complex environment, agile methods and Software methods, software development frameworks, code review processes, code quality assurance routines; - Experience or affinity with IT Security concepts; - Perform with empathy, transparency, and a sense of leadership; - A respectful and communicative conduct and management style; - A devoted and dedicated team player with a Can-do attitude acting for the success of the team and the company, working with the product in management team and other business factors to achieve growth, attain success and revenue growth; - Excellent interpersonal and communication skills; - Excellent written and verbal English communication; - Experience with working in a global organization across multiple locations; - Experience with Docker, Kubernetes and AWS; - B.sc in Computer Science or equivalent. Responsabilities: - Building, managing and developing a team, including coaching and mentoring engineers; - Capable of understanding and creating technical solutions from architectural design through implementation and code level with emphasis on performance, scalability and concurrency. Benefits: - Opportunity to lead and make a difference in as a part of a talented team and a growing and evolving a high scale platform; - Personal development program; - Medical insurance; - Competitive salary.

 • 2

  We recruit IT staff for our client from #BUCHAREST, a company for the design and development of mobile and web applications that offers customized logo, flash, graphics and web templates. The ideal candidate is a knowledgeable and hands-on automation builder & tester with significant experience in testing high-quality automation for scalable Fin-tech and/or eCommerce platforms. Responsibilities: - Provide input to the project plan/release plan, defect/change management processes, systems integration, testing tools, and processes; - Analyze requirements, write test cases, and create test data; - Ensure the proper manual and automated test cases/ scripts/ test infrastructures are in place; - Identify areas of weakness to existing procedures, continually implement new procedures, and assess risk of impact from changes to projects; - Assist in analyzing, documenting and communicating results; - Develop and maintain effective working relationships with team members. Requirements: - Demonstrable client-server testing experience; - Demonstrable GUI testing experience; - Database experience and advanced SQL skill; - Strong experiencen software development processes, models, life-cycles and methodologies, with particular emphasis on agile methodology; - Excellent skills in test planning, designing, and test strategy/case/script creation and execution; - Knowledge of white/black box level testing, system and performance testing of applications using industry-standard practices and tools; - Experience with integration & regressions testing; - Experience with defect and change tracking, producing performance metrics; - Customer and service orientation to support interaction with team resources and clients; - Good communication, organizational, and test reporting skills; - Working in parallel on more than one initiative, fast paced and good priority management; - Financial Services or eCommerce domain background an advantage; - Experience in working in and with distributed vendor model; - Proficient with testing automation (Selenium, UFT); - Experience of test tools task management (JIRA, TestRail). Benefits: - Opportunity to lead a high scale platform; - Personal development program; - Medical insurance; - Competitive salary. To apply for this opportunity, please send your resume to: hr.office(A rond)gaminvest.ro

 • 1

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 6

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 2

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 3

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 17

  Ne marim echipa! Daca ai bune abilitati de comunicare, atat online cat si offline, daca esti dornic sa oferi consultanta personalizata clientilor, sau daca esti in cautarea unui job care sa-ti aduca venituri suplimentare si posibilitatea de a lucra de acasa, hai sa ne cunoastem. Suna la tel. 0749010361 sau scrie-ne la adresa de e-mail: si stabilim toate detaliile.

 • Pentru informații va stau la dispoziție la numărul de telefon @784698376 Daca doresti un venit ca sofer platforma UBER / Free now / BOLT sau doar unul stabil si detii o masina proprietate personala ( sau a familiei ) nu mai veche de 14 ani, AC, 4 usi maxim 5 locuri pe scaun, iti poti rotunjii veniturile in functie de timpul pe care vrei sa il aloci Suntem firma autorizata ARR pentru transportul alternativ in regim de inchiriere. Te ajutam cu informatiile necesare inscrierii. Cerinte obligatorii: Varsta 21 ani Permis valabil de 2 ani Atestat transport persoane(daca nu il ai te ajutam sa-l obtii) Poti avea venituri intre 1000-4000+ lei Telefon @784698376

 • 15

  Angajator serios cauta rigipsar pentru a lucra in Bruxelles, Belgia.Salariu net de inceput este 1700 euro pentru rigipsar meserias adevarat. Daca se constata profesionalism si seriozitate salariul va creste in lunile urmatoare. Se ofera cazare, decontare transport dus-intors. Se vine in concediu platit de angajator in tara o data la 3 luni. Se cere cazier judiciar curat. Permis auto categoria "B" obligatoriu. Angajatorul a limitat varsta maxima de angajare la 45 ani. Nu deranjati inutil. Cerem si oferim seriozitate.

 • 11

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL PAZA pentru Magazine in Sun Plaza Berceni! Cerinte: - Domiciliul în București. -Varsta Maxima 50 Ani. -Experienta in Retail -Atestat Paza Oferim: - 11 - 13 Lei pe Ora NET - Bani in mana. - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil . TELEFON : 0743.062.038. -Popa Grigore

 • Salveaza cautarea