Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Am gasit in sfarsit o afacere, un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit sigur si Imediat. Va pun la dispoziţie toata informaţia, sprijinul meu şi dovezile clare de castig. Detalii la email : Ai un calculator? Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta si IMEDIATA, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa!

 • Cautam personal pentru restaurant posturi:-sef de sala -ospatar/ajutor ospatar -personal vase -personal service gratar (se lucreaza in aer liber) pentru detalii si interviuri sunati la numarul de telefon

 • Angajez instalator gaze pentru montaj instalatii gaze, verificari gaze. Salariu motivant, bonuri de masa. Program fix.

 • Cautam agenti imobiliari pentru toate sectoarele si zonele din Bucuresti, aveti posibilitatea de a va alege zona/sectorul , tipul tranzactiilor vanzari/inchirieri, acceptam cu/sau fara experienta dar cu dorinta de a realiza tranzactii , va rugam cv prin mesaj, se ofera comision avantajos , baza de date si posibilitati de promovare si gestionare a ofertelor/cererilor

 • Agentia de munca temporara, Alliance Interim, angajeaza sudori pentru o misiune in Franta. Beneficii oferite: - pachet salarial fix motivant - transport gratuit - cazare gratuita - asigurare medicala gratuita - asistenta pe toata durata contractului - nu percepem comision Cerinte : - experienta in domeniu minim 3 ani - limba franceza constituie un avantaj - permis de conducere constituie un avantaj - au prioritate in selectie persoanele care au experienta in strainatate - seriozitate Daca indepliniti conditiile cerute, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa noastra de e-mail: sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0724.196.060.

 • Angajam urgent agenti securitate pentru magazine salarii incepand de la 8.5 ron/ora posibilitati de avansare,bonusuri.

 • Restaurant Clasis sos Viilor nr 27 sector 5 Bucuresti angajează personal pentru spalat vase salariu 100 lei pe zi relații la telefon

 • Restaurant Clasis sos Viilor nr.27 sector 5 angajaza fete pentru salon , terasa , bucatarie relatii tel. 0721503011

 • Angajam agenti de securitate salarii atractive.Plata la timp nu sunt inarzieri posibilitati de avansare, obiective diverse program avantajos.

 • Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, profitabila? Aceasta afacere online propune celor interesati posibilitatea lucrului de acasa part-time sau full-time. Este o afacere de succes,care permite oricui din lume care detine un calculator si conexiune la internet sa-si construiasca un venit pasiv. Totul este la "cheie" si gratuit: informatii,strategii de actiune,sfaturi. Dar atentie - este o afacere reala si succesul nu vine peste noapte- executi activitatile zilnice, promovare,duplicare,sprijinirea echipei. Altfel nu reusesti. Multe persoane renunta inainte de a incerca, renunta usor.Trebuie sa ai rabdare cu tine insuti. Pentru mai multe informatii WhatsApp: +40785.797.994 NUMELE TAU, OCUPAȚIE, STUDII. Succes !

 • Angajez agenti de securitate pentru obiectiv Toyota Pipera salarii atractive.

 • TE CREZI CAPABIL DE PERFORMANTA? VREI SA DEMONSTREZI TIE SI CELOR DIN JUR CA POTI? DORESTI CASTIGURI PE MASURA MUNCII ? Angajam agenti imobiliari cu sau fara experienta indiferent de varsta. Se cauta persone ambitioase, dornice de castig, capabile de a se adapta colectivului. Lejeritatea in comunicare, exprimarea fluenta , spontaneitatea, rezistenta la stres, disponibilitatea asupra programului in functie de client sunt conditii esentiale. Oferim comision progresiv incepand de la 50%, program flexibil, absolut toate sursele de informare si publicitate imobiliara.

 • Suntem un centru de Foto si acest serviciu de Fotobook(Albume foto) dorim sa-l deschidem acum si cautam persoana cu experienta de lucru in legatorie. Persoana care are cunostinte in realizarea copertiilor si interioarele acestora. Dorim sa punem la punct atelierul pentru productie, sa creem mostrarele, sa lansam ofertele iar apoi sa dezvoltam afacerea.

 • Firma STAN.GmbH Baustahlarmierung , cauta Hidroizolatori.( Bitum si PVC) si Muncitori necalificati cu permis de conducere cat B. Colaborarea se face in baza unei angajari si a unui contract de munca nelimitat , fara intermediari sau comision. Firma Germana ofera conditii optime de lucru ,echipamente ,scule,transport intern,cazare,avansuri pana la primul salariu (dupa caz),salariul se plateste la fiecare 15 al urmatoarei luni. Salarii variaza intre 1800 Euro - 2200 Euro Brut contactatineE-mail

 • Responsabilitati: COORDONAREA STUDIILOR DE PIATA CALITATIVE SI CANTITATIVE: - Implicarea in procesul de recrutare si selectare personal pentru proiectele de cercetare (operatori teren sau operatori call center); - Planificarea si organizarea activităților aferente fiecarei etape a proiectului; - Sustinere training conform obiectivelor proiectului; - Coordonarea echipelor de operatori si a coordonatorilor zonali in cadrul proiectelor; - Realizarea rapoartelor referitoare la evolutia proiectelor; - Urmarirea bugetului proiectelor; - Monitorizarea activitatilor de verificare; Candidatul ideal: - Persoana organizata, disciplinata, ordonata, responsabila, implicata, cu initiativa si putere de decizie; - Persoana cu capacitate de analiza si atentie la detalii; - Foarte bune abilitati de comunicare; - Logica bine dezvoltata; - Experienta de minim 1 an in activitati similare; Adresa de contact:

 • Angajam ARHITECT pentru un proiect deosebit.

 • caut loc de munca ca ambalator manual varsta 31 numai ca amalator caut manual

 • Societate de transport angajaza dispecer transport international (2 posturi) . Se lucreaza cu bursele internationale. Necesar cunostinte limba engleza. Limba germana constituie avantaj. Birourile se afla in zona metrou Dimitrie Leonida.

 • Ospatari , ospatarite cu limba straina si experienta probanta, angajeaza restaurant din zona Piata Dorobanti. Tel.

 • Ce asteptari avem de la tine? Cunostinte operare calculator Spirit de initiativa si capacitate de a relationa cu diverse tipologii de oameni Bune abilitati de comunicare, negociere, orientare catre rezultate, perseverenta si persuasivitate Experienta in vanzari de asigurari constituie un avantaj Studii medii - studiile superioare constituie avantaj Ce iti oferim? Beneficii financiare Finantare fara target, pentru agentii de asigurari cu experienta Grile de comisionare progresiva, care ofera posibilitati de castig corelate cu performanta si volumul activitatii desfasurate Investirea ca membru al clubului intern de performanta Bonusuri lunare, trimestriale, semestriale si anuale Reduceri importante la achizitionarea produselor si serviciilor de asigurare, in functie de treptele de cariera atinse Beneficii non-financiare Posibilitatea de a promova profesional si de a deveni “mentor” sau manager de agentie, in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea pe care o desfasori Oportunitatea de specializare si perfectionare prin participarea la programe de pregatire profesionala (gratuit) din ce in ce mai complexe , in functie de performantele obtinute Schimbul de experienta cu colegii din echipa Canalului Specializat din intreaga tara Participarea la evenimente dedicate fortei de vanzari, organizate de companie Recunoasterea si promovarea performantei tale la nivel national Cea mai completa si complexa oferta in domeniul pregatirii profesionale (gratuit) prin participarea la traininguri specifce Succesul apartine celor care indraznesc!

 • Salveaza cautarea