Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia/Slovacia in domeniul automotive si electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -nu percepem taxe sau comisioane -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia/Slovacia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie -salar de la 4 euro net pe ora Cerinte: -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • ANGAJAM din toata tara muncitori pentru fabrici din Cehia barbati, cupluri, femei, necalificati. Se asiguta cazare si transport gratuit.Nu se percep taxe sau comisioane.ASIGURAM SCOLARIZARE GRATUITA si translatori limba romana.Plecari rapide 3-5 zile.Detalii la telefon: 0742530624

 • Caut de lucru - absolvent studii superioare (inginer colegiu) - domeniu tehnic - posesor carnet conducere categ. B - disponibil si ptr. deplasari in interes de serviciu - curs specialist SSM - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului (programe de grafica, office, gestiune si altele) Sunt interesat de un loc de munca in urmatoarele conditii: - sa fie in Brasov - sa fie intr-un mediu curat fara noxe, praf... etc - de preferinta part-time Astept oferte atat prin mesageria site-ului cat si la nr. de telefon din anunt.

 • Club renumit din Brasov angajează animatoare cu astept fizic plăcut, cu sau fara experienta .Se ofera salariu+ procent consumatii,carte de munca si cazare dacă nu sunteți din Brasov .Va asteptam la interviu!Dacă iti place sa dansezi si sa te distrezi vino in echipa noastră!

 • Pot face plata bună la zi sau la metru

 • Poate fi echipa...la zi sau la metru...plata buna.

 • Agentia de impresariat artistic Vision Nicom avizata de Ministerul Culturii selectioneaza doamne si domnisoare pentru jobul de dansatoare cu experienta (sau fara) pentru contracte de munca foarte bune si sigure in doua cluburi de noapte in Copenhaga-Danemarca. Venituri de la 1.000 - 4.000 Euro pe saptamana. Varsta intre 20-31 ani (cu experienta in domeniu) Nu percepem comision dar cerem seriozitate maxima. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la tel afisat pe site-ul agentiei (WhatsApp/Viper).

 • Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii, selectioneaza doamne, domnisoare pt jobul de dansatoare/hostess, pentru contracte de munca sigure in: ITALIA-Orasul Venetia. Salariu fix 50 Euro pe zi + procentele din consumatii si dansuri private (25 Euro un dans). Cazare, transport loco si documente, gratis. Venituri aprox. 2.000-4.000€/luna, in functie de experienta si munca depusa. Nu este obligatoriu ptr inceput lb Italiana. Nu percepem comision dar cerem maxim de seriozitate si profesionalism. Mai multe detalii pe site-ul agentiei, sunati la agentie (Viper sau WhatsApp) sau trimite-ti e-mail la agentie.

 • Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si Cultelor, selectioneaza doamne si domnisoare pentru jobul de dansatoare cu sau fara experienta, pentru contracte de munca bune si sigure intr-un club de noapte in insorita capitala Athena din Grecia. Venituri aprox de la 3.000-6.000 Euro/luna. Clubul asigura cazare si documente legale de munca. Plecari rapide in 3-4 zile. Nu percepem comision dar dorim seriozitate maxima. Mai multe detalii pe site-ul agentiei, sunati la agentie (Viper sau WhatsApp) sau trimite-ti e-mail la: office@vision-nicom.ro

 • Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, aviazata de Ministerul Culturii si verificata de portalul Tjobs, selectioneaza dansatoare cu (fara) experienta pentru contracte de munca sigure si foarte bune pentru un club de noapte deosebit de frumos in orasul : Hannover - Germania. Salariu fix 50 Euro pe zi. Comisioane din consumatiii foarte bune, un dans privat 20 Euro. Cazare, transport loco, asigurate. Castiguri estimate: 3.000-6.000 Euro pe luna in functie de profesionalism (interzisa prostitutia). Limba engleza sau germana mediu. Varsta min 18 ani. Oferim si cerem maxim de seriozitate. Mai multe detalii pe site-ul agentiei, sunati la agentie (WhatsApp sau Viper) sau trimite e-mail la agentie.

 • Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, aviazata de Ministerul Culturii si verificata de portalul Tjobs, selectioneaza dansatoare cu (fara) experienta pentru contracte de munca sigure si bune pentru un club de noapte in orasul : Oslo-Norvegia. Venit min garantat 2.000 EURO/ luna. Comisioane din consumatii intre 35-50 %. Dans privat VIP 68-400 Euro. Cazare si permis de lucru asigurat. Castiguri estimate: 2.000-7.000 Euro pe luna in functie de professionalism (interzisa prostitutia). Limba engleza sau germana mediu. Varsta min 20 ani. Experienta minimum 3 luni in domeniu. Se fac rezervari cu min 1-2 luni inainte. Oferim si cerem maxim de seriozitate. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la agentie.

 • Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii, selectioneaza doamne si domnisoare pt jobul de dansatoare, pentru contracte de munca foarte bune in orasul Southport din Anglia. Cazare, transport loco si documente de lucru asigurate. Venituri aprox. 3.000-10.000 L /luna sau mai mult, in functie de experienta si munca depusa. Este necesara limba egleza vorbita si experienta. Nu percepem comision dar cerem maxim de seriozitate si profesionalism. Mai multe detalii pe site-ul agentiei, sunati la agentie (Viper sau WhatsApp) sau trimite-ti e-mail la agentie.

 • Caut colaborator în vederea desfășurarii activitatii de marketing, pentru cel mai mare producator și distribuitor de Aloe Vera din lume. Remunerare pe baza de comision Program flexibil Posibilitatea de a lucra de la domiciliu Libertate de exprimare

 • Caut maseur/instructor fitness interesat de colaborarea cu o companie americana din domeniul Health & Beauty (băuturi și suplimente nutritive, pachete de slăbire, detoxifiere, creme anti inflamatoare, produse pentru copii, vitamine, etc.) Recomandarea și vânzarea produselor noastre îți poate aduce un venit suplimentar motivant! Ai susținerea unui brand cunoscut, garanția calității și o întreaga echipa care te susține. Medicii noștri ne ajuta sa oferim pachete personalizate astfel încât clienții noștri sa găsească ceea ce cauta, fie ca vorbim de sănătate, fie despre frumusețe. Te așteptăm în echipa noastră.

 • Bună! Sunt Andreea, business owner într-o multinationala americana cu o vechime de peste 40 de ani, cel mai mare producator și distribuitor de Aloe Vera din lume. Îmi doresc sa dezvolt echipa și caut partenere de business (mămici, studente, pensionare, etc.), ambițioase, dornice de un venit suplimentar sau, de ce nu, sa atingă independenta financiara. Modul de lucru este flexibil (doar online sau îmbinând metoda clasica cu mediul online), produsele au o calitate superioara (suplimente și băuturi nutritive, pachete de slăbire, tonifiere, detoxifiere, produse de îngrijirea personala, a pielii, etc.), sistemul de marketing și remunerare clar și corect. Personal, pun la bătaie tot ceea ce am învățat pana acum, pentru a te ajut sa obții ceea ce iti dorești. Ți-am trezit interesul? Contactează-mă pentru restul detaliilor. Nu costa nimic! :))

 • Cel mai mare cultivator, procesator si distribuitor de produse naturale pe bază de Aloe Vera, cauta in toata tara reprezentanti vanzari/distribuitori. Ești serios, ambițios, proactiv, orientat spre client, focusat pe rezultate, un bun negociator? Te vrem în echipa noastră! Ce trebuie sa faci: - sa promovezi produsele companiei; - sa iti dezvolti o retea de distribuitori persoane fizice; - sa dezvolti in permanenta portofoliul de clienti; - sa formezi si dezvolti echipei. Ce iti oferim; - comision în funcție de gradul implicării (15% -48%); - posibilitatea dezvoltării unei afaceri de succes; - training și suport gratuit; - bonusuri individuale și pe echipă; - susținerea unui brand calitativ, cu mai bine de 40 de ani de experienta; - posibilitatea desfășurării activității part time/full time; - program flexibil; - libertate de exprimare, timp pen

 • Ai un calculator si conexiune la internet? Cea mai mare oportunitate! Castigi rapid si usor bani! Numai daca vrei sa castigi bani! Te vei convinge imediat ca e o afacere buna! Acceseza: stefandea@yahoo.com

 • Activitatea de taximetrie se desfășoară pe Logan 2015 dotat cu GPL.

 • Sofer cat b caut loc de munca cu duba proprie.Fara plecari departe zona Brasov sau intorsura Buzaului

 • IL Sallone by Laura Mera inchiriaza camera in salon de infrumusetare situat central ( strada Pictor Luchian ) pentru cosmetica, manichiura/pedichiura, sau orice alta activitate ce se poate preta intr-un salon de infrumusetare. Camera este dotata cu ghiuveta, pat, lampa si dulap. Pentru orice alte informatii va rog sa ma contactati telefonic.

 • Salveaza cautarea