Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca doar cu poze

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 13584 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Decomar Logistic angajeaza controlor calitate în Timișoara. Se ofera : - pachet salarial motivant; - tichete masa de 17 lei; - bonus KPI 300 lei net; - program de lucru in 4 schimburi; - transport gratuit pe raza orasului; Pachet salarial începând de la 2850 RON NET(salariu + alte beneficii) Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon :

 • 2

  Decomar Logistic angajeaza operatori calitate în Timișoara. Se ofera : - pachet salarial motivant; - diurna de 45 lei/zi; - bonus KPI de 300 lei net; - program de lucru in 3 schimburi; - cazare si utilitati gratuite; - transport gratuit de la cazare la fabrica tur-retur. Pachet salarial începând de la 3200 RON NET(bani în mână) Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon :

 • 8

  HPA recrutează operatori CNC fără experiență pe 3 schimburi. Cerințe: -Minim 10 clase -Cunoașterea principiului de toleranță -Abilitatea de a face calcule matematice -Stabilitate la locurile de muncă anterioare Salariu de încadrare: - începând de la 3500 ron BRUT, negociabil in funcție de experiență. - Majorare salarială dupa 6 luni, daca sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Senior. Bonus lunar: - 200 ron net primele 6 luni, pentru operatorii Juniori fără experiență ca Operator CNC. - 300 ron brut dupa 6 luni, dacă sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Senior - 500 ron net, dacă sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Exepert Alte beneficii: - Tichete de masă în valoare de 30 ron/zi lucrătoare (630 ron/luna) - Ore suplimentare plătite 200% - Al 13-lea salariu - Prima de Crăciun 700 ron net + 150 ron sub forma de tichete cadou - Prima de Paște 300 ron net -Spor de noapte 25% - Servicii medicale gratuite pentru angajați și rudele de gradul I - Subvenționare ochelari de vedere - 500 ron, o data la doi ani (minim 9 luni vechime in companie) Transport asigurat pentru rutele: - Sânmartin Macea Curtici Șofronea - Andrei Șaguna Zimandcuz Livada (posibilitate de extindere până in Chișineu Criș - Ghioroc Sâmbăteni Mândruloc Vladimirescu (posibilitate de extindere până în Lipova) - Semlac Pecica - Municipiul Arad Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 16

  HPA recruteaza pentru clientul său, fabrică de plăci electronice din zona VGP Park, operator producție. Program de lucru de 8 ore/zi, in 3 schimburi Cerinte: - Disponibilitate la 3 schimburi; - Cunoștințe operare PC; - Experiența reprezintă un avantaj. Beneficii: - Salariu de încadrare intre 3400-3750 lei Brut - Contract de munca pe perioada nedeterminată direct cu fabrica de producție; - Tichete de masă în valoare de 20 lei; - Asigurare medicală privata; - Transport asigurat din orașul Timisoara. Pentru mai multe informații, va rog să sunați la: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 10

  HPA recrutează technician mașini pentru clientul său, companie de pe Calea Lugojului. Program de lucru: 2 schimburi, disponibilitate 3 schimburi; Responsabilități: - Setează și rulează echipamentul la implementarea produselor; - Seteaza echipamentul dupa manual si adaugate modificari dupa caz; - Efectuează sarcinile în mod sigur și în conformitate cu toate cerințele de siguranță Cerințe: - Experiență în fabrică de producție pe o masinarie; - Cunoștințe de bază ale sistemelor mecanice și electrice; - Înțelegerea sistemelor logice de control. Pachet salarial și beneficii: - Salariu de încadrare de 5821 RON (4851 incadrare + bonus de 20% lunar garantat) 3400 net - Tichete de masa în valoare de 30 de lei/zi (630 lei/luna) - Al 13-lea salariu 4851 brut - Vouchere de Crăciun în valoare de 400 de lei - Vouchere de Paște în valoare de 400 de lei - Transport asigurat - Bonus de transport de 140 lei brut - Asigurare de sănătate, inclusiv dentară - Ore suplimentare plătite 250% - Tichete de vacanță în valoare de 5821 lei net. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la numarul de telefon: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase. - Lois

 • 3

  Vrei o schimbare in cariera sau esti in cautarea unui loc de munca? Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange! Asteptam cv-ul tau pe adresa de email sau pe WhatsApp la numarul afisat. Ai nevoie doar de: - cunostinte de operare calculator; - disponibilitate de a participa la cursul initial de pregatire ce se organizeaza in Baia Mare (judetul Maramures); Vei fi apreciat si vei beneficia de: - contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga; - training la angajare; - salariu motivant + tichete de masa (valoarea unui tichet de masa este de 30 lei); - prima de Paste, Craciun si de 8 Martie; - preturi si comisioane speciale la serviciile companiei; - concediu de odihna suplimentar in functie de vechimea in companie BSG Amanet & Exchange este prezenta pe piata din Romania oferind clientilor serviciile de amanet si schimb valutar in peste 150 agentii din 33 de judete. Serviciile oferite clientilor de catre echipa BSG Amanet & Exchange ce numara peste 550 specialisti, sunt amanet si vanzare bijuterii din aur si argint, amanet si vanzare produse electronice si autoturisme, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union. Fii alaturi de liderul pietei de amanet din Romania*! *Conform Audit MKOR Consulting efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2021

 • 21

  HPA recruteaza pentru clientul sau, fabrica de origine germana de pe Calea Aviatorilor. Program de lucru 3 schimburi; - Studii medii - Abilitate de a utiliza scanner; - Atestat ISCIR validat; - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Beneficii: - Tichete de masa; 30 lei/zi - Salariu de incadrare 5500 brut - Ore suplimentare platite dublu (aprox. 24h/luna); - Prima de Pasti si Craciun - Prima in functie de productivitate; - Asigurare medicala si asigurare de viata. - Transport asigurat din Timisoara, Ghiroda. Pentru mai multe informatii, va rog sunati la numarul de telefon: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 8

  HPA recrutează operatori producție pentru clientul nostru, fabrică poloneză recent deschisă în Timișoara, producătoare de chiuvete din compozit. Program de lucru: momentan se lucrează doar în schimbul 1, dupa o perioadă se va trece la 2 schimburi ( ) Cerințe: - Disponibilitate de lucru în 2 schimburi; - Disponibilitate pentru muncă brută, solicitantă din punct de vedere fizic; - Minim 8 clase; Pachet salarial: - Salariul brut de încadrare 4.273 lei brut => 2.500 lei net (în mână); - Tichete de masa 30/zi; - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu fabrica; - Asigurare medicală privata; - Asigurare de viață; - Transport asigurat din Timișoara. Postul presupune delegație în Polonia pentru 2 săptămâni. Pe perioada delegației se oferă: - Salariul brut de încadrare 4.273 lei brut => 2.500 lei net (în mână) - Diurna de 25 EUR / zi calendaristică; - Cazare și masa asigurată; - Transport asigurat până în Polonia (Buk). Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase - Lois.

 • 9

  Recrutez Operatori productie, pentru o fabrica germana din Timisoara din industria de automotive. Program de lucru: 3 schimburi Cerinte: - Stabilitate la locurile de munca anterioare; - Experienta intr-o fabrica de automotive; - Minim studii generale. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat direct cu firma; - Salariu de incadrare 4.156 lei brut = 2.431 lei net; - Tichete de masa in valoare de 30 lei (630 lei); - Spor ore noapte 25%; - Spor ore weekend; - Transport asigurat din Timisoara si Giroc sau decontat in valoare de 140 lei net; - Al 13-lea salariu; - Asigurare de viata. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 11

  HPA recruteaza in toata tara montatori, disponibilitate pentru munca in deplasare. Cerinte: - Indemanare, seriozitate si disciplina; - Disponibilitate efort fizic; - Flexibilitate in privinta programului de lucru, 8h/zi; - Disponibilitate de a lucra in deplasare; - Apt pentru munca de noapte si la inaltime. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Cazare si mic dejun inclus; - Salariu intre 2200 - 3400 lei net, negociabil in functie de aptitudini si abilitati; - Diurna 90 lei/zi = 1800 lei/luna - Poti sa castigi de la: 22 lei net/luna + cazare cu mic dejun si transport asigurat. - Bonusuri ocazionale in functie de realizarea obiectivelor echipei. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. la adresa de e-mail: sau sunati-ne la nr. de telefon . zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 7

  HPA recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala de origine germana, Montator subansamble in Zona Industriala de Vest Arad. Program de lucru: 2 schimburi: - Schimbul I - Schimbul II 15:30 23:00 Cerinte post: - Educatie: minim 8 clase; - Vedere si stare de sanatate buna, distingere culori si dexteritate; - Experienta in cablaje contituie un avantaj; Oferta salariala: - Salariul 3000 ron Brut; - Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi lucrata; - Prima de productie in total de 400 ron daca performanta pe echipa este de 100% ( calitate, productivitate si disciplina); - 1774 Net, din prima luna - Evaluare - primele 3 luni = 210 lei; - Orele suplimentare sunt platite 175%; - Card cu servicii medicale; - Orele suplimentare platite; - Transportul este asigurat in orasul Arad. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero șapte trei cinci doi doi zero zero cinci șase - Lois

 • 1

  Vrei o schimbare in cariera sau esti in cautarea unui loc de munca? Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange! Asteptam cv-ul tau pe adresa de email sau pe WhatsApp la numarul afisat. Ai nevoie doar de: - cunostinte de operare calculator; - disponibilitate de a participa la cursul initial de pregatire ce se organizeaza in Baia Mare (judetul Maramures); Vei fi apreciat si vei beneficia de: - contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga; - training la angajare; - salariu motivant + tichete de masa (valoarea unui tichet de masa este de 30 lei); - prima de Paste, Craciun si de 8 Martie; - preturi si comisioane speciale la serviciile companiei; - concediu de odihna suplimentar in functie de vechimea in companie. BSG Amanet & Exchange este prezenta pe piata din Romania oferind clientilor serviciile de amanet si schimb valutar in peste 150 agentii din 33 de judete. Serviciile oferite clientilor de catre echipa BSG Amanet & Exchange ce numara peste 550 specialisti, sunt amanet si vanzare bijuterii din aur si argint, amanet si vanzare produse electronice si autoturisme, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union. Fii alaturi de liderul pietei de amanet din Romania*! *Conform Audit MKOR Consulting efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2021

 • 11

  HPA recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala, Operator productie in Arad. Program de lucru: 1, 2 sau 3 schimburi. ( ) Beneficii: - Salariu de incadrare incepand de la 3000 BRUT, negociabil; - Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu fabrica de productie; - Prima de acomodare de 600 lei brut (400 net), acordata la 3 luni de la data angajarii; - Bonus de performanta 30% din salariul BRUT, adica, 900 lei brut; TOTAL VENIT BRUT DIN PRIMA LUNA: 3900 lei BRUT + tichete de masa in valoare de 20 lei (420 lei net); - Orele suplimentare platite; - Prime de sarbatori; - Beneficii medicale pentru angajati si copiii minori ai acestora. Cerin e: - Cunostinte operare PC; - Experienta de lucru la masini cu comanda numerica constituie avantaj; - Atentie sporita la detalii; - Acuitate vizuala; Responsabilitati: - Verificarea, reglarea si setarea functionarii masinilor inainte de pornire si pe durata desfasurarii activitatii; - Dotarea corecta a masinilor cu scule; - Verificarea calitatii produselor finite. Transport asigurat din orasul Arad si ruta Nădlac; Seitin, Semlac, Pecica, Curtici, Sanmartin, Macea, Sofronea. Detalii la numărul de telefon: zero șapte trei cinci doi doi zero zero cinci șase - Lois

 • 9

  Manipulant marfa, disponibilitate de lucru in 3 schimburi, la o fabrica de productie de origine germana. Candidatii trebuie sa aiba disponibilitate pentru program de lucru in 3 schimburi. Se lucreaza inclusiv cu transpaleta pentru alimentarea liniilor de productie si pentru colectarea ambalajelor (in unele companii aceasta activitate este alocata exclusv manipulantilor marfa) Pentru moment se lucreaza doar 2 schimbri de luni pana vineri, dar sunt sanse ca in viitor sa se lucreze in 3 schimburi, inclusiv sambata si duminica, in functie de cum evolueaza activitatea din productie. Se ofera: - contract pe perioada nedeterminata; - salariu 4157 lei brut; - asigurare medicala privata la Regina Maria; - asigurare de viata; - tichete de masa de 30 lei/tichet; - se deconteaza 200 lei/luna pentru transport sau se poate veni cu microbuzul firmei pentru cei din Timisoara & Giroc; - bonus de Paste si Craciun; - al 13-lea salariu (jumatate vara, jumatate iarna); Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la nr. de telefon: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 1

  Pachet salarial 3090 lei FMCG Marketing&Distributie - Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Pachet salarial 3090 lei. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intodeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • 4

  Pachet salarial 2000 lei. FMCG Marketing&Distributie - Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Pachet salarial 2000 lei. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intodeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • Cautam o persoana care a terminat studii economice pentru contabilitate primara/comenzi/introducere facturi in sistem pentru birou firma de constructii.

 • 3

  Case pe structură de lemn ,mansardari , locuibile tot timpul anului grosime pereti exteriori de la 15 cm cu vată minerală plus izolație exterioară de 10 cm poliester variantă standard . La cerere se poate folosi vată bazaltica. Fundația nu este inclusă dar poate fi făcută.

 • Pachet salarial 3000 lei FMCG Marketing&Distributie - Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? -> Studii medii de specialitate; -> Atestat de electrician de tip B, gradul II, III sau IV; -> Disponibil pentru lucru in sistem planificat cu rute zilnice; -> Permis de conducere categoria B de minim 2 ani; ->Seriozitate, responsabilitate si implicare; ->Bune abilitati de organizare a timpului de munca; ->Comunicativ si sociabil. Printre atributiile tale: ->Instaleaza si dezinstaleaza casete luminoase si alte echipamente de comunicare (rafturi usoare, etc) in cadrul magazinelor; ->Respecta specificatiile tehnice de instalare si racordare electrica, normele SSM/SU; ->Efectueaza verificari ale functionarii, intretinere tehnica si curatare periodica pentru echipamentele instalate; ->Asigura activitati de merchandising pentru produsele expuse in echipamentele de comunicare si respecta standardele de merchandsing; ->Intocmeste rapoarte de activitate. Ce oferim: ->Contract de munca pe perioada nedeterminata. ->Pachet salarial 3000 lei. ->Plata salariului la data stabilita. ->21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intodeauna. ->Training la angajare. ->Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. ->Suport din partea echipei.

 • Cautam personal calificat in zugraveli, montaj faianta/gresie, precum si rigipsari .

 • Salveaza cautarea