Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 4157 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez o persoana tanara pt formarea si lucru in magazin de biciclete.Necesar experienta in vanzari minim 3 ani in orice domeniu ,dorinta de a invata din acest domeniu,program normal de 8 ore/zi,solicit diploma de Bac,permis de conducere categoria B,bune cunostinte de utilizare a calculatorului,salariul minim la debut negociabil in functie de performante si de abilitatile dobandite.Rog CV pe bikelandcuza#gmail.com

 • Caut sofer pe 3.5 prelata 3 saptamani afara 1 acasa.

 • 4

  TV Plus te invită să faci parte din echipă! TV Plus angajează reporteri Cerințe: - o bună cunoaștere a limbii române; - experiența în domeniu sau studiile jurnalistice constituie un avantaj; - abilități de comunicare; - spirit de observație; - capacitate de analiză; - permis de conducere. Date de contact: 0731500393 0748 211 211

 • 2

  firma de constucti . . angajeaza zugravi . cu salariu saptamanal . 180 de roni la zi . salariu saptamal program 8 = 17 de luni pana vineri punct de lucru grozavesti . . persona de contact dan

 • Firma de transport persoane cu sediul in Bucuresti doreste sa angajeze un sofer detinator de categoria D,card tahograf si atestat de transport persoane care sa domicilieze in Bucuresti.Se efectueaza curse turistice/ocazionale Asteptam cv-urile dvs insotite de fotografie pe adresa de mail

 • 2

  Se cauta istalatori pentru instalatii termice si sanitare cu experienta intre 1-4 ani,capacitate de lucru in echipa,cu dorinta de invatare si perfectionare,cu virsta maxima 55 ani . Contractul de munca se incheie pe perioada nedeterminata.Salariulva fi intre 1500/euro/net-1700/euro/net in functie de cunostiintele tehnice ale instalatorului .Salariul se da in jurul datei de 10 - 15 ale lunii urmatoare.Plata se face prin virament bancar intr-un cont de euro . Programul de munca este de 8 h/zi de luni-vineri,in functie de necesitatea fiecarui santier,se pot presta ore suplimentare sau munca in zilele de sambata,ore care se vor considera ore suplimentare si vor fi platite ca atare. Salarizarea este lunara si instalatorul are dreptul la perioada legala de numar de 21zile de concediu de odihna .Cazareava fi asigurata de angajator in camera de 2 – 3 persoane . Hrana va fi asigurata de muncitor. Asigurarea medicala conform contractului de munca Roman sau German,asigurata de angajator . Protectia muncii asigurata de angajator . Transportul de la locul de cazare si retur revine in sarcina angajatorului . Transportul Romania-Germania si retur revine in sarcina muncitorului. Documente necesare : -Diploma de calificare,cazier judiciar,adeverinta medicala clinic sanatos,+fisa de medicina muncii dupa ce muncitorul -instalator va sustine interviul si va fi acceptat ca sa fie angajat +copie c.i.,certificate de nastere,certificate de casatorie unde e cazul . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax:0040353418778. Tel/mob: 0040761804676, e-mail: ,sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul Gorj.

 • 1

  Dețin certificat de competentă profesională a managerului de transport in regim de închiriere și taxi, eliberat de către ARR TIMIS. Caut colaborare , ofer seriozitate .

 • Ingrijesc batrini in regim intern in Bucuresti o săptămîna lucrată una liber, eventual 2 lucrate si 2 liber. Accept si agentie care nu percepe comision de la îngrijitoare. Astept oferte. Multumesc anticipat.

 • Inginer ofertare-contractare cu experienta in derulare contracte de antrepriza Intocmeste ofertele tehnico-comerciale la proiecte, participa in procesul de negociere si contractare cu beneficiarul si subantreprenorii de specialitate; Negociaza ofertele furnizorilor de echipamente, materiale si servicii/ lucrari pentru optimizareatehnico-comerciala a cotatiilor de pret intocmite pentru beneficiari; Verifica impreuna cu departamentul tehnic proiectele , cerintele din caietele de sarcini si listele de cantitati; Monitorizeaza si participara la toate fazele proiectului si asigurara sistenta tehnica pe perioada executiei Intocmeste Cartea Tehnica a constructiei Tine legatura cu clientii actuali si potentiali prin telefon, e-mail sau vizite la sediul acestora Cerinte: Studii superioare de profil tehnic (instalatii); Minim 4 ani experienta in ofertare si derulare contracte de antrepriza instalatii; Cunostiinte tehnice in domeniul instalatiilor in constructii. Abilitati foarte bune de comunicare si negociere;. Capacitate ridicata pentru analiza, sinteza si planificare; Spirit de echipa si de colaborare. Personalitate energica, proactiva, cu atitudine pozitiva; Cunostinte solide operare PC: MSOffice, Autocad, MS Project, Windev, Seap Experienta relevanta in domeniu, ca ofertant / devizier / achizitor

 • Hotel în stațiunea Neptun angajează guvernanta. Se oferă salariu atractiv.Inf la tel

 • 8

  Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului SABROSO. CE CAUTAM? - DISPECER care sa fie comunicativ si sa stie sa gestioneze situatiile dificile! - SOFER DELIVERY care sa fie rabdator in trafic si sa ii faca placere sa interactioneze cu clientii! CE OFERIM? • salariu motivant, pe masura experientei! • posibilitati de promovare! • contract pe perioada determinata si nedeterminata; • mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la 0721.220.336.

  Repostat automat
 • 2

  Închiriez Auto pentru ridesharing FREE NOW, BOLT, UBER sau pentru Food Panda, Bringo, Glovo. Masina are copie conforma, ecusoane si este dotata cu casa de marcat pentru aplicațiile de ridesharnig Auto: Dacia Logan, an 2019 Pentru mai multe detalii va stau la dispoziție telefonic. Prețul închirieri este 400 lei/săptămâna.

 • 12

  Angajam colega cu sau fara experienta pentru magazin alimentar program 12/24-12/48 ore .SALARIUL ATRACTIVCautam persoane responsabile si serioase,pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic .(magazinul este NON STOP) Momentan magazinul funcționează la program 5:00-21:00 in 2 schimburi datorita restricțiilor . 4 zile 8 ore / 2 zile libere Mulțumesc !

 • pensionar ,sofer cu experienta , ofer serviciile ca sofer personal . ma puteti gasi i la tel. 0726185363

 • 8

  VA ROG SA CITIȚI CU ATENȚIE ANUNȚURILE MELE UNDE SE SPECIFICA ÎN DETALIU TOATE INFORMAȚIILE DESPRE LOCUL DE MUNCA - Recrutez personal necalificat pentru munca in slovacia in depozit de ambalare șuruburi . -Vârstă. 18-50 -Program 8-10 h/zi L-V ocazional wikent. -Sâmbăta este opțional doar când este nevoie. -Salariu net 4€/h net la postul de ambalare. -Cerințe. - Studii minim 8 clase. - Aptitudini de munca -Aptitudini de sănătate fără boli cronice sau transmisibile. -Cazare asigurată de angajator. -Transport din Oradea spre Slovacia asigurat de angator gratuit cu condiția de a respecta contractul. - Contact de munca perioada minima 3 luni. -Nu sunt taxe de comision de nici un fel. -Va aștept sa colaboram cu drag. -Rog seriozitate maxima -Program de lucru birou de recrutare personal L-V 8-17. S- 10-15 -Contact. 0758.931.047 00421905294996 Koordonator și Operator recrutare personal. -Meșter Cristian.

 • 15

  -Recrutare personal necalificat femei și bărbați pentru fabrica de tapițerie auto și alte componente auto. -Program 8-12h de L-V și Sâmbătă uneori. -Salarizare 4 /h net în mână. -Oferim avans de mâncare 50 săptămânal. -Cazare asigurata de angajator Cerințe studii minim 8 clase. - Cazier judiciar pentru angajare sa fie curat. - Posedare de permis de conducere categoria B constituie avantaj. - Vârstă între 18-55 ani. Transport din Oradea spre Slovacia. Plecări Urgent. Contact orele 8-16 telefon .sau

 • 1

  Angajam șoferi ptr transport alternativ ,uber si bolt,ptr masini noi,Dacia Logan 2020,salariu atractiv la plan de 450 roni +5% din încasări. Oferim carte de muncă!

 • 1

  Candidatul ideal Experienta de cel putin 1 an in domeniu. Cunostinte operare - MS office Limba engleza - nivel mediu scris/vorbit Curs inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca - minim 80 de ore (obligatoriu) Capacitate de adaptare la situatii noi, seriozitate profesionala si disponibilitate la program prelungit Abilitati de comunicare - flexibilitate, dinamism, rapiditate in adaptarea la cerintele companiei Responsabilitati: Coordoneaza si monitorizeaza toate activitatile de prevenire si protectie din santier, in conformitate cu legislatia in vigoare Realizeaza instructaje periodice in domeniul sanatatii si securitatii in munca pentru firmele ce lucreaza in santier Elaboreaza, actualizeaza si gestioneaza documentele specifice prevazute de legislatia in vigoare Efectueaza controale in cadrul santierului, informeaza conducatorii locurilor de munca cu privire la neconformitatile identificate si adopta masuri imediate pentru corectarea acestora Beneficii: Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru activitate suplimentara Mediu de lucru pozitiv, intr-o companie in crestere rapida, intr-o industrie provocatoare si inovatoare Descriere companie HSE Services este o firma specializata in prestarea serviciilor de coordonare SSM pentru santiere de constructii pentru clienti importanti din intreaga tara, majoritatea firme multinationale.

 • Salveaza cautarea