Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor Alesd

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (80 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 2

  PRACTIC Electrocasnice Alesd angajeaza consultant vanzari . Cerinte : - minim studii liceale terminate; - permis conducere categoria B; - placerea de a lucra in domeniul vanzarii si de a relationa cu oamenii ; - promovarea si comercializarea produselor electronice/ electrocasnice ; C.V.-urile se depun in incinta magazinul Practic Electrocasnice Alesd, str. Ciocirliei nr. 6. Pentru alte informatii puteti suna la nr de tel. 0723541962.

 • 3

  Angajez sofer categoria C+E intern si extern Mai multe detalii la numarul de telefon: 0742138416

 • 2

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • caut loc de muncă pe excavator am lucrat pe takeuchi liebheer Komatsu

 • SC CRISIS CONSTRUCT SRL ,firma de constructii cu o vechime de peste 25 de ani in piata angajeaza muncitori calificati sau necalificati: fierari-betonisti, dulgheri, finisori, etc. Se ofera: - contract de munca pe o perioada nedeterminata. - Salariu atractiv +bonusuri (pentru calitate/disciplina la locul de munca). - Angajam numai din Alesd si imprejurimi (judetul Bihor). Pentru mai multe informatii, sunati la numărul de telefon: 748888975

 • caut șofer pentru tir pentru curse în comunitate, mai multe detalii la telefon

 • 1

  Magazinul Procasa din Alesd angajeaza casiera.

 • 3

  Caut loc de munca șofer cat.B, de preferat tur retur dar si altceva,experiență 3 luni pe aprovizionare, stiu sa completez CMR si foi de somn,dar si dornic de a mai învăța,vârsta 22 ani,permis de conducere de un an!!

 • Caut cioban, zona Alesd, Bihor, detalii la telefon

 • Societate comenciala cu vechime in domeniul transportului de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist din Alesd Jud.Bihor sau imprejurimi.Se ofera salariu motivant.Cursele sunt interne.

 • Salveaza cautarea