Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 9095 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 12

  Angajam: - personal curățenie scari de bloc; - personal evacuare pubele și curățenie curte; - personal pentru curatarea parcării subterane cu echipament mecanizat.

 • 10

  angajam doamna(dra) pentru menaj usor, permisul de conducere constituie un avantaj. asiguram salariu motivant si conditii bune . detalii la tel. .

 • 1

  Curs de calificare acreditat in meseria de ELECTRICIAN SI INSTALATOR! Posibilitatea de angajare dupa terminarea cursurilor! Lectori cu experienta! Suport de curs! Plata in rate! Practica asigurata! SOS. MORARILOR 2 B, SECT. 2, BUCURESTI

 • 1

  Cautam colegi cu experienta in productie in transare si in dezosare(ciontolitori) pentru locatiile noastre din Germania: Detalii: Programul de munca difera de la locatie la locatie, se lucreaza min. 40 de ore pe saptamana, maxim 48. Avem posibilitate de cazare si transport de la locul de munca la cazare contracost. Vion Crailsheim abator de porc Tiefenbacher Str. 70, 74564 Crailsheim, Germania Salariu de pornire ciontolitori si transatori: 2391 -2480 euro brut/luna, in functie de specializare (plus sporuri) Asteptarile salariale cresc in functie de experienta dvs. Vion Bad Bramstedt, abator de vita Tegelbarg 19-21, 24576 Bad Bramstedt, Germania Pentru sacrificare, salariul de pornire pentru persoanele fara experienta: 2246 euro brut/luna Salariul de pornire pentru persoanele cu experienta in dezosare: 2330 euro brut/ora Asteptarile salariale cresc in functie de numarul anilor de experienta : Profil : Tăierea membrelor posterioare, (tehnica cuțitului) Pregatire (avans) pentru îndepărtarea abdomenului (tehnica cuțitului) Post pentru uger Îndepărtarea blanii Îndepărtarea intestinalor Fierăstrău (animalul tăiat în jumătate) Vă rugăm doar bărbații care sunt vaccinați sau gata să fie vaccinați Vion Waldkraiburg abator de vita Traunreuter Str. 7, 84478 Waldkraiburg, Germania): Salariu pentru persoanele cu experienta in dezosare: 17 - 21 euro brut/ora.

 • PARTICULAR ZUGRAVESC AP MONTEZ GRESIE FAIANTA PLACARE POLISTIREN LAVABILA PRET FOARTE MIC

 • 1

  Angajam manipulant marfa (ajutor sofer) pe Bucuresti, If, Gr. Salariu atractiv, program flexibil, carte de munca obligatoriu. De preferat din zona Giulesti, podul Grand sau Pipera, Tunari.

 • 10

  Caut 2/3 Meseriași , serioși pentru placat polistiren, montaje Granit, marmura, travertin , dulgheri , in diverse lucrări , si sudor bun, zidari /zugravi faianțar, etc , fără băutură la locul de munca ,pentru diverse lucrări de amenajări exterior /interioare , salariu bun , in București Rog seriozitate Mulțumesc

 • 1

  Tânăr 42 ani caut de munca sofer transport persoane intern extern. Dețin BE CE DE experienta card tahograf acte la zi disponibil inmediat. Tel:

 • Angajez agent securitate pentru înstituție de învățământ din București. Necesar - minim 8 clase - atestat de pază/ sau nu - cazier curat Program 12/ 24 sau 24/ 48 Telefon contact:

 • 4

  Tipul jobului: Cu normă întreagă sau Part Time Salariu: Până la 10.000,00RON pe lună Compania noastra este una din firmele cunoscute in zona de publicitate, acoperind toata partea de productie, montaj si import aferenta acestui domeniu. Vrem sa marim echipa de vanzari, atat in Bucuresti, cat si in cele mai importante orase din tara: Cluj , Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi si Constanta. Daca locuiesti intr-unul din aceste orase si iti doresti sa ai in sfarsit un job independent, bine platit, sa lucrezi uneori de acasa si sa ai un program flexibil pe care tu ti-l organizezi, trimite-ne un CV cu datele tale pe email: si noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Pentru informatii suplimentare sunati la telefon Interviul este online. Ce este important pentru noi: * Abilitatea ta de a construi și dezvolta relații relevante cu colegii și clienții companiei * Gândire orientată spre client * Seriozitate * Creativitate * Abilități relevante de comunicare, prezentare și vânzare * Structură organizată, proactivă, orientată spre îmbunătățire * Orientarea către soluții * Abilitatea de a lucra simultan cu mai multe grupuri (clienți, colegi, conducere) * Experiență recentă, comunicare și vânzări cu clienții, într-un rol B2B (de preferință cel puțin 2 ani) * Diplomă universitară (reprezinta un avantaj) Ce așteptăm de la tine: * Sa ai instrumente de comunicare: laptop, telefon mobil si internet * Dezvoltarea de relații de încredere cu clienții, pentru dezvoltarea afacerilor pe termen lung cu fiecare dintre ei * Responsabilitatea pentru fiecare client din portofoliu în zona alocata. Păstrarea cu succes a unui portofoliu de clienți prin reînnoirea contractelor, menținând în același timp profitabilitatea (= protejarea relațiilor și a veniturilor) * Abilitatea de a acționa / funcționa ca si consultant (identificarea nevoilor pe termen mediu și lung ale clienților; crearea și identificarea de noi oportunități; recomandarea unui amestec adecvat de soluții care contribuie la dezvoltarea afacerii clienților) * Sprijinirea clienților, prin rezolvarea oricăror probleme, în timp util, cu ajutorul echipelor de asistență (tehnologie, productie, livrare de soluții, facturare etc.) Ce oferim în schimb: * Program flexibil in functie de timpul tau * Poti lucra uneori si de acasa, mergand doar la intalnirile stabilite cu clientii * Contract de munca part time * SALARIU atractiv (se discuta la interviu) * COMISION consistent bazat pe performanță si realizari (se discuta la interviu) * BONUS-uri trimestriale/anuale (se discuta la interviu) * Costuri de călătorie: abonamente necesare pentru mijloacele de transport folosite in zona ta * Dezvoltarea continuă într-un mediu de lucru construit dinamic, unde învățarea continuă și inițiativa sunt încurajate * Posibilitatea de avansare profesionala si conducerea departamentelor in functie de aptitudinile tale si dezvoltarea companiei in viitor

 • 1

  Angajam manichiurista cu experiența, in salon cu clientelă formată de 15 ani in Bucuresti, sector 3, Zona Prosper (Mihai Bravu).

 • 2

  Se cauta o persoana de sex feminin pentru magazin (benzinarie ) la programul de 8 ore. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

 • Firma de instalatii din București căuta în regim de colaborare instalatori din București . Se cere experiență relevantă in instalatii sanitare termice. Auto propriu și scule. Se lucreaza in regim de urgenta la domiciliul clientului. Exclus șantiere. Venit minim garantat lunar 4500 lei in functie de volumul de interventii executat. Pentru detalii suplimentare sunați la 0730111131. Vicentiu

 • Firma de instalatii din București căuta în regim de colaborare instalator cu auto propriu și scule complete.Se cere experiență relevantă in instalatii sanitare termice ( minim 5 ani). Se lucreaza in regim de urgenta la domiciliul clientului. Venitul minim garantat 4500 lei in functie de volumul de interventii executat. Pentru relații sunați la 0799111131.

 • 2

  Angajez paznic de weekend la un depozit . Progam de vineri seara pană luni dimineața. Ofer și rog seriozitate. Angajez si pensionari,oameni din provincie. Telef.

 • 2

  Angajez muncitori la un punct de lucru de colectare și valorificare deșeuri reciclabile. Ofer cazare pentru cei din provincie. Salariu atractiv. Ofer și cer seriozitate.

 • 2

  Angajam spalator auto si vulcanizatori cu experiență si fara.oferim si cazare deca e nevoie,carte de munca la 8 h,

 • Firma TEZAUR angajeaza MENAJERA pentru cladire de birouri. Oferim salariu foarte atractiv, conditii excelente de lucru si contract de munca pe perioada nedeterminata. Descriere job: - igienizarea/curatenia spatiilor (pardoseli, pereti, grupuri sanitare, suprafete vitrate, electrocasnice, corpuri de iluminat, usi, etc.) - ingrijirea plantelor de interior si exterior; - comanda si primeste materialele necesare desfasurarii activitatii; - tine evidenta materialelor si consumulor acestora pe fiecare tura in parte;

 • Salveaza cautarea