Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 9160 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 29

  Angajam casier , lucrător comercial full time si part time . Oferim salariu între 2000-2300 ron . Pentru cei cu experienta este un avantaj. Descriere - Angajam Lucrator Comercial/Casier pentru Shop&Go Mega Image Sector 1 . Dacă doriți sa lucrati intr-un mediu deosebit nu ezitati sa ne contactați telefonic Oferim : - Salariu atractiv - Contract de munca ,program 8h - Tichete de masa (incluse) - Bonus de performanta -Oportunități de crestere in cariera - Decont transport pentru cei din provincie (total sau partial) Cerinte: - Studii medii/superioare - Flexibilitate in program - Experienta nu este obligatorie dar constitue un avantaj salarial - Mentinerea unei relații cu clientii bazata pe amabilitate si promptitudine -Gestionarea corespunzătoare a activității la casa de marcat - Amenajarea,aprovizionarea rafturilor cu produse și verificarea termenelor de valabilitate ale acestora - Participarea la inventarul magazinului - Păstrarea curățeniei in interiorul si in exteriorul magazinului. Detaliile salariale se stabilesc în urma interviului. Numar de contact:

 • 3

  Barbati,femei,cupluri pentru STRAINATATE(CEHIA) in fabrici , agricultura,silvicultura,depozite ,constructii,lacatuserie,sudura etc .Contract sezonier de munca pe o perioada de pana la un an cu posibilitate de prelungire.plecari in maxim 5 zile de la inscriere.inscrierile se pot efectua si prin telefon.NU SE PERCEP COMISIOANE.TRANSPORT ASIGURAT. PLECARI ZILNIC DIN DIFERITE ZONE ALE TARII.tel.

 • 6

  Se caută persoane serioase pentru a lucra în Olanda . Joburile sunt in depozite de logistică . Program de lucru 40-46 ore pe saptămînă Contract de muncă Olandez Transportul din România in Olanda poate fi plătit decătre Angajator cu oprire din primul salariu . Cazarea este asigurată de către patron contra cost . Plecările din România in Olanda sunt in fiecare miercuri i joi . Pentru detali vă rugăm să sunați la numărul de telefon afi at pe anuț .

 • 2

  Pentru locația de lucru din București (sector 3, Bld.Theodor Pallady) căutăm personal pentru urmatorul post: Operator instalatii automate prelucrare sticla Program de lucru in 3 schimburi Cerinte: Persoana interesata sa lucreze in domeniul productiei de sticla . nivel studii: minim 10 clase Experienta: minim 3 luni Cunostinte PC Disponibilitate de lucru in 3 schimburi Fire sociabil ,statornic ,responsabil ,careia sa ii placa sa lucreze in echipa,dornic sa se perfectioneze si sa devina un bun specialist in domeniu. Responsabilitati: - supravegheaza linia de productie -unge forme/preforme masini de productie -elimina sticlele defecte -inregistreaza defectele in sistem( Vertech) Beneficii: Bonuri de mas :15 lei/zi lucrata Bonus de Craciun 1 salariu Bonus de Paste 1/2 salariu Bonus de vacanta 1/2 salariu Spor de foc continuu 25% Spor de noapte 25% Cazare Asigurare medicala

 • Cautam agenti curatenie pentru curatenie birouri,program de luni pana vineri de la ora 06:00 la ora 14:00,contract de munca,salariu plus bonuri de masa pentru detalii va rugam sunati..

 • Angajam livratori pentru a deservi anumite restaurante. Se livrează mâncare. Plata se face la săptămâna. Câștigurile sunt substanțiale, se poate lucra full Time sau part Time (1000-6000 lei luna) în funcție de orele lucrate. Detalii la . Se livrează cu autoturism propriu.

 • Oferim servicii entertainment pentru evenimente private Dansatoare nuntă Dansatoare botez Dansatoare Orientale Dansatoare Striptease feminin sau Masculin Dansatoare Manele Dansatoare gimnastică ritmică Foto -Video Formație Nuntă Dj Mc Hostess primirea invitaților dvs Locație cu bucătărie exclusivistă Ospătari de *****

 • 2

  simpatica, deschisa la nou, discreta, exclus profesionistele, pentru om de afaceri 39 ani, cu timp liber limitat, simpatic si manierat, 4 ore saptamanal, pot oferi si locuinta in Bucuresti, daca este necesar, Wapp (774/900/128)

 • 3

  Se cauta lucratori depozit Anglia cu Pre-Settled! - disponibilitate de plecare rapida, start job ASAP. Interviu direct cu angajatorul. Nu se achita comision, relatie directa. - se angajeaza numai vorbitori engleza: conversational, mediu, avansat. Barbati, femei, cupluri pana in 55 ani. - cazare: 350 lire sterline/persoana, toate costurile incluse.Regim share maxim 2 persoane in camera. Costul cazarii se achita la intrarea in cazare. Cuplurile, grupurile stau la aceiasi cazare, acelasi job acelasi schimb. - salariu: 8.75-11.5 lire sterline/ora. Ore suplimentare platite extra. Beneficii suplimentare randament, week end, target. - se lucreaza 5 zile/saptamana, 2 zile libere prin rotatie in 2 sau 3 schimburi functie de depozitul in care suteti angajati. - contract 3 luni cu prelungire la 1 an, 3 luni fiind perioada de proba. Salariul creste cu 1 lira/ora dupa cele 3 luni. - locatii: diferite pe teritoriul UK. Stabilirea locatie are loc la interviul direct. Fiecare candidat va avea un interviu telefonic de informare apoi imediat un interviu telefonic de angajare. Candidatii acceptati primesc scrisoare de confirmare a angajarii si sunt rugati sa se prezinte cat de curand posibil in Anglia pentru a incepe munca. Pentru a fi sunati si a avea interviul de informare avem nevoie: Numar de telefon, Nume/Prenume; Data nasterii; Nivel engleza si disponibilitate de plecare la job.

 • 19

  Rustic,lant de autoserviri cu mancare romaneasca angajeaza femeie ajutor bucatareasa,chiar fara experienta (curatat legume,paneuri etc)și fete servire clienți pentru locatia din Mall Baneasa. Salariu 2500 ron in mana si mancare la alegere.Decontam și transportul. Program o zi(9-22)cu una libera. Sunati!

 • 17

  Angajam fete harnice,chiar fara experienta pentru servire clienti la Fast-Food Rustic in locațiile din Veranda Obor și Real Vitan...Salariu 2000ron in mana plus target zilnic din vânzarre (se ajunge la peste 2500/luna)și mancare la alegere,program o zi(9-22))cu una libera. Sunati !

 • 19

  Angajam chiar fără experienta femeie ajutor bucatareasa(curățat legume,paneuri etc)la fast-food Rustic in locatia din Auchan Titan..Salariu 2000 ron in mana plus bonusuri zilnice(se ajunge la peste 2500/luna garantat!)si mancare la alegere.)Program o zi(9-22)cu una libera.Mediu de lucru placut,se invata repede. Sunati !

 • 1

  Rustic,lanț de Fast-food cu mancare românească angajeaza baieti la grătar,chiar fără experienta pentru locațiile din: Mall Baneasa,Park Lake Titan și Auchan Titan. Salariu 2000 RON plus target zilnic din vanzari(se ajunge la 3000 RON lunar) și mancare. Program o zi(9-22) cu una liberă.

 • 29

  Angajam fete chiar fara experienta in domeniu,pentru servire clienti la fast-food Rustic in locatia din Park Lake Titan. Salariu 2000ron in mana plus target zilnic din vânzare (se ajunge la peste 2500ron/luna garantat!)si mâncare la alegere program o zi(9-22)cu una libera.Mediu de lucru placut,se invata repede! Sunati !

 • 8

  Rustic,lant de autoserviri cu mancare romaneasca angajeaza femeie chiar fara experienta pentru ajutor bucatareasa(curatat legume,paneuri etc)i in Veranda Obor.Salariu 2000ron in mana plus bonusuri zilnice(se ajunge la 2500/luna)si mancare,program 0 zi(9-22) cu una libera. Sunati!

 • 1

  Se cauta persoane cu pre-settle sau settle pentru munca in depozit UK. Angajatorul este dispus sa va retina chiria din salariu, salarizare foarte buna (depozite haine), nu frigo, nu frozen! Se ofere bonusuri pentru angajare. Perioada minima de angajare este de 3 luni, perioada maxima este 1 an. Start job imediat. Pentru interviul de informare lasa mesaj in privat cu numarul de telefon si nume complet.

 • 4

  Angajez vanzatoare pentru mini market situat in bdul Ion Mihalache . Doua schimburi .Colectiv serios si placut.

 • angajam lucrători tazz cu și fără experiență,oferim 15 lei per livrare ,ptr m ai multe detalii la tel

 • Salveaza cautarea