Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1580 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Căutăm muncitori, sudori cu experiență sau fără, pt o companie franceza din Corsica, salariu pleacă de la 1600 euro, cazare și transport asigurat, bonusuri. interviuri telefonice și întâlnirea fizica cu angajatorul francez la București săpt viitoare. Detalii la Nr de tel

 • Magazin alimentar situat in centru Brasov, angajeaza lucrator comercial, salariu 1800_2000 lei, relatii la tel

 • Societate comerciala angajeaza ingrijitor cladiri. Cerinte: - Capacitatea de a face reparatii legate de mentinerea in stare buna a cladirilor (zugravire birou, inlocuire becuri etc.); - Intretinerea in bune conditii a zonei de curte (tuns iarba cu masina de tuns iarba si cu trimer, revopsire elemente afectate de timp etc.); - Seriozitate. Descrierierea postului: - Efectuarea tuturor operatiilor pentru buna intretinere a cladirilor si a spatiilor conexe. Relatii la telefon intre orele 09 - 17.

 • 21

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive, angajeaza in BRASOV controlori de calitate: RESPONSABILITATI Controlul reperelor din punct de vedere al calitatii; Respingerea pieselor care nu indeplinesc standardele de calitate; Intocmirea rapoartelor de lucru. CERINTE Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; Experienta in domeniul Automotive constituie un avantaj. Disponibilitate pentru: a lucra in schimburi ore suplimentare SE OFERA Salariu fix: 3000 lei brut; Spor de noapte: 25% Spor de weekend : 10 %; Tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata; Transport asigurat (+, Risnov, Sacele, Codlea, Ghimbav, Cristian, Zarnesti); Bonus de performanta lunar: 15% Prime de PASTE si de CRACIUN; Asigurare medicala privata. Pentru informatii suplimentare :

 • Angajam muncitori,cu experienta,in domeniul tamplariei PVC/AL ( confectioneri,montatori ) din Brasov si zonele limitrofe. Relatii si depuneri CV-uri la telefon/fax : , e-mail : Se ofera : salariu motivant,contract de munca,conditii de munca favorabile.Oferim si rugam seriozitate.

 • 2

  AXA PLUS SRL angajeaza : echipe muncitori/muncitori ( cu sau fara experienta) in domeniul tamplariei PVC/AL ( confectioneri,montatori) din Brasov si zonele limitrofe. Relatii si depuneri CV -uri la telefon/fax : . Se oferta : salariu motivant, contract de munca , conditii de munca favorabile.Oferim si rugam seriozitate.

 • Hei, salut! Noi suntem OIG si operam cea mai mare retea de optica medicala din Romania, formata din magazinele OPTIblu, Optiplaza si O51. Ca orice companie de succes, evoluam si avem nevoie de colegi dornici care sa ni se alature la drum, pentru a ne sustine reciproc. Ne dorim ca viitorii nostri colegi sa indeplineasca urmatoarele: 1. Sa aiba experienta in domeniul opticii medicale (constituie avantaj); 2. Sa fie studenti ai specializarii Optometrie (constituie avantaj); 3. Sa comunice si sa relationeze usor cu clientii; 4. Sa fie deschisi, energici, sociabili si cu spirit de echipa; 5. Sa manifeste entuziasm si dorinta de invatare; 6. Sa fie atenti la detalii, ordonati si capabili sa respecte atat procedurile cat si tehnicile de vanzare; 7. Sa se implice in activitatile zilnice ale magazinului; La randul nostru iti vom oferi urmatoarele: 1. Salariu competitiv in functie de experienta in domeniu (optica medicala); 2. Tichete de masa in sistem electronic; 3. Bonusuri la nivel de echipa, dar si individuale; 4. Asigurare medicala privata; 5. Beneficii la achizitionarea produselor din portofoliul companiei; 6. Program de lucru flexibil (in ture); 7. Posibilitati reale de avansare; 8. Traininguri de specialitate; 9. Mediu de lucru stabil si optim pentru dezvoltarea unei cariere. Daca te-am convins, hai si tu sa faci parte din cea mai mare echipa!

 • Angajam persoane cu experienta in zidărie, cu experienta obigatorie. Suntem în căutare de muncitori pentru o companie din Germania care are diverse proiecte in mai multe orase din Germania Se ofera: Contract de muncă la firma germana Transport gratuit zilnic la locul de munca Program de lucru full time organizarea și rezervarea cazării pentru dvs. plata avansurilor săptămânale un contract de muncă pe durată nedeterminată consiliere personală de către echipa noastră dedicată transportul asigurat! Salar 2000-2500 euro nett Cerinte: experienta in zidărie limba germana nu este obligatorie insa un avantaj conduită profesională și sigură în fața clientului Dacă aveți experiența in fatade izolații termice și zidărie, nu ezitați sa ne contactați ferta fara comisioane!

 • 15

  ⚒Ești în căutarea unui loc de muncă? ‼Ai ajuns în locul potrivit! Angajam personal în fabrici din diferite domenii! Posturile disponibile în prezent: ✅Operatori necalificați; ✅Operatori calificați; ✅Operatori presa-calibrare; ✅Operatori presa-compactare; ✅Operatori CNC; ✅Operatori MUSA; ✅Controlor CTC; ✅Reglor; ✅Montatori subansamble; ✅Ambalatori manuali; ✅Inginer industria alimentara; ✅Sef formatie panificatie; ✅Sculer matriter. ☎Contactează-ne la numarul de telefon: 0749 585 090 sau așteptăm CV-ul tău pe adresa de mail :

 • Ne marim echipa! Avem nevoie de un ajutor in bucatarie pentru burgeria noastra. Experienta nu este necesara dar constituie un avantaj. Vrei un job stabil intr-un colectiv tanar si dinamic? Hai sa ne cunoastem! Detalii la telefon:

 • 7

  Angajăm montatori subansamble! ⭕ Cerințe: ✔️Bărbați și femei ✔️ Experiența constituie un avantaj ✔️ Studii minim 10 clase (fără probleme la citit și scris) ✔️Se lucrează în 3 schimburi ✔️ Cunostinte desen tehnic Beneficii: ✔️Salariu negociabil la interviu în funcție de experiență și calificare ✔️Bonuri de masă ✔️ Calificare la locul de muncă ✔️ Prime de sărbători ✔️ Prime de prezență și realizări ✔️ Transport ✔️Echipament de lucru Contactează-ne:☎️ 0749 585 090

 • 1

  Cautam o persoana serioasa pentru postul de camerista, locatie de 3 stele. Se ofera contract de munca pe o perioada nedeterminata, cazare si masa gratuit + bonusuri si alte beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne lasati un nr de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • 2

  Suntem in cautarea unui nou coleg ce va ocupa postul Inginer Proiectare Ambalaje din carton Printre cerinte se numara: Diplomă de licență în inginerie, științe de ambalare sau alt domeniu relevant. Minim 2 ani experiență în ingineria ambalajelor sau pe un post specific. Nivel avansat de comunicare atât verbale cât și scrise în limba engleză. Abilități analitice și de rezolvare a problemelor. Competență în înțelegerea și utilizarea sistemelor CAD și de întreținere a datelor (Siemens NX, Catia V5 sau echivalent, ECTR, SAP) și cunoștințe informatice puternice, în special MS Office. Abilitati de a lucra fără supraveghere, folosind instrumente și procese standard de inginerie, cum ar fi analiza riscurilor, statistici, APQP. Bune cunoștințe in inginerie, în special în domeniile proiectării și ingineriei mecanice asistate de computer. Responsabilitatile locului de munca: Efectuează sarcini standard de inginerie. Selectează tehnici de inginerie pentru rezolvarea problemelor și face recomandări de proiectare a ambalajelor. Efectuează cercetări și dezvoltări de ambalaje industriale, menite să satisfacă specificațiile tehnice ale produsului intern și extern ale clientului. Colaborați cu alte departamente pentru a asigura testarea componentelor de dezvoltare a produselor, proiectarea, crearea, comercializarea și introducerea de noi ambalaje pe piață, conform cerințelor fabricii și / sau specificațiilor clienților. Respectați procedurile ISO 9001: 2015 și IATF 16949: 2016 în dezvoltarea și îndeplinirea cerințelor de livrare ale clienților. Remediază problemele de ambalare noi și existente care implică proiecte, materiale, procese și oferă soluții în timp util și rentabile. Creați, verificați și aprobați modele CAD de ambalare și desene 2D, create cu ajutorul unui software specializat, pentru a facilita producția de prototipuri experimentale, precum și pentru a spori eficiența analizei teoretice pentru noile produse Stabilus. Evaluarea tehnică teoretică a proiectelor, funcțiilor și performanței ambalajelor nou dezvoltate. Elaborează analiza riscurilor, atât în cercetare, cât și în faza de dezvoltare, pentru a identifica defectele care pot apărea în produsele de ambalare nou dezvoltate și pentru a defini contramăsurile adecvate care trebuie puse în aplicare fie pentru a elimina complet, fie pentru a minimiza impactul acestor defecte. Oferiți instruire tehnică specifică colegilor și clienților interni, precum și colaborarea și instruirea celorlalți în proiectarea ambalajelor. Responbile pentru dezvoltarea de noi metode de testare a ambalajelor și / sau modificări ale metodelor de testare existente. Propuneți îmbunătățiri în ceea ce privește costurile și / sau funcțiile ambalajului propus de fabrica. Pentru mai multe detalii, aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp! De asemenea, ne puteti suna la sau puteti trimite cv-ul la adresa

 • 39

  ️ Ești în căutarea unui loc de muncă? Ai ajuns în locul potrivit! Angajam personal în fabrică! Posturile disponibile în prezent: ✅ Operatori necalificați; ✅ Operatori calificați; ✅ Electician Mentenanță; ✅ Lăcătuș Mecanic; ✅ Electromecanic; ✅ Tratamentist Termic; ✅ Controlor CTC; ✅ Frezori Danturare; ✅ Strungari; ✅ Operator CNC; ✅ Sudori. Contactează-ne la numerăl de telefon 0749 585 090 sau așteptăm CV-ul tău pe adresa de mail:

 • 4

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase..Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 -70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal pentru mai multe detalii ne contactati ! Ionut

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea