Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Munca in strainatate: Belgia

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajăm pietrari calificați, montatori, prelucrători, restauratori și șlefuitori de pardoseli! Transportul și cazarea este asigurată de firmă, salariul este crescător în funcție de orele lucrate, și începe de la 2500 euro. Permis de conducere categoria B, cel puțin, prezintă avantaj.

 • As vrea sa lucrez ca sofer cat b am permis de 20 de ani fara probleme neplacute in traficul rutier

 • 3

  La All EU Recruitment căutăm Tencuitori pentru angajare în Belgia! Se efectuează tencuială de interior și exterior pentru renovări și clădiri noi. Se cer cunoștințe de limbă Engleză la nivel conversațional și experiență în domeniu. Se oferă: Se încheie contract de muncă în Belgia, cu toate beneficiile conform legislației în vigoare Program de lucru 40 ore/săptămână Salariul pentru început de 15,5340 EUR brut/oră Plata salariului la săptămână, în contul bancar deschis în euro Cazare (utilități incluse, internet gratuit) Transport de la locul de muncă la cazare Asigurare de sănătate Bonus de final de an Prima de concediu Alocație pentru copii în Belgia NU PERCEPEM COMISION! CV la Detalii la 0749214025 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • 4

  La All EU Recruitment căutăm Muncitori în construcții pentru angajare în Belgia! Se efectuaeză montaj structuri metalice, panouri din beton și panouri sandwich. Sunt necesare cunoștințe de limbă engleză și experiență în domeniu. Se încheie contract de muncă cu toate drepturile conform legislației belgiene în vigoare. CV la Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Companie din Belgia angajează Montator acoperișuri! Sunt necesare cunoștințe de limba Engleză și experiență specifică Se oferă: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an Concediu de odihnă Alocație pentru copii în Belgia NU PERCEPEM COMISION! Hai și tu în rândul celor care aleg să evolueze! Cu prietenie și respect, Echipa All EU Recruitment

 • La All EU Recruitment căutăm Tâmplar pentru BELGIA! Cerințe: Experiență relevantă în domeniu Cunoștințe de limba Engleză la nivel conversațional Permis de conducere – categoria B Se asigură cazare și se încheie contract de muncă cu toate drepturile conform legislației belgiene în vigoare. NU PERCEPEM COMISION! CV la ovidiu.neculaescu@all-eu-recruitment.com Informații la 0749.214.025 (Luni – Vineri, 9:00 – 17:00)

 • 15

  Angajator serios cauta rigipsar pentru a lucra in Bruxelles, Belgia.Salariu net de inceput este 1700 euro pentru rigipsar meserias adevarat. Daca se constata profesionalism si seriozitate salariul va creste in lunile urmatoare. Se ofera cazare, decontare transport dus-intors. Se vine in concediu platit de angajator in tara o data la 3 luni. Se cere cazier judiciar curat. Permis auto categoria "B" obligatoriu. Angajatorul a limitat varsta maxima de angajare la 45 ani. Nu deranjati inutil. Cerem si oferim seriozitate.

 • 8

  Recrutam montatori (instalatori) teava PEHD Geberit, in Belgia! Cerinte: - Experienta pe un post similar; - Calificare in domeniu - avantaj; - Cunostinte de limba engleza. Beneficii: - Salariu de inceput: 13,5 euro net/ora (in mana); - Contract pe Portugalia; - Transport decontat/asigurat; - Cazare asigurata.

 • 2

  Sc.LUKAS PRO SPEED S.R.L Angajam soferi pentru comunitate,se lucreaza doar la program nu pe out,s-au alte nebunii.In mare parte pe franta 80%nationale,iar k tranzit belgia olanda luxemburg.Salariu ieste de 2400 .Se lucreaza pe volvo e6,pentru mai multe detali sunați la sau .

 • 8

  Angajari URGENTE personal calificat - domeniul constructiilor . Conditii ; Limba engleza CONVERSATIONAL Experienta in domeniul constrctiilor - min 1 ani Locuri stabile de munca !!( dovedite cu documente si min 2 -recomandari )- Roluri vacante ; - Mecanic auto muncitor montare acoperisuri Operator al unui încărcător pe roți Grădinar Electrician Sudor polivalent Echipament greu / mecanic pompă de beton Zidar de piatră Operator excavator Electrician Muncitor feroviar Lucrător la sol Operatori de mașini pliante-lipite Mecanic camion (Iveco) Mecanic auto Muncitori în construcții generale Tehnician de întreținere tehnician de întreținere Strat de piatră / mozaic Zidar de piatră Operator de mașină Mecanic autobuz Operator de mașină Muncitor de șapă Sudor MIG / MAG Zidar / muncitor de podea pentru grădini Operator de mașini CNC Tâmplar CNC Grădinar Operator al unui excavator pe roți Operator pompă de beton Tehnician de întreținere HVAC Muncitor în piatră naturală Mecanic de echipamente grele Sudor / montator Bătător de panou / pictor Mecanic camion Fixator de oțel (prefabricat) Tâmplar de beton Spray Car Painter Tâmplar de beton Pulverizator de vopsea pentru vehicule Mecanic camion Camioane pentru construcții mecanice și suprastructuri Macaragiu Sudor MIG / MAG Lucrător de producție - ferestre și uși din aluminiu Montator de uși de garaj Construcție din oțel de maistru Baterie de panou Acoperiș Elektromecanic de macarale montate pe camion Zidar Sudor / montator Laminator Muncitor în piatră naturală Muncitor de șapă Lucrător la sol Tehnician Încălzire centrală Aer condiționat - HVAC Zidar de piatră (A) Montator pentru uși / ferestre / verande Muncitor de șapă Operator mașină Bătător de panou / pictor Tâmplar CNC Gresie Montator de gips-carton / ferestre / uși Sudor TIG Pulverizator de izolație PUR Zidar de piatră naturală Dulgher Mecanic pentru camioane și echipamente grele Polizor Zidari / muncitori în construcții generale Programator CAD / CAM Echipament greu / Mecanic stivuitor Grădinar Contact -0740228877 Fara comision de recrutare /

 • 4

  La All EU Recruitment căutăm Tâmplar pentru angajare în Belgia! Se execută tâmplărie de interior și mobilier personalizat. Se cer cunoștințe de limbă #Engleză la nivel conversațional și #experiență în domeniu. Se oferă: Se încheie contract de muncă în Belgia, cu toate beneficiile conform legislației în vigoare Program de lucru 40 ore/săptămână Salariul pentru început de 15,5340 EUR brut/oră Plata salariului la săptămână, în contul bancar deschis în euro Cazare (utilități incluse, internet gratuit) Transport de la locul de muncă la cazare Asigurare de sănătate Bonus de final de an Prima de concediu Alocație pentru copii în Belgia NU PERCEPEM COMISION! CV la Detalii la 0749214025 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • La All EU recruitment cautam Tamplar aluminiu pentru contract de munca in Belgia CERINȚE: - Experiență tâmplărie aluminiu/PVC - Cunoștințe de limba engleză - Permis de conducere – categoria B Angajatorul asigură cazare și încheie contract de muncă, conform legislației belgiene în vigoare. NU PERCEPEM COMISION - CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com - Detalii suplimentare la 0758 112 429 (luni - vineri inclusiv, 9.00 - 17.00)

 • 6

  Companie de renume din Belgia din domeniul constructiilor civile angajeaza Instalatori si ajutor de instalatori. Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la Detalii la numarul 0371406706

 • 1

  Căutăm echipă de 3 Pavatori, pentru contract de muncă în Belgia! Locație: Flandra de Vest Cerințe: experiență în domeniu și cunoștințe de limba engleză (cel puțin unul din echipă). Se oferă: Se încheie contract de muncă în Belgia, cu toate beneficiile conform legislației în vigoare Plata salariului la săptămână, în contul bancar deschis în euro Cazare (utilități incluse, internet gratuit) Transport de la locul de muncă la cazare Echipament de lucru Asigurare de sănătate Bonus de final de an Prima de concediu Alocație pentru copii în Belgia

 • 3

  Companii din Belgia angajeaza Tehnicieni cu experiență în mentenanța industrială (domenii - electric, mecanic, hidraulic, automatizări). Cerințe: experiență în domeniu și nivel bun de limba engleză Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • 6

  FIRMA DIN BELGIA SC.IBELLS SOLUTIONE .SRL Cautam spre angajare Vopsitor cu pistol Slefuitor metalice ablator Pictura cu pistol de pulverizare .asanblator schele exterioare . Montator flanşa tevi gaz apa plateste in euro la ora trasport gratuit chiria gratuita formularu A1 GRATUIT dar sa se respecte cotractul de munca pe o perioada de 6 luni Si sa fie cunoscator de o limba straina inclusiv si turca ROG SEORIZITATE ANGAJAM FEMEI SI BARBATI 'LA ABATOR DE PUI IN HOLANDA ROG PROFESIONALI

 • 17

  Salut, incepand cu 15.10.2020 angajam soferi profesionisti categoriile CE pe comunitate, 2 luni cu 3 saptamani concediu platit, salariu+diurna 2.400 euro /luna lucrata, iar pe perioada concediului, salariul de pe tara. Se efectueaza curse pe relatia Germania-Franta-Belgia-Olanda-Luxemburg, se lucreaza pe camioane MAN euro 5 si EEV cu semiremorca prelata. Transportul de/la Cluj in/din Germania(Frankfurt am Main) este asigurat de catre companie. Detinem 68 camioane, firma infiintata in 1994 si desfasuram activitate pe comunitate din 2007. Relatii la 0730107024 sau 0744669127. Succes

 • 6

  Angajez șofer profesionist cu experiență pe comunitate Munca se desfășoară pe Benelux - Franța - Germania Perioada de ședere este de 6 săptămâni cu 2 săptămâni acasă sau la înțelegere Dispunem de garaj in Belgia cu condiți constând in duș mașină de spălat și bucătărie Mai multe detalii la numărul de telefon afișat .

 • Locație: Anvers, Belgia Cerințe: Experiență de muncă ca instalator. Abilitatea de a folosi un sertizor de țevi. Abilități de muncă independentă cu desenul tehnic. Abilitați de lucru în echipă. Se consideră avantaje: Capacitatea de sudură prin țevi din PE Permis de conducere categoria B Cunoașterea limbii engleze Oferim: Salariu: 15,53 brut / oră, minim 1640 euro/luna in mână. Plata la timp a salariilor până la data de 10 a fiecărei luni. Posibilitatea de a incasa plăți în avans pentru prima lună de angajare. Cazare organizată și plătită de noi. Transport gratuit la locul de muncă - indemnizație de amortizare pentru utilizarea propriei mașini pe baza kilometrajului. Instrumente de lucru și îmbrăcăminte de protecție. Programul Recomandați un loc de muncă pentru fiecare persoană recomandată care lucrează cu noi timp de 3 luni, veți primi de la 150 la 300 . Îi rugăm pe cei interesați să trimită un CV la adresa de mail: sau la numărul de telefon: Sau să răspundă cu un mesaj la acest anunț pentru a fi contactați. Nu ezitați să ne contactați, anunțul expiră in 28.02.2021.

 • 3

  Angajez, zidar, faiantar, zugrav, - experienta minim 5 ani, - cu permis de conducere categoria B, - cu virsta pina in 45 de ani - seriozitate, -respect fata de colegi si de regulile impuse pe santier Detalii la nr. de telefon +40724095677

 • Salveaza cautarea