Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Onesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Angajez sofer categoria C+E pentru transport intern marfuri. Necesar atestat valabil+card tahograf. Salariu 4200 lei. Relatii la telefon 0725296196

 • Persoana educata , responsabila , pot oferi persoanelor in varsta menaj , cumparaturi , plati facturi , preparat mancare, scos la plimbare Este exclusa ingrijirea personala.

 • Echipa GrapMark va pune la dispozitie servicii profesionale de grafica, design si poze de produs. Suntem o agentie cu peste 10 ani de experienta in domeniu si un portofoliu vast de clienti. Pe site-ul nostru grapmark.com puteti gasi toate serviciile oferite dar si portofoliu nostru. Ne puteti contacta prin telefon, mail, mesaj dar si formularul de contact de pe site-ul grapmark.com. Oferim serviciile noastre in toata tara!

 • Sofer cat B,C,E posesor card tahograf începător caut de lucru intern

 • Persoană serioasă, ofer servicii de menaj la domiciliul clientului în Onești. Detalii la telefon: 0752521750

 • 7

  Descriere post: - realizarea buchetelor si a aranjamentelor florale conform cerințelor clienților - intretinerea florilor si a plantelor - tinuta decenta, aspect fizic ingrijit - trateaza cu amabilitate clientii si recomanda produsele - mentine curatenia in interiorul si exteriorul magazinului - seriozitate, punctualitate, corectitudine, creativitate. Detalii la numarul de telefon 0752 730 075.

 • 1

  Firma S.C.Pentagon S.R.L. din Onesti, judetul Bacau angajeaza electrician, sudor, lacatus mecanic. Ce căutăm? -persoane serioase, responsabile, interesate de colaborare pe termen lung; -să dețină permis de conducere categoria B; -disponibilitate pentru deplasări; -bune abilități de comunicare și lucru în echipă; -competente sudora electrica; -experiența constituie avantaj. -cu domiciliul preferabil in Bucuresti/Onesti (electrician) si Moinesti/Comanesti/Darmanesti (sudor, lacatus mecanic). Dacă ești interesat și vrei să afli mai multe detalii, așteptăm CV-ul tău pe adresa de email

 • 2

  Caut activitate de distribuire materiale publicitare , fara carte de munca .Sunt o femeie dinamica , agera si foarte responsabila.Am mai facut acest lucru in toate zonele orasului Onesti , jud. Bacau .Disponibila oricand.

 • Doresc angajare ca șofer cat b în zona Onești aștept oferte, mulțumesc

 • Persoana serioasa , responsabila ,ofer servicii de menaj la domiciliu ,plati facturi , eventual cumparaturi , conform solicitarilor.

 • 2

  MAGAZIN MIXT ONESTI,DORESC SA ANGAJEZ SI DOAMNE PESTE 40 ANI,

 • 1

  doresc sa ingrijesc o persoana in varsta : menaj, administrare medicatie, plata facturi, companie. nu asist persoane imobilizate la pat. salariul negociabil , in functie de situatie. nu raspund la mesaje. doar convorbiri telefonice.

 • 1

  Descriere Locuri de munca Societate comercială specializată în domeniul tratare apa. Angajează inginer, (preferabil specializarea Inginer chimist sau Inginer electromecanic) pentru activități specifice domeniului tratare a apelor pentru zona Moldova Oferim un pachet salarial atractiv, formare profesională și oportunități de dezvoltare personală, autoturism, laptop și telefon mobil. DENUMIREA POSTULUI Inginer SERVICE instalatii de tratare a apei - zona geografica Moldova ( jud : Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati ). Activitatea de birou se va desfasura la DOMICILIU iar activitatea de service in teren. CERINTE NECESARE OCUPARII POSTULUI STUDII SUPERIOARE INGINERESTI Ingineri dupa urmatoarele specialitati aranjate in ordinea importantei Inginer chimist cod COR 2145 ( trebuie sa fie cu studii ingineresti - NU chimie generala teoretica specifica profesorilor ) Inginer electromecanic – cod COR 215216 sau 215217 EXPERIENTA Nu este necesara o experienta anterioara. Sunt necesare aptitudini tehnice bazate pe studii superioare ingineresti. Dorim sa vedem foaia matricola cu notele obtinute la materii de baza ( chimie, fizica ) sau la materii de specialitate ( automatizari ). CARNET DE CONDUCERE Activitatea presupune deplasarea la clientii Hydro-X din zona de activitate. Carnetul de conducere categoria B este obligatoriu. PERSONALITATE - ASPECTE PSIHOLOGICE – Aceste aspecte sunt foarte importante. • Activitatea presupune deplasarea la clienti pe distante de 100 – 400 km dus intors. Inginerul de service este recomandat a fi o fire libera care prefera lucrul in teren dacat lucru stationar de birou. • Inginerul de service trebuie sa aibe capacitate de a lucra singur in mod eficient. Trebuie sa faca fata acestui stres. Nu va lucra in echipa, nu are colegi langa el, acestia sunt in Brasov sau in alte zone din tara. Vom cauta a organiza activitati de team-building pentru a forma si intarii sentimentul de apartenenta la echipa Hydro-X. • Inginerul de service trebuie sa treaca urmatoarele teste psihologice la cabinetul de medicina muncii : o Specifice activitatii de sofer - agresivitatea la volan NU este acceptata o Specifice activitatii de electrician ( exista si lucrari de natura electrica – necesita RESPONSABILITATE – specifica unui electrician ) o Lucru la inaltime • Inginerul de service trebuie sa fie o fire comunicativa care leaga usor prietenii. Mentinerea clientilor este in primul rand asigurata de relatii interpersonale pozitive si mai putin de serviciile tehnice oferite. Postul nu este recomandat pentru persoane : tacute, retrase, ursuze, impulsive sau agresive. • Loialitate fata de firma, corectitudine. Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail specificata in cadrul anuntului,doar candidații selectați vor fi contactați pentru a participa la interviul de angajare.

 • MIDANNE INVEST GRUP – FILIALA ONESTI Angajeaza urgent pentru Hala de Structuri Metalice ONESTI Lacatusi Confectii Metalice si Sudori. Programarea interviurilor are loc de Luni-Vineri intre orele 09:00 - 16:00 la tel. 0758014403

 • Amenajări interioare și exterioare la preturi avantajoase pentru mai multe detalii la telefon

 • O noua moneda virtuala dezvolta noi oportunități. Singura platforma cu aplicație de mining. Nu necesita resurse suplimentare sau costuri. Daca va ganditi sa incercati trebuie doar sa descarcati aplicatia https://minepi.com/ , sa creati un cont (este recomandat sa-l creati cu numarul de telefon deoarece anul acesta se vor face verificari riguroase pentru a se valida calitatea de utilizator real si unic pentru fiecare cont). Codul invitatiei este : Bauus

 • Dacă profilul tău corespunde viziunii şi cerinţelor noastre, te invităm să aplici pentru oportunitatea de a deveni membră a echipei Smile ART. Cerinţele pentru angajata ideala: - studii de specialitate (POST-LICEALĂ - SPECIALIZARE ASISTENT MEDICAL GENERALIST ) - bune capacităţi de organizare, iniţiativă, intuiţie şi promptitudine în realizarea sarcinilor de serviciu; - atitudine pozitivă, aspect îngrijit, responsabilitate, punctualitate şi seriozitate; - profesionalism şi implicare pe termen lung; - abilităţi de comunicare şi relaţionare într-un mod constructiv şi non-conflictual cu pacienţii, angajaţii şi colaboratorii clinicii; - adaptabilitate la lucru în echipă; BENEFICII OFERITE : - plan de creştere în carieră cu salariu atractiv pe fiecare nivel atins; - un mediu de lucru deschis cu oportunităţi de dezvoltare atât pe plan individual cât şi în echipă; - program şi condiţii de lucru flexibile ; - condiţii de lucru sigure si siguranta locului de munca ; - bonusari in functie de performante si beneficii stomatologice in functie de nivelul atins; CONSTITUIE AVANTAJ - experienţă - cunoaşterea unei limbi străine; Aplică trimiţând CV-ul tău, însoţit de o fotografie recentă, la adresa de email sau depune-l direct la sediul clinicii din B'dul Republicii nr. 43 Oneşti . www.smileart.ro

 • 3

  Caut fete care stiu sa copieze text și poza. Se lucreaza de pe telefon 2-3 ore pe zi in vanzari! Castig intre 50 lei si 5000 lei Se face contract de colaborare, banii ii primesti in contul bancar. Vrei mai multe detalii?

 • DORESC ANGAJARE TUR - RETUR PERMIS CAT B C E ATESTAT MARFA EXPERIENȚĂ INTERN SI EXTERN

 • Muncitori constructii:dulgheri, fierari, zidari. 0744351032

 • Salveaza cautarea