Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Caras-Severin

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 322 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  vand casa in doman in Reșița o dau cat mai repede cu preț de 29000 o duau mai rpd astept sa ma sunati sa si vedeti casa negociabil

 • Angajam barman cu experienta pentru o locatie la Muntele Mic, jud. Caras!

 • 5

  Căutăm colegi pentru postul de Ospatar/a. Ne ajută un CV sau câteva cuvinte despre tine și experiența cu care te mândrești. Locatia este intr-o zona turistica la Muntele Mic, jud. Caras Hai să discutăm mai multe detalii la numărul de telefon.

 • 7

  Firma angajeaza electrician cu experienta,se ofera salariu atractiv,bonuri de masa, conditi de lucru avantajoase. Cunoscatori de limba germana au posibilitatea de a pleca in deplasarile din Germania. Relatii la telefon :0255 222 116 , 0729 881 769 - - , intre orele 08:00- 16:00

 • Caut vînzătoare pentru rulotă fast food Activitatea se desfășoară în com Naidăș salar atractiv. Pentru ma-i multe inf. la tel Rog seriozitate .

 • 1

  Doamnă serioasă experiență doresc să îngrijesc bătrîni din Reșița Cer și ofer seriozitate

 • 1

  Caut pentru angajare o doamnă ca ajutor de bucătar cu experiență în bucătăria specialităților traditionale românești,care să lucreze alături de noi în restaurantul nostru.Se oferă un salariu atractiv pentru început care va crește și în funcție de capacitățile dumneavoastră de a vă adapta cerințelor și normelor din unitatea noastră. O cameră în apropierea locului de muncă vi s-ar putea pune de asemenea la dispoziție, în cazul că veți dori acest lucru.Veti lucra într-o echipă mică de profesioniști cu care ne vom completa perfect uni cu alți.Nu va fi concurență între colegi,ci doar buna înțelegere și armonia din colectiv va fi lucru care va avea un rol important.Nu se acceptă consumul de alcool în timpul serviciului. Nu se acceptă injurii și certuri între colege ,iar respectul reciproc este foarte dorit. Vrei mai multe detali,atunci lasă-mă să știu acest lucru.

 • Caut să angajez o bucătăreasă/bucătar cu experiență în pregătirea specialiștilor tradiționale românești într-un restaurant cu profil românesc în orașul München.Se poate comunica și în limba română. La cerere se asigură și cazare.Ești interesată de mai multe detalii, atunci lasă-mă să știu acest lucru.

 • " FARA COMISION" Aducem muncitori calificați/necalificati din ASIA in toate domeniile de activitate. Aducem personal Asiatic pentru firme și persoane fizice aducem personal din ASIA: ( Bangladesh, India, Nepal, Pakistan, Filipine, Sri Lanka, Vietnam etc) EuroEmpleo este o agentie specializata în plasarea fortei de munca din ASIA. Suntem prezenti pe piata Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase solutii. Aducem muncitori calificati si necalificati in aproape toate domeniile industriale, de la constructii, agricultura, personal fabrici textile si alimentatie, Horeca, soferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curatenie, menaj, bone, spalatorii, etc. --De ce sa apelezi la aceasta solutie? -Cu sigurantă îti doresti ca din echipa ta sa faca parte oameni loiali, doritori sa munceasca si sa evolueze. Din experienta noastra si a clientilor nostri, putem afirma ca personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; -Nu va trebui sa îti faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experienta în conditii de lucru diferite și prezinta rezistenta fizica sporita; -Vorbesc limba engleza si sunt dispusi sa învete limba romana, ajungand sa poata relationa direct cu clientii; -Sunt motivati sa munceasca pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasa; -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cat dureaza pana cand oamenii selectati ajung în companie? -Aproximativ 2-3 luni de la momentul recrutării. -Ce conditii trebuie sa ofere angajatorul? -Cazare, masă , salariu. - Mâncare , sau bonuri de masă în valoare de 20 lei pe zi. - Salarizarea ; minimul brut pe economie trebuie asigurat. De exemplu în domeniul construcțiilor 3000 lei brut pe luna. -Ce se întâmpla daca angajatul doreste sa paraseasca locul de munca mai devreme? -Oferim angajatorilor garantie de înlocuire gratuita între1 și 2 ani. FĂRĂ AVANS ! FĂRĂ COMISION ! Noi ne ocupam de toate formalitatile legale Pentru mai multe detalii sunati sau trimiteti SMS sau mesaj pe WhatsApp si cat mai curand posibil unul dintre colegii nostrii o sa ia legatura cu dumneavoastra. Telefon/SMS/WhatsApp . .

 • În Austria - Caut de lucru ca șofer de autobuz în Vienna sau pe lângă Vienna... Sau șofer pe camion în Vienna. Dețin categoriile C, E, D și atestate profesionale..fără experiență

 • 3

  Operator CNC -strungar pentru munca in Germania.

 • 1

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3100 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Caransebes Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3100 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Bocsa Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 1

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3100 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Resita Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Manpower angajeaza OPERATORI DEPOZIT pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona Freidorf Oferim: -salariu de incadrare: - 3596 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 3883 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 20 lei/zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și pe rutele: o BOCȘA-BERZOVIA-GHERTENIȘ-MĂURENI-GĂTAIA-BIRDA o CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA-PECIU-PARTA o CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIȘ-OTELEC-RĂUȚI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SÂNMIHAIUL GERMAN-UTVIN o GHERMAN-MORAVITA-DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-ȘAG o SÂNMARTINUL SÎRBESC-PECIU NOU-DINIAȘ-SÎNMIHAIUL Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter)

 • Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3100 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Oravita Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 1

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3100 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Moldova Noua Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Manpower angajeaza OPERATORI PRODUCTIE pentru clientul sau, companie multinationala de renume din Timisoara, zona Freidorf Oferim: -salariu de incadrare: - 3330 brut ( Operatori la masini-unelte semiautomate si automate) - 3596 brut ( Operatori la masini-unelte semiautomate si automate cu experienta) - tichete 20 lei/zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta de pana la 700 de lei brut, in functie de productie si calitate; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare 1800 lei brut; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și pe rutele: o BOCȘA-BERZOVIA-GHERTENIȘ-MĂURENI-GĂTAIA-BIRDA o CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA-PECIU-PARTA o CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIȘ-OTELEC-RĂUȚI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SÂNMIHAIUL GERMAN-UTVIN o GHERMAN-MORAVITA-DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-ȘAG o SÂNMARTINUL SÎRBESC-PECIU NOU-DINIAȘ-SÎNMIHAIUL Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter).

 • Oferim: - contract de munca pe termen lung pe durata nedeterminata. echipament de munca, formare profesionala;Program de lucru luni-sanmbata ...Asigurare de sănătate ..CARTE DE MUNCA CERINTE --persoane , serioase și dornice de munca -VACCINATI (obligatoriu) -Cu sau fara experienta .. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pe nr nostru de WhatsApp. In anunt ve-ti regasi numarul si trebuie sa ne contactati exclusiv pe aplicatia WhatsApp. Va multumim.

 • 1

  2000 ron net Caransebeș Pentru informații sunați la Administrator Angajez vânzătoare spațiu comercial (magazin alimentar) (servire clienți, comenzi furnizori, recepție marfă) Condiții moderne de lucru (touchscreen, scanner produse) Spațiu renovat Aer condiționat Mediu curat Program 8 ore/zi, 2 schimburi

 • Salveaza cautarea