Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 7335 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Cursul incepe pe 28.01. Nu rata, locuri limitate! Reducere de 50% pentru cei care lucreaza in dmeniu si platesc integral la semnarea contractului!

 • 5

  Experienta de peste 20 ani in organizarea de cursuri! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Reduceri! Diplome recunoscute international!

 • Centru de Pregatire Profesionala cu experienta in organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare cauta formatori pentru cursul de Tatoo artist. Asteptam CV-urile / telefon 0768102933

 • 2

  Experienta de peste 20 ani in organizarea de cursuri! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Reduceri! Diplome recunoscute international!

 • 3

  EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 ANI! CURSURI ACREDITATE! PRACTICĂ ASIGURATĂ! CEI MAI BUNI LECTORI! SUPORT DE CURS! MATERIALE INCLUSE! PROGRAM FLEXIBIL! PLATĂ ȘI ÎN RATE! REDUCERI!

 • 1

  Centru de Pregatire Profesionala cu experienta in organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare cauta formatori pentru cursul de Instalator Tehnico-Sanitar si Gaze. Asteptam CV-urile / telefon 0768102933

 • 2

  Experienta de peste 20 ani in organizarea de cursuri! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Reduceri! Diplome recunoscute international!

 • Centru de Pregatire Profesionala cu experienta in organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare cauta formatori pentru cursul de electrician medie si joasa tensiune. Asteptam CV-urile / telefon 0768102933

 • locul de munca il doresc in Bucuresti,preferabil in sectorul 1,copii minim 3 ani.

 • 2

  Ofer serviciul meu pentru vila din Bucuresti sectorul 1 si supraveghere pentru copii de minim 3 ani;detaliez prin CV,contact telefonic si cel mai bine printr-un interviu.

 • Căutăm macelari/tranșatori calificați (cu experiență ) - Contract de muncă în Germania - Locație : Munchen - Transport asigurat de către angajator - Asigurare de sănătate asigurată de către angajator - Echipament de lucru asigurat - Cazare asigurată (2 persoane /cameră ) - Se lucrează doar în schimbul 1 (8-10 ore/zi) , 5 zile pe săptămână cu posibilitatea de a lucra sâmbăta și duminica suplimentar Salariul este de 10-12 net în funcție de experiență Interviul se susține telefonic.

 • WWW.SOS-MAX-SECURITY.COM SERVICIUL DE PROTECTIE PERSONALA PENTRU A VĂ SATISFACE NEVOILE, GĂRZILE NOASTRE SUNT PREGĂTITE PROFESIONAL ÎN: * Protecția VIP  internă și internațională. * Consultanță în domeniul securității VIP. * Evaluarea riscurilor. * Gărzi înarmate multilingve și protecție internațională. * Protecția bunurilor VIP și a Celebrităților * Șoferi de securitate înarmați * Detectarea și planificarea supravegherii.

 • 2

  Mă pot deplasa, la domiciliu cu un mic studio portabil pentru următoarele servicii : - fotografie portret / grupuri / copii. - fotografie sedii de firme și angajații firmei. - fotografie de mâncare. - fotografie de produs / încălțăminte / îmbrăcăminte / electronice / diverse accesorii / piese industriale / etc. - fotografierea produselor pentru site-uri, gen Emag. Caut colaborări cu oricine are nevoie de fotografii. edituri, agenții de publicitate, muzee, teatre, instituții de stat sau particulare, hoteluri, pensiuni, pictori, sculptori, case de filme și orice persoană particulară, ce are nevoie de un serviciu fotografic. editez, prelucrez imagini și scanez filme fotografice. Cu aparatura din dotare, pot face față mai multor tipuri de fotografie : de la micro fotografie până la telefotografie, de la fotografie de arhitectură, la portrete sau reproduceri de artă, de mare finețe.

 • 1

  Ma pot deplasa, la domiciliu cu un mic studio portabil pentru urmatoarele servicii : - fotografie portret / grupuri / copii. - fotografie sedii de firme si angajatii firmei. - fotografie de mancare. - fotografie de produs / incaltaminte / imbracaminte / electronice / diverse accesorii / piese industriale / etc. - fotografierea produselor pentru site-uri, gen Emag. Caut colaborări cu oricine are nevoie de fotografii. edituri, agenții de publicitate, muzee, teatre, instituții de stat sau particulare, hoteluri, pensiuni, pictori, sculptori, case de filme și orice persoană particulară, ce are nevoie de un serviciu fotografic. editez, prelucrez imagini și scanez filme fotografice. Cu aparatura din dotare, pot face față mai multor tipuri de fotografie : de la micro fotografie până la telefotografie, de la fotografie de arhitectură, la portrete sau reproduceri de artă, de mare finețe.

 • Fotograf, cu experienţă de peste 27 ani, caut colaborare în diverse proiecte, indoor, outdoor. pentru detalii şi alte informaţii ma puteţi contacta la telefon. SINT DESCHIS LA DIVERSE PROIECTE SI LUCRARI cum ar fi : - reproduceri de arta - pentru patrimoniu. - fotografie de imobile - interior si / sau exterior - ziua / noaptea. - fotografie de portrete - copii / familie. - fotografie de produs. - fotografie de arhitectura. - fotografie de platou - filmare. - scanare filme foto si documente. acestea, sint doar citeva genuri pe care le pot acoperi. Caut colaborări cu oricine are nevoie de fotografii. edituri, agenții de publicitate, muzee, teatre, instituții de stat sau particulare, hoteluri, pensiuni, pictori, sculptori, case de filme și orice persoană particulară, ce are nevoie de un serviciu fotografic. editez, prelucrez imagini și scanez filme fotografice. Dețin și o importantă arhivă de imagini, cu diferite subiecte păsări, animale, zone turistice, peisaje. Cu aparatura din dotare, pot face față mai multor tipuri de fotografie : de la micro fotografie până la telefotografie, de la fotografie de arhitectură, la portrete sau reproduceri de artă, de mare finețe.

 • Angajam muncitori constructii, zidarie si finisaje si necalificati. Bucuresti, Ilfov, cu disponibilitate de deplasare in tara

 • Descriere Locuri de munca: - Licentiata in Psihologie; - Experienta in HR (aproape 2 ani); Caut de munca, preferabil part time dar nu neaparat, activitate de birou. Mă implic activ în vederea atingerii obiectivelor firmei și duc la bun sfârșit sarcinile și obiectivele ce-mi sunt încredințate; Mă consider o persoană adaptabilă, am abilități de comunicare dobândite în urma experienței mele in resurse umane și sunt dispusă să învăț lucruri noi; Excelente abilități de interacțiune cu oamenii, dobândite prin activitatea locului de muncă actual.

 • Repar mobilier si prispe din case rustice.Usi, tocuri,balustrade ,lambriu din lemn.

 • 3

  Doresc doamna cu experienta, serioasa pentru ingrijire batrana, program 8 h pe zi, zona sector 5. NU doresc intern! Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati la nr afisat! Multumesc!

 • 1

  Sc Marian Distributie Relaxat SRL cauta urmatorii colaboratori Zugravi,dulgheri,vopsitori,ingineri,curatenie,medici Vanzatori,apiteri,,tampari,pvc,soferi categoria B si C Rog seriozitate Se ofera contract de muna,colaborare Progamul de lucru L-v 9-19 Salariul intre 500 si 1000 de lei Cei interesati Trimittei cv pe adresa de email

 • Sc Marian Distributie Relaxat SRL angajeaza colaboratori in domeniul colindelor ,colindatori pentru o perioada de 1 luna Perioada 21 noiembrie 31 decembrie 2020 se ofera un venit pentru aceasta perioada 500 de lei Programul de lucru 9-19 L-D Cei intereati de acesasta activitate Trimteti cv pe aceasta adresa de email

 • 14

  Nimeni n-o sa fie contactat daca nu indeplineste conditii de baza. Raspundem numai la apeluri prin W_h_a_t_s_A_p_p sau email. Angajam ingrijitoare (carer, live-in carer) in Anglia sau Germania (daca se vorbeste Germana) sau muncitori in constructii (in Austria sau Germania). PENTRU AUSTRIA CAUTAM MAESTRI PENTRU MORTAR DE MASINA PFT G4, ECHIPELE DE 3 OAMENI, 10 EXPERTI PENTRU RIGIPS S.A.M.D. Candidatul ideal (de recomandat doamne si eventual cupluri mixte): - nivel conversational al limbii Engleza - permis de conducere - CV in engleza - experienta nu este obligatorie - adresa de email - persoana empatica, pozitiva Descrierea jobului: ANGAJAM INGRIJITORI PENTRU PERSOANE CARE AU NEVOIE DE INGRIJIRE IN UK sau zidar, zugrav, faiantar, operator de cran, rigipser, operator de facut mortar de masina, etc in Austria si Germania! Daca doriti un post de munca in alta tara, va rugam sa precizati unde doriti sa munciti si ce limba vorbiti. Firma este o organizatie care ofera suport personal in cadrul comunitatii in Bedford, Northampton si zonele adiacente. Cautam candidati responsabili, entuziasti, atenti, pentru a se alatura echipei noastre ce sprijina clientii sa traiasca independent, la ei acasa. Angajam in Milton Keynes, Northampton, Bedford. Datorita maturitatii companiei, contribuim substantial la dezvoltarea Dumneavoastra profesionala pentru a asigura o etica de colaborare solida si dorim sa ne asiguram ca permanent aveti asistenta si resursele necesare pentru a va atinge potentialul. Rolul de Home Carer poate implica: • Ingrijire personala • Administrare medicamente • Pregatirea hranei • Companie • Sarcini domestice: cumparaturi, menaj simplu • Promovarea independentei Privilegiile de a lucra pentru Firma din Anglia • Program flexibil • Salariu net de 8 £/h, Luni-Vineri, 9.50£/h Sambata si Duminica (daca se doreste) • Uniforma gratuita • Concediu platit • Training permanent • Suport 24/7 • Plata combustibil Program de lucru: 8-11 ore pe zi (pauza de 3 ore), 1-2 zile libere pe saptamana Tip de lucru: carer (viziteaza mai multi clienti in zona), live-in (sta tot timpul la un singur client), perechi (unul conduce pe carer).

 • Familie tanara cu un copil , dorim sa ingrijim o batrana sau batran fara mostenitori contra locuinta in Bucuresti sau in apropiere . Mentionez ca nu avem vicii , nu consumam bauturi CEREM SI OFERIM SERIOZITATE MAXIMA Asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0725.655.590

 • 6

  Angajam agenti imobiliari cu minimum de experienta in domeniu, dornici de a persevera si a lucra intr-o agentie imobiliara din Drumul Taberei, un job cu posibilitati de castig in functie de implicarea in aceasta profesie. Nu acceptam part-time. Tel .

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/C7tJcCp/Untitled.png" alt="Untitled" border="0"></a> . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: • Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare • Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala • Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilitati: • Preluarea comenzilor telefonice • Consilierea clientilor referitoare la produsele Biovita • Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • 1

  ANGAJAM SERIGRAFIST / TAMPOGRAFIST CU EXPERIENTA, SERIOS, DORNIC DE AFIRMARE, PUNCTUAL, COMUNICATIV, SOCIABIL PENTRU MUNCA IN ECHIPA. SALARIU PE MASURA EXPERIENTEI SI A IMPLICARII!

 • Serioasa, nefumătoare caut sa am grija de o familie sau persoana in virsta pentru cedare locuință Zona Ferentari sau împrejurimi Rog prin sms

 • 6

  Mineaza criptomonede gratis. Pi Network este o aplicaţie pentru mobil care mineaza o criptomoneda Pi, unde trebuie sa intri odată la 24 de ore ca să porneşti activitatea de minare, (chestia asta trebuie facuta pentru verificarea faptului ca esti om si nu un robot). Aplicaţia nu consumă resursele telefonului, nici ale netului, ea este situata în cloud. Link download aplicație : minepi.com/Cobzaru23 Moneda Pi este la inceput, dar are un potential EXTREM de mare.Nu ai ce pierde, este gratuit și nu necesita nicio investitie.La fel a început și bitcoin-ul și uite ce sus e acum. ATENTIE!!! Cine nu crede anuntul, sa caute pe internet mai multe detalii sau sa vizualizeze pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=buXNzCK3JD0&feature=share Cod de invitatie: cobzaru23

 • Angajam șoferi categoria pentru curierat Germania, salariu atractivplus alte bonusuri. Pentru detalii sunați la nr. de tel.

 • 1

  Firma executa lucrari de drumuri (sapaturi, bastari, betonari, asternere asfalt) si retele de apa. -parc utilaje propriu -personal calificat -preturi negociabile Adresa mail:tudose.ioan@yahoo.com

 • Meditatii matematica orice nivel, clasele 2 - 12, examene gimnaziu, liceu și facultate, pregatire testare națională și bacalaureat, olimpiade școlare și naționale, îmbunătățirea situației școlare sau aprofundari, restante facultate la domiciliul elevului. Seriozitate, răbdare și implicare în obținerea rezultatelor dorite.

 • Meditatii matematica orice nivel, clasele 2 - 12, examene gimnaziu, liceu și facultate, pregatire testare națională și bacalaureat, olimpiade școlare și naționale, îmbunătățirea situației școlare sau aprofundari, facultate la domiciliul elevului. Seriozitate, răbdare și implicare în obținerea rezultatelor dorite.

 • Meditatii matematica orice nivel, clasele 2 - 12, pregatire testare națională și bacalaureat, olimpiade școlare și naționale, îmbunătățirea situației școlare sau aprofundari, examene liceu și facultate, online sau la domiciliul elevului. Seriozitate, răbdare și implicare în obținerea rezultatelor dorite, familiarizarea elevului cu examenele și evaluarea permanentă a cunoștințelor prin teste periodice.

 • 11

  Clinica Medic line isi mareste echipa si angajeaza: Biolog/Biochimist. Candidatul ideal trebuie sa detina: - Autorizatie de Libera Practica - Certificat de membru OBBCSSR si malpraxis vizate pe anul in curs. - Are atitudine pozitiva, consecventa in realizarea sarcinilor si responsabilitatilor. - Bune abilitati de comunicare si relationare. Atributii: - Prelucrarea si procesarea probelor biologice, validarea rezultatelor; - Verificarea calibrarilor conform sistemului calitatii; - Respectarea termenelor de executie ale analizelor; Beneficii: - Mediu de lucru profesionist. - Stabilitate profesionala. - Acces la serviciile clinicii

 • 45

  Iti doresti sa lucrezi in domeniul medical alaturi de un colectiv tanar si dinamic? Esti student/ masterand, dar nu numai si vrei sa castigi experienta in munca? Nu ai mai lucrat in call-center /receptie medicala dar iti place sa vorbesti mult, foarte mult ... extrem de mult? :) Atunci. te anunt ca ai gasit locul potrivit. Asteptam Cv-ul tau la adresa:

 • 1

  Angajez lucrator comercial pentru restaurant McDonald's in sectorul 6 . Studii , minim liceu cu bacalaureat .

 • 4

  Angajez lucrator comercial pentru McDonald's Orhideea . Detalii mai multe la sediul restaurantului aflat in incinta Centrului Comercial Carrefour Orhideea .

 • Societate angajează muncitori calificați în constructii (fațade blocuri) in București program de 8 ore cu pauza de 1 ora.salariul atractiv începând de la 4000lei le luna

 • 2

  Angajam soferi taxi cu atestat,fara datorii,auto dacia logan 2012-2018 cu gpl întretinute,colaboram cu aplicatia Clever(FreeNow) si Star,Go Pro ,plata in aplicatie etc

 • Angajez vanzatoare zona crangasi .pentru detalii sunați

 • 2

  Cosmeticiana cu peste 10 ani vechime in domeniu,doresc sa ma angajez in regim part-time,la un salon de profil. Telefon:0747053607. Cornelia Rotaru.

 • 1

  Buna ziua, locuiesc in zona Militari si ma aflu in cautarea unui job care sa imi ofere sansa de a castiga experienta ca membru al unei echipe, as fi interesat daca aveti nevoie de un loc de munca coordonator-supervizor [ Team Leader ] sau alt loc de munca ce nu necesita forta fizica [ nu pot cara greutati mari ], as dorii sa am oportunitatea sa lucrez in cadrul firmei, am mai lucrat coordonator la o firma de publicitate pliante si am terminat facultatea specializarea Marketing . Multumesc

 • 2

  Buna ziua, locuiesc in zona Militari, ma aflu la inceput de drum si sunt in cautarea unui job care sa imi ofere sansa de a castiga experienta ca membru al unei echipe, as fi interesat daca aveti nevoie de un loc de munca coordonator-supervizor [ Team Leader ] sau alt loc de munca ce nu necesita forta fizica [ nu pot cara greutati mari ], as dorii sa am oportunitatea sa lucrez in cadrul firmei, am mai lucrat coordonator la o firma de publicitate pliante si am terminat facultatea specializarea Marketing . Multumesc

 • 2

  Buna ziua, locuiesc in zona Militari, ma aflu la inceput de drum si sunt in cautarea unui job care sa imi ofere sansa de a castiga experienta ca membru al unei echipe, as fi interesat daca aveti nevoie de un loc de munca coordonator-supervizor [ Team Leader ] sau alt loc de munca ce nu necesita forta fizica [ nu pot cara greutati mari ], as dorii sa am oportunitatea sa lucrez in cadrul firmei, am mai lucrat coordonator la o firma de publicitate pliante si am terminat facultatea specializarea Marketing . Multumesc

 • 16

  Caut persoana dinamica (studenta sau cu studii superioare) pentru pozitia de asistenta pe probleme tehnice si administrative in cadrul unui start-up nou infiintat, in domeniul opticii tehnice. Activitatile vor fi atat de natura tehnica, constand in organizarea si intretinerea atelierului/ laboratorului + activitati propriu-zise de pregatire si montaj a componentelor optice cat si de natura administrativa, constand in participarea la pregatirea si implementarea proiectelor pentru accesare de fonduri pe programe de finantare nationale (gen, fonduri stucturale sau start-up nation) si / sau fonduri europene dedicate cercetarii. In primele doua luni, colaborarea va fi in regim de "intership".

 • 18

  Caut studenta in an terminal sau absolventa studii tehnice pentru un program part-time de asistenta intr-un laborator de analiza, pregatire si montaj componente optice si mecanice. Nu este obligatorie experienta, dar se solicita seriozitate, devotament si disponibilitate pentru a invata. Este posibila asigurarea locuintei pentru persoanele din provincie. Rog CV atasat mesajului.

 • 1

  Angajam șofer partener Uber cu Atestat Rent A Car, pe auto marca Dacia logan NOI 0 KM, cu GPL, motor 0.9(cel mai economic și fiabil motor), la 550lei+10% pe săptămână fără alte taxe sau comisioane

 • 3

  Angajam soferi parteneri pentru aplicatiile de mai sus avem copii conforme,pret de la 250lei /pe săptămâna pe logan 2008 la 400lei auto logan 2019 motor 0.9 cu gpl

 • 6

  Angajam soferi taxi cu atestat ,FARA DATORII,colaboram cu aplicatia CLEVER SI STAR TAXI ,GO Pro , 65Lei/24ore ,masini.loganul facelift si loganul nou la 24 ore, ,zile libere si bonificatii in functie de performanta.Tel:0742220002 .Nu raspundem la mesaje

 • 3

  Descriere Locuri de munca Agentia de recrutare Target HR selecteaza in vederea angajari Electromecanic Locatie : Magurele jud Ilfov Cerinte : - Experienta in domeniu - Permis conducere cat B min 3 ani - Disponibilitatea deplasari in tara - Limba Engleza nivel mediu Se ofera - Salariu motivant -Telefon de servici - masina de servici -diurna pentru deplasari. -Tichete de masa -Alte bonusuri. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa contact.targethr@gmail .com

 • Salveaza cautarea