Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Harghita Miercurea-Ciuc Tip job: Full time

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Stivuitorist autorizatie ISCIR

  Recrutam personal in departamentul de logistica pentru o importanata companie producatoare de bauturi cu sediul in Miercurea Ciuc. Responsabilitati: Asigura manipularea si depozitarea marfurilor, ambalajelor, materialelor de ambalare si auxiliare pentru deservirea liniilor de imbuteliere si satisfacerea cerintelor de livrare si depozitare. Executa incarcarea-descarcarea eficienta a mijloacelor de transport cu respectarea dispozitiilor referitoare la cantitatea, sortimentatia,loturi si calitatea prescrisa conform listelor de incarcare; Alimenteaza sectia de imbuteliere cu ambalajele si materialele de ambalare corespunzatoare, preia produsul finit si il stocheaza in functie de lot si sortiment, aplicand etichete de identificare loturi; Executa sortarea, manipularea produselor si ambalajelor si depozitarea pe sortimente a eventualelor retururi de produse; Executa ambalarea, dezambalarea sticlelor cu bere destinate promotiilor speciale, transvazarea si impachetarea de sticle goale in navete conform cerintelor; Executa repararea paletilor defecti si a altor ambalaje de suport, dezmembrarea celor care nu mai pot fi reparate si asigura declasarea produsului finit neconform sau expirat; Efectueaza si raspunde de curatenia in depozite si sectoarele aferente conform normativelor; Cerintele postului: Studii medii sau de specialitate; Autorizare ISCIR pentru echipamente de ridicat; 1 an in posturi similare; Bune abilitati de comunicare; Capacitate de lucru in conditii de stress si sub presiunea termenelor limita; Bune abilitati de a lucra cu masini de ridicat (stivuitoare,transpaleti); Dexteritate si disciplina; Rapiditate si flexibilitate. Programari la interviu si detalii suplimentare la numarul de telefon: 0729800726.

 • Angajam soferi C+E incepatori pe Spania

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 2

  Tehnician Silvic

  Tehnician Silvic de Exploatare si Transport material lemnos cu o experienta de 30 ani in domeniul de exploatare si transport material lemnos caut un loc de munca in domeniu

 • Angajam asistent vânzări și casier

  La magazinul Altex din Miercurea Ciuc (strada Iancu de Hunedoara nr. 26, Nest) angajam asistent vânzări și casier. Asteptam cv-urile dvs. in magazin sau se poate completa formularul pe altex. Ro cariere A csíkszeredai Altex üzletbe eladó asszisztens keresünk. Az önéletrajzokat üzletünkbe (Hunyadi János 26, Nest) vagy a következő link-en. Altex. Ro cariere

 • Angajez agent de securitate în Miercurea Ciuc

  Firma de pază angajăm agenți de securitate în Miercurea Ciuc cu atestat.

 • 1

  Operator Date Back Office - Energie Electrica- Miercurea Ciuc

  Cerinte candidat ideal: - Studii medii - Cunostinte foarte bune de operare in Excel, Word, SAP, ERP - Abilitati de organizare si planificare - Abilitatea de comunicare eficienta si lucrul in echipa - Atentie distributiva si gandire analitica Descriere activitate: - Asigura gestionarea contractelor de distributie a energiei electrice. - Monitorizeaza solicitarile de contracte de distributie energie electrica. - Opereaza in SAP rezilierile si contractele noi precum si alte documente aferente contractelor. Emite ordine de serviciu (OS) Beneficii: - Tip job: Full time 8 ore luni-vineri - Mediu de lucru tanar si placut - Training, dezvoltare personala si a carierei - Suport permanent pentru dezvoltare. - Pachet salarial: Salariu fix ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV-ul la mesaj.

Salvează căutarea