Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Caras-Severin Resita

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • ZN Security Group angajează agenți de pază cu sau fara atestat

  ZN Security Group angajează agenți de pază și protecție cu sau fara atestat pentru obiective pe raza municipiului Reșița. Pentru postul curent este nevoie de permis de conducere categoria B. Oferim posibilitatea calificării pe perioada angajării, condiții avantajoase și obiective cu grad de risc scăzut. Experiența constituie un avantaj.

 • Soferi Germania

  Firma germana angajează șoferi categoria B,pentru magazinele Rewe. Cerinte: -deținător permis categoria B -limba engleza germana la nivel conversațional Se ofera: -cazare de către angajator(contra cost) -contract de munca nemțesc -asigurare medicala Salar brut 14 euro ora Program lucru de luni pana sâmbătă,9 10 ore pe zi. Pentru mai multe informații sunați la tel:

 • 1

  Angajam soferi profesionisti C+E incepatori

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • *Urgent - CLINICA PRIVATA In Cautare De Sofer Ambulanta**Salariu net 6500 RON + BONUSURI*

  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne SCRIETI LA - 0791 unu doi zero 565 - PE W.H.A.T.S Angajam urgent soferi (femeie sau barbat) pe ambulanta privata . Candidatul ideal: Cautam o persoana : - Responsabila - Punctuala - Sociabila - Serioasa - Dornica de munca - Capabila sa munceasca in echipa - Bine organizata - Flexibila - Sa gestioneze cu calm si logica orice situatie intampinata - Sa aiba minim studii medii absolvite - Varsta minima 18 ani Se ofera: - Abonament medical pentru intreaga familie a angajatului. - Salariu 6500 lei NET + bonusuri - tichete de masa in valoare 350 lei + prime de Sarbatori + prime de vacanta. - Program de lucru: Ture 12 h - 24 h LIBER - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Permis conducere Cat. B fara incidente - Training oferit la locul de munca - Zile libere legale si concediu de odihna Te enumeri printre calitatile mentionate mai sus ? Hai la noi in echipa ! Scrie-ne 0791 unu doi zero 565 ! PE W.H.A.T.S.A.P.P

 • 1

  SC Geraico -angajeaza agent a vanzari

  Simti ca ai nevoie de un job care te rasplateste in functie de cat de bine iti faci treaba? Ei bine, avem nevoie de un Super-Erou sau Eroina a vanzarilor. Ca beneficii, noi oferim un pachet salarial fix motivant, bonusuri exponentiale cu obiectivele realizate si o masina ca sa poti zbura de la client la client. Domiciliu stabil in Resita Daca iti suna bine, aplica acum si te contactam noi pentru alte detalii sau ne poti contacta pe numarul afisat in anunt ! Mult noroc si te asteptam in ECHIPA GO!

 • 3

  Asistent in asigurari

  Diverse activitati din platforma Destine

 • 14

  Cauti un job ?

  Promovarea produselor firmei.

 • 14

  Angajăm montator subansamble cu disponibilitate de deplasare în țară

  Cerințe: - Disponibilitatea pentru deplasare în țară permanent, cu posibilitate și în afara granițelor; - Aptitudini tehnice și experiență în activitatea de montaj; - Initiațivă, atenție deosebită la detalii, capacitatea de lucru în echipă; - Harnic, îndemânatic, serios; - Permis de conducere Categoria B. Oferta: - Salariul atractiv, diurnă; - Bonus de șofer; - Bonus de performanță; - Instruire de specialitate la locul de muncă; - Cazare la pensiuni sau hoteluri; - Mic dejun gratuit; - Transport decontat. Beneficii: - Salariul de bază este de 4274 lei; - Masă asigurată; - Bonus de prezență de 100 Lei lunar; - Bonus de Paște (150 Lei net), bonus de Crăciun (150 Lei net); - Primă de 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie (cadouri); - Bonus la 2 ani vechime în firmă de 5%, la 3 ani de 10%, la 4 ani de 15%, de la 5 ani de 20% - Primă pentru eveniment special: naștere, căsătorie, înmormantare; - Concediul de 21 zile, după 3 ani vechime în firmă concediul de odihnă este de 22 zile, după 6 ani vechime este de 24 zile, după 9 ani vechime este de 26 zile; - Transportul este decontat.

 • 10

  angajez agent de securitate

  angajez agent de securitate in Reșița

 • 8

  Cautăm operator asamblare pentru un mediu placut de lucru cu salariul atractiv

  Angajam operatori linie productie în industria automotive cu sau fără experiență si magazineri cu sau fara ISCIR Oferta: Salariu încadrare pentru operator producție 3900 - 4211 brut (in functie de experienta) Salariu încadrare pentru magaziner 4211 (fara ISCIR) - 4548 (cu ISCIR) - Tichete de masă în valoare de 35 lei/zi lucrată; - 25% spor pentru turele de noapte; - Bonus lunar pentru performanță - Ore suplimentare plătite dublu; - Al 13-lea salariu; - Majorare salarială după evaluare - Transport asigurat gratuit asigurat pe ruta : Resita - Bocsa - Berzovia - Ghertenis - Maureni - Gataia - Birda - Voiteni - Jebel - Sag - Timisoara (zona Freidorf)

 • 2

  Angajam controlori de calitate - salariul 4500 brut

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara controlori de calitate Oferim : - Salariul brut lunar: 4500 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 30 Ron zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile an - Asigurare de sanatate privata - Program de lucru 12 24 ; 12 48 In prima faza contractul de munca se incheie pe perioada de 3 luni. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 4

  Recrutam magazineri cu sau fara ISCIR

  Angajăm operatori depozit cu sau fara autorizatie ISCIR pe platforma industrială din Timișoara, zona Freidorf. Oferim: salariul de încadrare: - 4211 lei brut - fara autorizatie ISCIR; - 4548 lei brut - cu autorizatie ISCIR; prime de performanță lunare de până la 700 lei brut; tichete de masă 35 lei / ziua lucrătoare; al 13-lea salariu; spor de noapte 25 %; spor de week-end 50%; 22 zile de concediu de odihnă / an; bonus de recomandare; bonus de sărbători; program de lucru în 4 schimburi; transport gratuit din Timișoara și pe rutele: Resita Bocșa Berzovia Gherteniș Măureni Gătaia Sculea - Birda Cruceni Foeni Ionel Pustiniș Otelec Răuți Uivar Cenei Bobda Sânmihaiul German - Utvin Jamu Mare Gherman Moravita Stamora Germana Denta Deta Voiteg Jebel - Padureni - Sag Sânmartinul Sârbesc Peciu Nou Diniaș - Sânmihaiul Român - Parța Ghilad Ciacova Cebza Giulvăz - Ivanda Pentru mai multe informații și programare la interviu, ne puteți contacta pe numărul de telefon 0729800027.

 • Recrutam operatori CNC cu cazare asigurata

  Manpower recruteaza cu cazare pentru fabricile din Ploiesti si Campina, specializate in productia de echipament petrolier. Beneficii: - Companie stabila, in continua dezvoltare; - Compensatie motivanta; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si crestere salariala; - Tichete de masă de 30 de lei zi; - Posibilitate de lucru in schimburi 12 24 12 48; - Spor de noapte 25%; - Spor de weekend 25%; - Ore suplimentare platite dublu; - Prime de Paşte şi Crăciun; - Decont pentru transportul de la domiciliu la locul de muncă sau asigurat de către Companie; - Abonament servicii medicale; - Asigurare de viata; - 24 de zile de concediu pe an; - 1 pana la 7 zile libere suplimentare platite pentru recuperare fizica pe an, in functie de vechimea in munca; - Beneficii nastere infiere copii; - Beneficii pensionare; - Contract pe perioada nedeterminata. Abilități Aptitudini: - Abilități de rezolvare a problemelor într-un timp scurt; - Bune abilități de lucru în echipă; - Abilități bune de comunicare; - Cunoștințe de desen tehnic; - Cunoștințe pe mașini cu comandă numerică; - Experiență de minim 2 ani în domeniu. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon: 0729 800 721 !

 • Angajam personal pentru curatenie

  Part time, 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, vineri, sambata, duminica, luni, marti. Pentru part time nu e nevoie sa detina carnet de conducere, in special se va ocupa de curatenie locatii, spalat si călcat lenjerie, salariu de la 1200 de lei. Salarizarea difera in functie de numarul de zile lucrat si ore care le lucrează, daca se lucrează suplimentar salariul crește. Detalii la interviu. Se caută persoanal în domeniul curățeniei. De preferat o persoana harnică, serioasa. Se ofera masina de lucru pentru efectuarea deplasărilor. Program in intervalul 9:30 la 17:30. Pauza de masă 30 de minute. Nu se solicitat experienta in domeniu, dar ajuta daca ați mai lucrat în domeniu. Jobul presupune efectuarea curateniei la diferite locatii din oraș. Presupune înlocuirea lenjerie, aspirat, curățarea bailor si a bucătăriei etc. Doar daca intruniti criteriile de mai sus sunați la numărul 0742969303. *** Anuntul se adreseaza in special persoanelor posesoare a carnetului de soferi categorie B datorită specificului pe care il presupune jobul, prin deplasări de la o adresa la alta pe raza orașului Reșița.

 • Angajez personal curatenie

  Jobul este part time sau full time. Anuntul se adreseaza mai ales persoanelor posesoare a carnetului de soferi categorie B datorită specificului pe care il presupune jobul, prin deplasări de la o adresa la alta pe raza orașului Reșița. Sau part time, 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, pentru part time nu e nevoie sa detina carnet de conducere, in special se va ocupa de curatenie locatii, spalat si călcat lenjerie, salariul de la 1200 de lei. Salarizarea difera in functie de numarul de zile lucrat si de zilele de weekend pe care le lucrează, daca se lucrează zilele suplimentare salariul crește. Detalii la interviu. Se caută persoanal în domeniul curățeniei. De preferat o persoana harnică, serioasa. Se ofera masina de lucru pentru efectuarea deplasărilor. Program de la 9 la 17:30. Se lucreaza in timpul saptamanii de luni pana vineri. Sambata si duminica se plateste suplimentar. Pauza de masă 30 de minute. Nu se solicitat experienta in domeniu, dar ajuta daca ați mai lucrat în domeniu. Jobul presupune efectuarea curateniei la diferite apartamente din oraș. Presupune înlocuirea lenjerie, aspirat, curățarea baie, bucătărie etc. Daca intruniti criteriile de mai sus sunați la numărul 0742969303.

 • 2

  ABALARE CARNE!!!

  Se cauta personal pentru munca la ambalarea cărnii, în fabrica. - nu se cere calificare - nu se cere limba germana - transportul se decontează de angajator și se retine din primul salar (150 euro) - contract de munca cu statul german - asigurare medicala - transport de la cazare pana la fabrica și retur - concediu plătit - se lucrează 8-9 ore pe zi Cei interesați, apelați la nr de tel

 • 1

  Nevoie de o Doamnă Domnișoară pentru curățenie și menaj !

  Este nevoie de o Doamnă Domnișoară serioasă pentru a face 1-2 ori pe săptămână curățenie,menaj și cumpărături. Mulțumesc Anticipat !

Salvează căutarea