Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Experienta: Experienta peste 3 ani Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • caut de munca in regim hotelier sau restaurant cameristă, bucatar bufetier. Rog seriozitate exclus amatorilor de sex

 • 2

  Angajăm pietrari meseriași, montatori, prelucrători, restauratori și șlefuitori de pardoseli! Transportul și cazarea este asigurată de firmă, salariul este crescător în funcție de orele lucrate, și începe de la 2500 euro. Permis de conducere categoria B, cel puțin, prezintă avantaj.

 • Restaurant sector 3, Angajam bucatar/bucatareasa, ajutor bucătar (bucatareasa), chelner/ospătar, personal curatenie

 • Urgent dulgher calificat, șantier București sector 1

 • FIRMA DE PAZA SI PROTECTIE ANGAJEAZĂ AGENȚII DE SECURITATE DEPOZITE CHITILA SALARIUL ATRACTIV PENTRU DETALII SUNAȚI LA DL.BOGDAN COSTEL

 • Compania angajeaza arhivar (project base) pe o perioada determinata, in vederea realizarii activitatilor de realizarea activitatilor de arhivare fizica, fondare si ordonare documente, constituire dosare, inventariere si organizare arhivistice. Locatie: Bucuresti, sector 1, Baneasa. Cerințe: -Atestat ca arhivar -OBLIGATORIU - Experienta anteriora minimum 3 ani -OBLIGATORIU Condiții: -Bune abilitati de comunicare - Organizare -Responsabila -Persoana implicata Responsabilități: -Gestionează arhiva companiei si oferă suport Directiilor si Departamentelor interne în organizarea documentelor pentru arhivare; -Colaboreaza la gestionarea arhivei generale si asigură gestionarea arhivei existente in cadrul locatiei în care î i desfa oară activitatea, dacă este alta decât arhiva centrală; -Organizeaza depozitul de arhiva si sistematizarea documentelor din cadrul loca iilor companiei pentru arhivare, în conformitate cu Legii Arhivelor Nationale; -Sorteaza, ordoneaza, numeroteaza si inventariaza documentele si alcatuieste baza de date; -Monitorizează si oferă suport în constituirea unitatilor arhivistice, pentru compartimentele interne -Verifica si asigură preluarea în arhivă a documentelor si dosarelor create de directiile/ departamentele companiei pe baza de proces verbal si inventare; -Paticipă la sortarea, ordonarea si intocmirea de inventare pentru documentele fara evidenta aflate in arhiva/ depozit; -Colaboreaza la asigurarea unei evidente corecte si actualizate a tuturor documentelor intrate in depozitul de arhiva, pe baza Registrului de evidenta curenta; -Sortarea,pregatirea si trimiterea documentelor care Arhivele Nationale; -Menține relația cu Arhivele Naționale sau alte firme specializate;

 • Transport persoane cu auto Nissan x-trail in București și România

 • 1

  Doamnă serioasă,îndelung răbdătoare,credincioasă,împlinitoare și temătoare de poruncile și legile Domnului nostru Isus Hristos,doresc să îngrijesc femei vârstnice,neputincioase sau bolnave,la domiciliu. 8-10 ore ( exclus intern sau bărbați)

 • Trattoria Piccola angajeaza Chef bucatar cu experienta. Restaurant cu renume si traditie, locatia Parcul Lumea Copiilor, sect 4 Bucuresti, programul si salariul sunt foarte atractive si se discuta la fata locului. Va rugam sunati pentru a stabilii o intalnire, nu trimiteti mesaje si email-uri

 • Execut zugraveli glet tencuieli glet gips carton gresie faianta etc

 • Oferim servicii complete de depanare hardware și software. Ne deplasam si la domiciliul clientului, zona București-Ilfov. Servicii oferite: Diagnosticare Instalare/configurare sistem de operare Configurații calculatoare Consultanță achiziții Optimizare si îmbunătățire software si hardware pentru orice sistem Recuperare/salvări date Curățare si devirusare software Curățare de praf si inlocuire pastă conductoare Servicii rețele si internet Vânzări PC/calculatoare/laptopuri noi si second hand la prețuri accesibile, în funcție de buget si utilizare. Prețul lucrării variază în funcție de complexitate. Prețul minim pentru constatarea problemei este de 50 LEI. Pentru programare:

 • executam case la rosu / la cheie . tencuiala izolatii termice sape parchet rigips zugraveli vopsitorii gleturi colaboram cu echipa de electrician si instalatori !!!!

 • Execut: zugrăveli (curățat,glet, lavabil), glafuri geam/ușă.Rigips: tavane, pereți,scafe,etc.Montez parchet laminat,gresie, faianță,tapet, mochetă, linoleum, uși de interior,etc.Instalații sanitare și obiecte sanitare. Electrice: tras cabluri spoturi,lustre,prize, etc. Exterior: placare cu polistiren, decorativă,etc.Rog și ofer maximă seriozitate!

 • Tiparitor cu experienta. Salariul incepand de la 3.200 ron in mana, plus bonuri. Posibilitate ore suplimentare. Contract, bonuri masa, conditii bune, cladire noua, firma 13 ani, zona Splaiul Unirii, Confort City.

 • 1

  Firma de construcții ptr amenajări interioare și exterioare : Gresie, faianță, parchet, mocheta, covor pvc, tapet, Granit, MARMURA, Travertin, tencuiala decorativa, rigips caseta, GLET, ZUGRĂVELI, tencuieli, garduri din fier sudate orice model doriți, alei de beton, piatra naturala, obiecte sanitare, obiecte de iluminat . Etc... Tot ce tine de amenajări interioare și exterioare! Ofer și cer seriozitate maxima!! Lucrări de o calitate superioara!! Ofer garanție la tot ce fac!!! Nr contact Dan

 • Executa la cererea clientului diverse lucrari de reparatii coloane apa obiecte sanitare etc.

 • oferim curățenie la domiciliul clientului greblat curte aranjamente acceptăm si variante mai multe detalii pe watap

 • Salveaza cautarea