Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Bihor

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 8

  Ofer loc de munca pentru placintarie in Oradea.

  Caut femeie cu sau fara experienta in domeniul placintarie. Salarizare motivanta.

 • 1

  Operatori Suport Productie in Oradea

  Vino în echipa noastră din Oradea! Căutăm Operatori Suport Producție! Dacă: Ai îndemânare și disponibilitate de a învăța; Ai disponibilitate de a lucra în 2 schimburi; Ești o persoană serioasă și responsabilă. Oferim: Venit lunar 3100 lei NET (format din salariu fix și alte beneficii); Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75 la sută (dacă este cazul); Contract pe perioada nedeterminată; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET; Instruire la locul de muncă. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • 9

  Angajam Controlori Calitate in Oradea

  Vino în echipa noastră din Oradea! Căutăm controlori calitate! Dacă: Ai îndemânare și vedere bună; Ai disponibilitate de a învăța; Ești o persoană serioasă și responsabilă; Ai disponibilitate de a lucra în 3 schimburi. Responsabilități: Realizarea inspecției calitative a pieselor în baza instrucțiunilor de lucru primite; Identificarea defectelor de calitate; Întocmirea rapoartelor aferente inspecției de calitate. Oferim: Venit lunar 3400-3500 lei (format din salariu fix și alte beneficii); Instruire la locul de muncă; Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75%, dacă este cazul; Plata orelor de noapte cu spor de 25%; Bonus anual vechime; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • 2

  Manipulant marfa in Oradea

  Vino în echipa noastră din Oradea! Angajăm Manipulant Marfă! Dacă: Ai vedere bună și atenție la detali; Ai îndemânare și ești o persoană responsabilă; Ai disponibilitate de a lucra în 3 schimburi. Oferim: Venit lunar 3200-3300 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă de 30 lei zi); Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75 la sută (dacă este cazul); Plata orelor de noapte cu spor de 25 la sută; Bonus anual vechime; Transport decontat în oraș; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET; Instruire la locul de muncă. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • Angajam Operator pentru Control Calitate în Productie

  Angajăm Operator Control Calitate pentru inspectia finala a pieselor în linia de Productie Cerințe: Studii medii Experienta anterioara constituie avantaj Atentie sporita la detalii Disponibilitate la program de lucru în 3 schimburi Condiții: Transport asigurat gratuit Salariu de încadrare 3400 brut Tichete de masa 30 de lei Masa calda gratuita Bonus de performanta lunar Al 13-lea salariu Tichete cadou Spor de noapte 25% Spor ore suplimentare 200% Descrierea companiei Purem by Eberspacher este unul dintre principalii lideri mondiali în ceea ce privește dezvoltarea și fabricarea de sisteme de eșapare, produsele și serviciile oferite contribuind la protecția mediului, securitatea și confortul din vehicule.

 • 2

  Angajam Stivuitorist sau Manipulant Marfa

  Cerinte: - Experienta anterioara - Atestat ISCIR - Disponibilitate de lucru în 3 schimburi - Capacitate de învăţare rapidă - Spirit de muncă în echipă - Adaptabilitate şi flexibilitate Responsabilitati: - alimentare linii de productie cu materie prima.

 • Cautam colegi colege

  Suntem in cautarea unui coleg sau colege pentru a se alatura echipei noastre in calitate de consultant de credit -Esti pensionar, student sau angajat ,nu conteaza! Oferim: training gratuit Program flexibil Oportunitate de dezvoltare profesionala Te asteptam in echipa noastra! Asteptam CV ul tau sa u suna la numar de telefon

 • 17

  Îngrijitor cai Germania

  Cautam îngrijitori cai pentru pensiuni in Germania. Este necesara experienta. Limba germana sau engleza este un avantaj, la fel și permis de conducere. Nu se percep comisioane. Salariu motivant, cazare și utilități gratuite.

 • Angajam dispecer de transport

  Societate de transport și expediții rutiere din Biharia angajezeaza dispecer, expeditor. Descrierea jobului Organizarea si planificarea transporturilor, optimizearea costurilor , monitoriziarea camioanelor, operarea comenzilor de transport Candidatul ideal Aptitudini de comunicare, planificare, seriozitate, dinamism si adaptabilitate la munca in echipa Cunoscator al limbii engleze ( scris, vorbit, citit). Avantaj maghiara, germana, italiana Cunostinte operare PC (Word, Excel, Internet etc. ) Atent la detalii, initiativa si orientare catre rezolvarea problemelor. Salariul se negociază la interviu în funcție de performanța candidatului. Asteptam C.V-urile pe platforma Publi24

 • 8

  Service auto - multibrand pana la 3.5 tone

  Service auto Oradea - Activ Service pana la 3.5 tone Servicii de mecanica auto! lucrari de intretinere periodice mecanica lucrari de reparatii generale lucrari de intretineri si reparatii complexe ale motoarelor lucrari de intretineri si reparatii complexe ale sistemului de rulare si franare lucrari de intretineri si reparatii la sistemul de suspensii, articulatii lucrari de intretineri si reparatii la axe de tractiune lucrari de intretineri si reparatii la cutii de viteze, la diferentiale lucrari de intretineri si reparatii la instalatii de aer, instalatii electrice Asigurarea rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service sau pieselor auto solicitaterevizie Sistemele electrice si electronice ale unei masini sunt diagnosticate si interpretate cu ajutorul unui program creat special pentru diagnoza, rulat pe un computer si conectat printr-o interfata speciala de comunicare intre laptop si masina.

 • 25

  Angajez Mecanic Auto cu experienta - salar 6000 - 7000 lei

  Service-Auto multimarca autorizat RAR in Oradea, angajam Mecanic Auto cu EXPERIENTA. Cerinte: - experienta tehnica multimarca pana la 3.5 tone - seriozitate maxima Se ofera: - salar 6000 - 7000 lei - contract de munca - conditii foarte bune de munca - masa calda - colectiv unit Tel :

 • 8

  Gestionar - Depozit Casa Rusu - Oradea

  Candidatul Ideal - Cel putin studii medii absolvite; - Bune cunostinte de contabilitate primara si de legislatie gestiune stocuri; - Preferabil 2 ani de experienta intr-un post similar; - Abilitati de operare PC (MS Office), cunoasterea soft-ului WinMentor constituie un avantaj; - Excelent spirit organizatoric, atentie concentrata si distributiva; Descrierea jobului - Coordoneaza activitatea economica si administrativa a depozitului de marfuri, respectand procedurile agreate de firma; - Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa; - Introduce marfa in stoc pe baza documentelor de intrare; - Asigura miscarea stocurilor; - Efectueaza inventarele periodice si anuale; - Raspunde pentru orice lipsuri de produse si sau bani (daca este cazul) din gestiunea sa. Descrierea companiei Povestea Casa Rusu a început în toamna anului 1994, când am făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retailer. În urmă cu peste 20 de ani, am dat startul producției de serie, iar de atunci până în prezent, am reușit prin muncă și pasiune să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară. Casa Rusu deține cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, cu o capacitate foarte mare de producție și cu un rezultat excelent la nivel național. În cifre, asta înseamnă 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară, deținând astfel locul 1, cu o cotă de piață de 33 %. Din dorinta de a fi cât mai aproape de oameni, Casa Rusu a început în vara anului 2009 construirea rețelei naționale de magazine, așa că astăzi ne stau mărturie dedicației și muncii noastre, cele 20 de magazine din intreaga țară. Casa Rusu isi propune sa se perfecționeze și rămână conectat cu societatea în plină dezvoltare dar și cu nevoile tot mai diverse ale oamenilor. Prin urmare, propunem constant atât colecții noi de mobilier și stiluri de amenajare, cât și piese de mobilier ușor de asamblat de către client, versatile, direct la cutie, prin inaugurarea a două magazine Istock în țară, cu un nou concept de mobilier grab n go. La Casa Rusu dezvoltăm tehnologia deja existentă și creștem capacitatea de producție prin compania noastră de producție Rus-Savitar, așa încât să reușim să fim prima alegere a clienților când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite. De-a lungul anilor, ne-am consacrat prin brandul Casa Rusu: Mobilă din respect pentru tine! Echipa Casa Rusu numără 1000 de angajați si ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 5 000 de seturi de mobilier tapițat într-o singură lună. Te așteptăm să faci parte din echipa Casa Rusu! Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.casarusu.ro

 • 7

  Angajam personal

  Societate comerciala angajeaza personal calificat in sistemul pardoselilor decorative si industriale. Doar persoane care au lucrat in sistemul pardoselilor.

 • 8

  Locuri de munca in ORADEA

  SC CONA SA SIBIU ANGAJAZA -ELECTRICIAN+ DULGHERI+FIERARI+ ZIDARI+MUNCITORI PRICEPUTI IN CONSTRUCTII- PE SANTIERUL NOKIAN DIN ORADEA

 • 27

  Operator platforma Benzinarie

  Benzinaria Gazprom din Oradea Calea Borsului nr. 10 cauta personal operator platforma si curatenie ( 2 ture de zi 07-19, 2 zile liber). Deservire clienti la pompa, curatenie, spatii verzi, mica mentenanta. Nu necesita experienta Informatii la 074576330

 • 32

  Casier Benzinarie

  Benzinariile Gazprom Oradea Str. Suisului nr. 10 (hypermarket Real) si Gazprom Oradea Calea Borsului nr.53 C (intrare Santion) angajeaza Casier a cu munca in ture. Cerinte: bune abilitati de comunicare, corectitudine, seriozitate, responsabilitate. Nu necesita experienta in domeniu.

 • 3

  oferta loc de munca

  Angajam secretara, in Oradea, cu maximum 5 ani si minimum 1 an până la pensionare. Tel.

 • 29

  Angajam muncitori în construcții

  Angajam muncitori în construcții.

 • 8

  Angajam instalator

  Angajam instalator și electrician

Salvează căutarea