Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam soferi profesionisti Societate comercială din SATU MARE, cu vechime de peste 25 de ani în domeniul Transportului: Se lucrează pe prelată : o încarcare, o descărcare; Se respectă timpii de conducere; se conduce doar la program Masini euro 6 : Scania / Volvo; Necesar : atestat de marfa generala si cartela tahograf; Aparate de taxe de drum automate; OFERIM: - Pachet salarial atractiv, cu plata la timp a salariilor; 70 de euro/zi - șofer titular - Bonusuri în funție de performanță și vechime; (100-400 euro) - Plata zilelor de week-end; - Perioadă de munca flexibila; Rute practicate: IT-DE-IT DE-FR-DE BENELUX-FR-BENELUX IT-GB-IT AT-DK-AT Plecările se fac, în funcție de necesități, cu camionul ori cu microbusul direct la locația camionului, costul transportului fiind asigurat de societate. CEREM ȘI OFERIM SERIOZITATE. TELEFON 0746886837

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza soferi profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar pentru incepatori 1800 euro net; - salariu fix lunar pentru cei cu experienta 2250 euro net (minim 6 luni); - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (200 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Sunteti in cautarea unui loc de munca sigur si bine platit in strainatate? Noi suntem rezolvarea dumneavoastra .Va oferim un loc de munca in Germania pentru soferi categoria B la distributie vopsele din Leipzig. Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu weekendul liber. Plecarile se fac din toate judetele,inscrierea si depunerea actelor se face cu cel putin o saptanana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0748652357 sau 0754565317 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Angajam soferi profesionisti pentru Italia zona de nord prelata frig container salariu 2000-2300e Detalii la tel 0040744972609 sau 00393888844790

 • Ferma de ciuperci din Germania, oras Stuttgart angajeaza personal (barbati, femei sau echipe formate) pentru munca in echipa la cules, ambalat in caserola si etichetat ciuperci. Se cauta persoane cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani, persoane harnice si muncitoare, conditie fizica buna.Contract de munca incheiat direct cu angajatorul strain, salariul incepand de la 1750 euro, se plateste saptamanal in cont bancar+ore suplimentare platite dublu.Plecare sigura si rapida! Pentru detalii referitoare la plecare sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

 • Caut colaborare / angajare clinica / spital / cabinet pe specializarea reflexoterapie copii / adulti

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza soferi profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar pentru incepatori 1800 euro net; - salariu fix lunar pentru cei cu experienta 2250 euro net (minim 6 luni); - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (200 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Responsabilitati: - Efectueaza receptia materialelor - Manipularea si asezarea produselor in spatiile special destinate, in functie de sortimente - Aprovizionarea sectiei de productie conform necesarului de materiale - Urmarire stocuri materiale - Participa la efectuarea curateniei in depozit Candidatul ideal: - Dinamic, cu indemanare si spirit practic - Deschis sa invete lucruri noi, disciplinat si cu rezistenta la efort - Capacitate de comunicare si lucru in echipa - Harnic, perseverent, onest si cu simt al responsabilitatii Oferim : - Tichete de masa (15 lei/zi) - Prime/Bonusuri - Spor de week-end si ore suplimentare - Trasport gratuit pe rutele Buhusi-Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - Asigurare medicala la clinica privata - Calificare la locul de munca - Posibilitate de promovare in cadrul companiei -Program de lucru 6:00-14:00 Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail:

 • Societate de confectii imbracaminte angajeaza: - muncitori calificati si necalificati - controlori calitate - sefi de linie - ingineri calitate - ingineri productie - operatori constructie si gradare tipare, concepere si tiparire grafice. Se ofera: - salariu atractiv - bonuri de masa - premii periodice - transport la/de la locul de munca - stabilitatea locului de munca si conditii superioare de lucru, - oportunitatea de a lucra si dezvolta in cadrul unei companii de renume mondial.

 • Echipa noastra este formata din tineri plini de entuziasm, dornici de reusita. Ne dorim ca viitorii colegi sa fie: - responsabili - activi - atenti la detalii - capabili sa invete si sa se adapteze La noi, experienta nu este neaparat necesara! Activitati specifice: - realizarea imprimarilor prin serigrafie/tampografie - gestionarea specifica a materiilor prime - manipularea corecta a produselor imprimate - intretinerea si curatenia la locul de munca Cerinte: - absolvent studii medii (profil tehnic-constituie avantaj) - curs calificare Imprimator Serigraf – constituie avantaj - limba italiana/engleza-constituie avantaj - experienta in domeniul imprimarii serigrafice/tampografice-reprezinta avantaj - experienta in domeniul productiei Responsabilitati: - intretine utilajul in conditii optime de functionare - regleaza utilajul pentru fiecare comanda in functie de specificatiile tehnice - verifica din punct de vedere calitativ produsele conform procedurilor si intructiunilor in vigoare Oferim: - tichete de masa - prime/bonusuri - spor de weekend si ore suplimentare - trasport gratuit pe rutele Buhusi-Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - asigurare medicala la clinica privata - calificare la locul de munca - posibilitate de promovare in cadrul companiei Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail:

 • Oferim : CAZARE GRATUITA IN BUCURESTI la casa/apartament cu tot confortul -- Salariu baza 2600net(in mana) – plus 20% comision din incasari—Masina la dispozitie—Telefon – bonus telefon Samsung S9 dupa 5 luni de munca Se poate ajunge la venituri de maxim 4200lei/luna . Mai mult nu ar permite programul de munca impus de catre Uber. Va putem arata notele de plata ale angajatilor nostril pentru a va convinge Suntem firma colaboratoare cu Uber Romania ( transport persoane) Munca va fi in Bucuresti, deci activitatea este asemanatoare cu cea de taximetrie (atestatul vi-l facem noi gratuit) Nu este necesar sa cunoasteti orasul, se lucreaza doar pe Waze sau Google Maps Programul vi-l faceti dumneavoastra CERINTE : Permis CAT. B vechime 2 ani OBLIGATORIU!!! Varsta minim 23 ani OBLIGATORIU !!! Cazier judiciar fara antecedente !!! se scoate pe loc de la orice sectie de politie DACA NE PUTETI RECOMANDA UN PRIETEN PTR ANGAJARE VA OFERIM CATE 100LEI PTR FIECARE ANGAJARE

 • Principale tale activitati zilnice sunt: - Sa te asiguri ca este pregatita suficienta materie prima conform planului de productie - Sa te asiguri ca pregatirea materiei prime pentru a intra in procesul de productie (uscarea) se face conform specificatiilor tehnice si instructiunilor de lucru, astfel incat materialul sa fie uscat uniform si sa indeplineasca conditiile de umiditate necesare - Sa indeplinesti verificarile si interventiile minime de intretinere a liniei; anunti Departamentul Mentenanta in cazurile mai complexe, conform instructiunilor de lucru Descrierea postului: - Pregatirea necesarului de materie prima - Introducerea materiei prime in uscatoare conform fisei tehnologice - Curatarea uscatorului la schimbul de matrie prima si ori de cate ori este nevoie - Realizarea inventarului lunar pentru materia prima aflata in stoc Oferim: - Tichete de masa in valoare de 15 lei/zi - Prime/Bonusuri - Spor de week-end si ore suplimentare - Trasport gratuit pe rutele Buhusi-Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - Asigurare medicala la clinica private - Calificare la locul de munca - Posibilitate de promovare in cadrul companiei Date de contact: -Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail:

 • Provocarea ta este: - Schimbarea diferitelor matrite in cadrul procesului de productie al maselor plastice Candidatul ideal: - Postul este deschis in exclusivitate pentru persoanele dinamice, serioase, care isi doresc o dezvoltare sanatoasa a carierei Descrierea postului: - Manevrare matrita cu stivuitor pentru a realiza montatrea acesteia pe presa de injectie - Conectarea matritei la circuitele de apa calda/rece conform fisei de injectie - Pregatirea presei de injectie pentru Seful de schimb pentru a putea fi pusa in productie Oferim: - Tichete de masa in valoare de 15 lei/zi - Prime/Bonusuri - Spor de weekend si ore suplimentare - Trasport gratuit pe rutele Buhusi-Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - Asigurare medicala la clinica privata - Calificare la locul de munca - Posibilitate de promovare in cadrul companiei Date de contact: -Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail:

 • Va plac animalele?Va doriti sa fiti in preajma lor tot timpul? La noi gasiti solutia de a lucra la o ferma de porci in Irlanda, facut curatenie in boxe, hrana etc. Salariul este de 1750 euro + bonusuri,cazare si masa va este asigurata de angajator. Se luceaza 8 ore pe zi, de L-V cu posibilitate de ore suplimentare. Contractele de munca se fac direct cu angajatorul din Irlanda, limba nu este o cerinta obligatorie!! Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel. 0741731662. Tweet

 • Companie cu renume din Onești, angajăm ECONOMIST/Ă. Pentru colegul / colega potrivită oferim: – Pachet salarial negociabil – Contract de muncă nedeterminat – Muncă de birou – Program de lucru de luni-vineri 08.00-17.00 – Tichete de masă Responabilitatea noului nostru coleg va fi monitorizarea activităților economice ale firmei. Sarcini: Contabilizează facturile emise pentru clienți; Înregistrează încasările și plățile; Întocmește situații si rapoarte financiar-contabile și verifică corelarea acestora; Întocmește dosarul pentru inventarierea anuală; Încadrează corect documentele contabilizate pe venituri și cheltuieli; Operează facturile emise, încasările pe facturi în avans; Monitorizează și verifică respectarea condițiilor contractuale; Menține corespondența purtată în relația vânzător-client; Întocmește bilanțul contabil; Monitorizează încasarea la termen a creanțelor și ia masurile ce se impun pentru recuperarea creanțelor depășite de scadență; Ce ne dorim de la tine? Responsabilitate, loialitate, adaptabilitate, viteză de reacție, hotărâre, atitudine pozitivă; Capacitate de adaptare la stres; Capacitate de a lua decizii corecte sub presiune; Cunoașterea legislației fiscale și vamale; Cunoașterea legilor societăților comerciale. Preferăm o persoană care are focus pe rezultate, interesată mereu de nou și cu experiență în poziții similare! Dacă îndeplinești cerințele și îți dorești stabilitate, venituri motivante și colegi cu care să treacă timpul mai ușor, APLICĂ răspunzând la câteva întrebări! https://ecim.ro/jobs/angajam-economist-a-cu-experienta/

 • Recrutam in perioada 3Aprilie-30Mai, 2019 INGRIJITORI pentru azile ,INGRIJITORI pentru persoane cu dizabilitati( SUPPORT WORKERS) si ASISTENTI MEDICALI cu PIN/PRN . Conditia de baza este sa vorbesti limba ENGLEZA!! Interviurile pot fi pe Skype sau fata in fata cu angajatorul Ca INGRIJITOR/SUPPORT WORKER - salarul incepe de la 8,21-9 lire/h, variaza in functie de nivelul limbii, cunostinte ,experienta -se ofera cazare contra cost ( plata din primul salar) -se ofera training GRATUIT -suport cu inregistrarea pentru NINO si CONT -se accepta femei , barbati ,cupluri . Se cere experienta minima , important este sa fi ingrijit pe cineva in familei și sa vorbesti limba Engleza Ca ASISTENT MEDICAL cu PIN: -salariul incepe la 16lire/h-17,5 lire/h -o luna de chirie gratuita -bilet de avion platit -bonus pentru relocare Nu se cere experienta , dar conteaza interviul si nivelul limbii engleze. Cei interesati ne pot contacta telefonic sau pot trimite CV-ul in engleza pe e-mailTAXE, 0% COMISIOANE!!

 • Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat in domeniul sistemelor de depozitare (montaj rafturi industriale). Cerinte: lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta, lucru la inaltime, disponibilitate perioada nedeterminata, disponibilitate la deplasari. Oferta salariala motivanta si mediu de lucru competitiv profesional. Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon: +40755025820

 • Candidatul ideal: - studii medii - experienta anterioara de lucru in depozit - constituie avantaj - cunostinte tehnice in privinta folosirii transpaletei, stivuitorului, scanerului - constituie avantaj - autorizatie ISCIR – constituie avantaj disponibilitatea de a lucra in ture - responsabilitate si seriozitate profesionala - posesor permis de conduere categoria B Descrierea jobului: - prgatirea marfurilor pentru livrare conform conceptului FIFO - infolierea, suprapunerea si legarea paletilor conform regulilor din deposit - incarcarea/descarcarea marfurilor in camion - manipularea marfii intre departamentele societatii - asezarea marfurilor conform regulilor de functionare a depozitului - verificarea corespondentei dintre documentele de insotire a marfurilor si etichetele de pe marfuri - participarea la inventarele periodice Oferim: - salariu atractiv - prime/bonusuri - spor de week-end si ore suplimentare - trasport gratuit pe rutele Buhusi–Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - asigurare medicala la clinica privata - posibilitate de promovare in cadrul companiei Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail: teecontact@tectriu.com

 • Se ofera : - Salariu atractiv - Prime/Bonusuri - Spor de week-end si ore suplimentare - Trasport gratuit pe rutele Buhusi-Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - Asigurare medicala la clinica private - Calificare la locul de munca - Posibilitate de promovare in cadrul companiei Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail: teecontact@tectriu.com

 • Candidatul ideal Ai o atitudine pozitiva, esti perseverent, hotarat, ai dorinta de a reusi si esti plin de entuziasm? iti doresti SOLUTII si vrei sa faci lucrurile diferit, NOI venim cu o noua abordare menita sa te ajute in dezvoltarea ta . Pentru ca ne dorim OAMENI de TOP in echipa Tecnostamp Triulzi East Europe! Echipa noastra este tanara, dinamica, profesionista si dedicata misiunii de a mentine nivelul de satisfactie a clientilor nostri. Suntem un partener respectat in industria componentelor automotive, electric, electrocasnic, o companie stabila care are grija de oamenii ei, o companie care stie ce vrea si incotro se indreapta. Incurajam, apreciem si dezvoltam spiritul de initiativa, seriozitatea, originalitatea si munca in echipa. Fii colegul nostru si bucura-te de colegi buni, de o companie serioasa dintr-o industrie respectabila si de un venit stabil! Responsabilitati: - Asiguri indeplinirea tuturor indicatorilor de performanta - Asiguri realizarea de catre echipa din subordine a productiei cerute la nivelul calitativ impus de standardele companiei - Supraveghezi buna functionare a echipamentelor si a utilajelor - Calculezi necesarul de personal direct productiv si echipamentul necesar - Asiguri imbunatatiri continue a calitatii si reduci pierderile - Informezi superiorul despre problemele aparute in zona de care raspunzi /de masurile luate si /sau solutiile acestora, conform regulilor de escaladare a informatiilor Cerinte: - Studii superioare tehnice/economice - Experienta minima intr-o pozitie similara - Cunostintele de validare proces prezinta avantaj - Limba engleza/limba italiana - nivel conversational avantaj - Aptitudini excelente de planificare si organizare - Cunoasterea pachetului Office (Word, Excel, Access, Powerpoint) - Abilitati in interpretarea calculelor ingineresti, viteza de calcul Ce iti oferim? - Venituri motivante corelate cu realizarile individuale si de echipa - Asigurare medicala privata - Tichete de masa - Posibilitatea de dezvoltare profesionala - Un mediu de lucru placut, modern si dinamic Despre noi Tecnostamp Triulzi Group a fost inființata in anul 1945 in Italia, cu scopul de a oferi un serviciu complet pentru operațiile din sectorul mecanico-plastic. De-a lungul anilor Tecnostamp și-a extins paleta de servicii cu investiții specifice in inalta tehnologie. Produsele fabricate de Tecnostamp sunt destinate urmatoarelor domenii: - automotive - distributie energie - electric - electrocasnic Incepand cu anul 2006, Tecnostamp și-a inceput activitatea și in Romania, prin reprezentanța sa Tecnostamp Triulzi East Europe, locata la HIT Park. Daca ti-am trezit interesul si doresti sa afli mai multe detalii, asteptam cu drag candidatura ta pentru a o analiza. Iti dorim mult succes! Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tele-mail:

 • Salveaza cautarea