Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam instalatori electric/ sanitar in Franta . Cerinte : experienta in domeniu. Varsta maxim 48 de ani. Salariul de la 1.800 euro/luna pentru 35 h/saptamana + orele suplimentare + cazare gratuita si asigurata + asigurare profesionala de munca. NU PERCEPEM COMISION. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la telefon

 • 2

  Angajare post asistent medical generalist/Laborator

 • 1. Zidar cu limba franceză - Belgia, Hannut. Angajatul va lucra la construcția unor case pe teritoriul Valoniei. Cerem candidatului experiența pe postul asemănător (cel puțin de 2 ani) și cunoștințele de bază de limba frabceză. Mai multe informații privind oferta: https://weegree.es-candidate.com/pl/jobs/description/ . 2.Lucrator productie (taiere carne) - Belgia, Saint Vith. Munca intr-o firma ce se ocupa cu prelucrarea carnii si implica taierea carnii de vita. De la candidati se cere experieta pe un post similar si posedarea carnetului sanepid actual. Informatii suplimentare despre oferta: https://weegree.es-candidate.com/pl/jobs/description/ . 3. Instalator - Belgia, Anvers. Această muncă constă în montarea țevilor și montarea instalațiilor sanitare, de ex. la hoteluri, cămine studențești etc. Foarte importantă este experiența anterioară în profesie, precum și capacitatea candidatului de a lucra pe baza desenului tehnic. Mai multe informații privind oferta: https://weegree.es-candidate.com/pl/jobs/description/0/309941 Salariile sunt competitive conform normelor europene C.V la adresa de email in format pdf A se mentiona in C.V si acordul ce urmeaza: Sunt de acord cu trimiterea de către Weegree sp. z o.o. S.K /rom. SRl, societate în comandită/ cu sediul la Opole a informațiilor privind ofertele curente de muncă prin canalele de contact puse de mine la dispoziție (telefon, e-mail, SMS).

 • Angajam personal curățenie pentru o companie din Belgia, contractul se semnează in România , urmând ca persoanele selectate sa fie detașate in condiții legale in Belgia . Beneficii salariale: salariul începe de la 1200 euro/luna NET / 160 ore lucrate, orele suplimentare sunt plătite. Se oferă : cazare gratuită ( 2 persoane in camera ) utilitățile sunt suportate de către angajator , transport in Belgia , 3 bilete dus întors pe an plătite in România, 45 de zile vacanța/an , se oferă echipament de lucru , materiale necesare , telefon și mașina pentru o echipa de 2 persoane . Atribuții: asigura curățenia in spații comerciale, farmacii , scări de bloc , birouri . Cerințe : OBLIGATORIU PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B CUNOAȘTEREA LIMBII ENGLEZĂ SAU FRANCEZA NIVEL CONVERSAȚIONAL, seriozitate , punctualitate , munca in echipa . Experiența in domeniu reprezintă avantaj . Tel :

 • 1

  Angajez barman cu si fara experienta pentru bar in Tg Cucu pentru detalii sunati la

 • Salveaza cautarea