Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu Hobaia

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Se fac plecari urgente! Depozit de legume fructe din Anglia angajeaza personal calificat si necalificat cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani. Se lucreaza in 2 schimburi, salariul incepe de la 1800 lire, poate creste in functie de performantele fiecaruia in parte.Se lucreaza minim 40-48 ore /saptamana, se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor. - Cazare oferita de angajator - Conditii de lucru sortare, etichetare si pregatire livrare produse, conform cerintelor angajatorului. - Contract cu termen nedeterminat. - Sunt disponibile job-uri atat pentru femei, cat si pentru barbati sau pentru cupluri Se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor.Limba engleza nu este obligatorie.Mai multe detalii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

  • Fabrica de produse de iluminat Elvetia cauta pentru angajare barbati si femei pentru procesul de productie: lampi, veioze, aplice, prize, prelungitoare etc. Salariu atractiv de 2500 euro/luna+bonusuri suplimentare.Se lucreaza in echipa, se cauta personae harnice, serioase cu contract pe o perioada lunga de timp.Plecare rapida!Informatii suplimentare de L-S la nr. de tel. 0741731662.

  • Oferta de muncă în străinătate pentru postul de bucătar cu experienta internationala pentru Franța, salariu motivat.

  • Ferma de cai din Germania cauta pentru angajare ingrijitori ferma cai (curatenie, hrana). Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata vi se ofera cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu 2 zile libere pe saptamana. Plecarea se face dupa incheierea contractului.Daca va plac animalele si va doriti o plecare rapida la ingriirea cailor in Germania, sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

  • Salveaza cautarea