Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma de constructii*EXPERT*angajeaza muncitori acceptam si grupuri, calificati si necalificati (Cu experienta) pentru reabilitari blocuri in Bucuresti ,avem de munca vara si iarna.Se ofera salariu motivant.Termosistem,salariu 200Lei/zi.posibilitate de avansare,oferim cazare si 30Lei avans/zi.Sunati pentru detalii:

 • Responsabilități Realizarea activitatilor de arhivare fizica: - sortarea documentelor pe categorii; - ordonarea documentelor in dosare , ordonarea dosarelor in cutii; - numerotarea documentelor si a dosarelor; - etichetarea , inscriptionarea dosarelor; - inventarierea dosarelor , inregistrarea in calculator a inventarelor; - manipularea cutiilor cu documente; - pregatirea documentelor pentru scanare; - scanarea, indexarea documentelor si salvarea acestora in bazele de date cu respectarea procedurilor interne de lucru; Cerințe: - Cunostinte bune legislatiei in domeniu prezinta un avantaj; - Experienta pe o pozitie similara de minim 2 ani prezinta un avantaj; - Cunostinte foarte bune de operare PC; - Abilitati bune de relationare si comunicare; - Persoana organizata, atenta la detalii, responsabila, atitudine pozitiva, adaptabilitate; - Abilitati de analiza, sinteza, organizare, prioritizare, orientata catre rezolvarea de probleme; - Lucreaza foarte bine atat individuat cat si in echipa; - Comportament etic si profesional; - Permis auto categ B - constituie avantaj. Descrierea companiei Înființată în 1994, compania noastră este printre primele firme de arhivare documente din România şi oferă soluții complete pentru arhivare documente, cum ar fi: inventariere și arhivare documente, legătorie dosare, cutii arhivare sau soluții pentru arhivarea electronică,captura date, management de documente. Vă oferim un mediu de lucru profesionist, dinamic și prietenos intr-o companie activa axata pe dezvoltare si parteneriate de durata. Mai presus de orice, credem în valoarea pe care o aduce fiecare angajat companiei noastre, de aceea aici veți simți că lucrați cu adevărat într-o echipa și veți avea posibilitatea de a învăța continuu. Vă invităm să ne trimiteți CV-ul.

 • Angajez lucratori in constructii , meseriasi cit si incepatatori .

 • Angajez meseriasi și începători pentru lucrări in construcții ofer salariu interesant plus cazare si transport in Rm.Valcea

 • - Executa lucrarile reparatii paleti, sortare paleti, asigurand realizarea la termen si de calitate a acestor lucrari; - Produce, repara si intetine constructii din lemn precum si partile lor componente, a fabrica si repara mobilier si produse similare predominant din lemn - Selecteaza si pregateste materialul de lucru, insemneaza partile care trebuie lucrate - Prelucreaza toate tipurile de lemn, inlocuitor de lemn sau mase plastice, prin taiere, masurare, gaurire sau imbinare folosind unelte manuale sau electrice - Prelucreaza mecanic reperele din lemn si agregate - Formeaza si prelucreaza mecanic panourile plate si a ramelor - Slefuieste si finiseaza suprafetele produselor prin baituire, vopsire, aplicare de lacuri, emailuri, vopsele folosind spray sau pensule. - Monteaza, asambleaza si dezasambleaza partile componente ale produselor

 • CAUTAM COLEGI TINERI AJUTOR SCHELAR PENTRU BUCURESTI CU SAU FARA EXPERIENTA, MECANIC UTILAJE , ELECTRICIAN 380V OFERIM CAZARE , CARTE DE MUNCA SALARIU FIX INCEPAND DE LA 2.000 RON IN FUNCTIE DE CALIFICARI, ORE SUPLIMENTARE PLATITE. CANDIDATUL IDEAL SERIOS,RESPONSABIL, PUNCTUAL,PERMIS CATEG B. DISPONIBILITATE PT LUCRUL IN SANTIER SI LUCRUL LA INALTIME DESCRIEREA JOBULUI MONTAJ SCHELE, PLATFORME AUTORIDICATOARE SI BOBLIFTURI SANTIER DESCRIEREA COMPANIEI UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII DETALI LA NUMARUL 0730.250.001 ASIGURAM SI CAZARE

 • Angajam tinichigiu industrial pentru realizare lucrari de izolatii termice la vase si conducte. Salariu atractiv Bonuri de masa

 • -Pentru cei interesati ne putem intalni in Ostroveni Rm Valcea . -VARSTA MINIMA 25 ANI . -PERMIS MINIM 3 ANI -CAZIER JUDICIAR - CU EXPERIENTA IN TRANSPORT COMUNITATE 6 luni ! -NUMAI DIN RM VALCEA SAU COMUNE INVECINATE. -CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA, - PLATA SE FACE IMEDIAT LA VENIREA DIN CURSA . -PASTE ,CRACIUN,REVELION-ACASA -DACA SE DORESTE, SE POATE STA PLECAT DE SARBATORI CU BONUS PT ACEA PERIOADA -variante slarizare: varianta 1 - 7 centi /km, plus 10 eur/zi cand se sta pe parcare (acest salariu valabil numai pt sofer cu experienta in comunitate ) varianta 2 - 45 eur/ zi minim garantat sau 7 centi / km daca soferul iese mai bine cu plata la km (acest salariu valabil numai pt sofer cu experienta in comunitate) -Km platiti de la plecare pana la intoarcere in Rm Valcea plin/gol. - Soferul va avea la dispozitie: CITROEN JUMPER Duba , PAT DE DORMIT RABATABIL .SIROCOU .GPS.TELEFON.CARD DKV. -STARE IMPECABILA - Cunostinte minime de limba engleza. - Sa cunoasca foarte bine manevrarea gps-ului .(IGO PRIMO) -Sa cunoasca fff bine manevrarea smartphone (whatsapp) - Se sta plecat : O LUNA , iar pauza o saptamana -Periodele sunt discutabile , la nevoie se vine si mai repede -Km se fac intre 18-25.000 la o luna NU RASPUND LA MESAJE!!

 • Te-ai saturat sa auzi anunturi de angajare care doar promit? Nu mai crezi dar totusi mai speri? Esti tanar si nu numai? Ai experienta sau vrei sa inveti? Incearca alaturi de NOI! CHEF Alex Rada abia asteapta sa va cunoasca! Angajam personal pentru un nou restaurant pe Bulevardul Dem Radulescu Rm Valcea: - Manager restaurant - Bucatar - Pizzar - Ajutor de bucatar - Spalator vase - Sef de sala - Ospatar - Barman HAI SA LUCREZI LA BULEVARD! VINO CU ECHIPA SI VA OFERIM TRANSPORT SAU CAZARE! Trimite-ne chiar acum cv-ul sau programeaza o intalnire pentru o prezentare a locatiei, conceptului si ofertei! hotelbulevardvalcea@gmail.com

 • Compania DIANA angajeaza manipulanti pentru urmatoarele sectii din unitatea sa de productie din Bujoreni: - transare; - produse preparate termic; - livrare. Se cauta persoane: -cu / fara experienta; -responsabile; -cu spirit de echipa; -comunicative. Se ofera: -tichete de masa; -prime; -decontarea transportului. Vino in echipa Diana!

 • Angajam urgent electricieni cu experienta in domeniu! Mai multe detalii la nr.de tel: 0764907433

 • Daf nou automat se fac curse Franta Italia Franta Salariu atractiv. camion nou.

 • Angajam inginer industria alimentara la Fabrica de Conserve Raureni - Rm Valcea. Cerinte: - absovent studii superioare profil industrie alimentara - disponibilitate pt lucru in schimburi - abilitati de organizare, planificare, comunicare Responsabilitati: - coordoneaza si supravegheaza activitatea de productie in zona de responsabilitate - planificare productie - standardizare mod de lucru.

 • Ce iti oferim: • Posibilitati reale de avansare si crestere profesionala; • Flexibilitatea programului • Tichete de masa • Bonusuri • Discount la produsele din magazin Am aprecia la tine: • Atitudinea entuziasta si zambetul • Flexibilitatea si disponibilitatea de a lucra in ture si in zilele de week-end • Capacitatea de a interactiona cu usurinta cu clientii Ce ar trebui sa faci: • Sa promovezi si vinzi produsele companiei • Sa asiguri un proces de incasare corect • Sa pastrezi o imagine comerciala a magazinului • Sa devii un specialist in produse de incaltaminte si accesorii Asteptam CV-ul tau in mesaj privat!

 • SC MINET CONF SRL angajeaza 6 operatori/confectioneri textile si 1 croitor. Conditii: - minim 1 an experienta; - calificare in domeniu. Beneficii: - bonusuri in functie de realizari; - decontare transport; - tichete de masa.

 • Angajez sofer pentru autocamion cu temperatura controlata(frigo). Diurna platita saptaminal. Nu lucram tur- retur sau in echipaj. Curse Germania, Belgia, Olanda, Luxembourg, Austria, foarte rar Elvetia si Anglia. Perioda muncita este de minim 6 saptamini iar cea de repaus de 2 saptamini. In functie de disponibilitatea soferului se pot stabilii si alte perioade de lucru sau repaus. Se lucreaza doar pe masina cu semiremorca frigorifica. Nu se transporta ADR. Necesar atestat, card tahograf,cazier, analize medicale, fisa aptitudini si aviz psihologic. Pentru mai multe detalii privind salariul, diurna, conditii de lucru si alte cerinte, sunati. Nu sintem intermediari si nu percepem comisioane.

 • Angajez sofer pentru autocamion cu temperatura controlata(frigo). Diurna platita saptaminal. Nu lucram tur- retur sau in echipaj. Curse Germania, Belgia, Olanda, Luxembourg, Austria, foarte rar Elvetia si Anglia. Perioda muncita este de minim 6 saptamini iar cea de repaus de 2 saptamini. In functie de disponibilitatea soferului se pot stabilii si alte perioade de lucru sau repaus. Se lucreaza doar pe masina cu semiremorca frigorifica. Nu se transporta ADR. Necesar atestat, card tahograf,cazier, analize medicale, fisa aptitudini si aviz psihologic. Pentru mai multe detalii privind salariul, diurna, conditii de lucru si alte cerinte, sunati laNu raspund la mesaje. Nu sintem intermediari si nu percepem comisioane.

 • Angajez sofer pentru autocamion cu temperatura controlata(frigo). Diurna platita saptaminal. Nu lucram tur- retur sau in echipaj. Curse Germania, Belgia, Olanda, Luxembourg, Austria, foarte rar Elvetia si Anglia. Perioda muncita este de minim 6 saptamini iar cea de repaus de 2 saptamini. In functie de disponibilitatea soferului se pot stabilii si alte perioade de lucru sau repaus. Se lucreaza doar pe masina cu semiremorca frigorifica. Nu se transporta ADR. Necesar atestat, card tahograf,cazier, analize medicale, fisa aptitudini si aviz psihologic. Pentru mai multe detalii privind salariul, diurna, conditii de lucru si alte cerinte, sunati. Nu sintem intermediari si nu percepem comisioane.

 • Doamna 40 ani experienta lucrator comercial-casier sunt în cautarea unui loc de munca.Ofer si cer seriozitate.Multumesc anticipat.

 • Cautam persoane care vorbesc limba engleza si doresc sa lucreze in ANGLIA. JOBURI: -ingrijitori/e -support workers Locatie job-Anglia: Orase :bristol, swindon,gloucester,suffolk,essex, londra,Liverpool oferta: _contract full time _plata incepand de la 8,2 lire/ora _ore suplimentare platite _cazare gratuita _transport gratuit pana in uk _posibilitate de avansare in cadrul companiei _ajutor in obtinerea nino si a contului bancar _training gratuit conditii candidat: _sa vorbeasca limba engleza nivel mediu,coversational _cazier curat _experienta este un atu, dar se accepta si persoane fara experienta care doresc sa invete, sau au experienta personala -permis de conducere-avantaj Aplica trimitand cv-ul in engleza pe e-mail:

 • Salveaza cautarea