Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Companii Nivel de studii: Absolvent Experienta: Experienta 1-3 ani Disponibil imediat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Manager Firma Proiectare (Director)

  Candidatul ideal va avea: Studii superioare în domeniul economic, specializarea management general sau management de proiect 3 ani; Experienta solicitata de minimum 1-3 ani de experienta în activitati specifice postului de manager; Limbi straine solicitate: engleza utilizator independent minim nivel 1 (B1). -Abilitati extinse de comunicare, prezentare. Competente solicitate: Competente de planificare; Competente de organizare a activitatii si a resurselor; Competente de coordonare si comunicare interpersonala; Abilitatea de a motiva echipa de proiect. Competente de control-evaluare. Responsabilitati: Planificarea activitatilor si actiunilor; Organizarea activitatilor si actiunilor din perioada de intocmire a proiectelor, inclusiv prin gestionarea resurselor umane, materiale, financiare si informationale; Coordonarea activitatii echipei de proiect în perioada de intocmire a proiectului; Motivarea echipei de proiect în vederea implementarii cu succes a activitatilor proiectului si a atingerii obiectivelor vizate; Derularea actiunilor de control si de evaluare a situatiei economice a firmei, raport profitabilitate -Salariu: 6000-8000 net/luna, in functie de competente

 • 4

  Operator vanzare magazin online

  Abilitati: Persoană atenta la detalii; Viteza d lucru si eficienta ridicata; Cunostinte operare PC (word, excel); Abilitati d comunicare si claritate in exprimare (atat verbal cat si in scris); Abilitati d organizare (organizarea sarcinilor d pe lista to-do list); Abilitati d orientare virtuala (sa stie sa caute rapid informatiile in mediul online). Persoana dinamica, organizata, responsabila, atenta la detalii; Reprezinta un bonus la angajare experienta similara la un alt magazin online. Descrierea jobului Aptitudini de comunicare excelente; Experienta in vanzari online; Cunostinte de operare PC ((word excel); Capacitatea de a solutiona eficient solicitarile si reclamatiile clientilor; Abilitati de invatare rapida si de gestionare a mai multor sarcini in acelasi timp; Responsabilitati: Preluarea comenzilor plasate de clienti pe site, telefonic sau chat; Consultanta si suport clientilor; Solutionarea solicitarile clientilor, retururile si reclamatiile; Adauga produse noi si actualizeaza informatiile din platforma online a magazinului; Emiterea AWB-urilor si facturilor în baza comenzilor primite. Beneficii Loc de munca stabil; Ore suplimentare platite (cand si daca este cazul); Sambata si duminica libere; Bonusuri pentru performanta si implicare; Discount partener pentru achizitionarea produselor companiei; Oportunitate de dezvoltare profesionala.

 • 6

  Angajăm manager pentru Casa de Modă Tudor. CV+ fotografie București București Cv+ fotografie.

  Persoană prezentabilă cu știința de carte. Să poată comunica curent cu oamenii în societate.

 • Urgent secretara - contabilitate primara

  Angajam urgent secretara cu experiență și în contabilitate primara. Varsta minima de angajare 28 ani, Varsta maxima 45 ani. Cerem și oferim seriozitate.

 • Operator Facturare

  Cautam un coleg/colega pentru departamentul nostru Financiar: Acesta/aceasta ar trebui sa detina urmatoarele aptitudini: Experienta excel: functii ca Vlookup, Pivot, Concatenate, Sum, Subtotal; Atentie la cifre si operare cu cifre; Folosirea Outlook-ului, accesare platforme conturi online Comunicare distributiva atat la telefon cat si in program pentru oferirea detaliilor privind situatiile contabile. Experienta SAP constituie un avantaj, insa nu este obligatorie. Descrierea jobului Viitorul nostru coleg/colega ar trebui sa indeplineasca urmatoarele sarcini: Ofera suport clientilor persoane juridice din baza de date pentru creare cont pe platforma online B2B; Validare incasari in programul de gestiune SAP, precum si inchiderea facturilor pe baza chitantelor; Inregistrarea incasarilor a Ordinelor de Plata zilnice in programul de gestiune SAP; Centralizarea zilnica a termenului de scandenta depasit de catre clienti si contactarea acestora pentru recuperarea datoriilor; Actualizarea bazei de date din SAP. Ofera suport agentilor din teren pentru transmiterea fiselor de sold, a facturilor restante si a stocurilor de marfa de la clienti. Beneficii: Salarizare o data pe luna. Lucru cu un soft avansat de Contabilitate (SAP). Echipa experimentata si profesionista. Decont transport. Tichete de masa 30 lei/zi. Prime de Paste si de Craciun. Cafea, apa Aquavia, Ceai. Petreceri de Craciun si Teambuilding Anual. Descrierea companiei Ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi surprindem plăcut cu produsele noastre. Aducem produse frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți furnizori, selectăm cele mai bune, cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design. Echipa noastra are vechime in firma si in domeniu, astfel incat colegii cu care veti colabora sunt niste profesionisti veritabili. Echipa de achizitii are vechime in firma si in domeniu, astfel incat colegii cu care veti colabora sunt foarte bine pregatiti. Ginza Invest SRL (GiftDesign), este o companie de distribuție la nivel național de produse pentru ambalarea cadourilor, felicitări, articole party, produse papetărie, produse cu texte si mesaje personalizate, jucării sau home si deco. Compania noastră are un portofoliu de peste 3500 de clienți. Suntem de 10 ani pe piata si dorim sa ne extindem.

 • Angajam Asistent Manager Birou Vanzari Dezvoltator

  Angajam Asistent Manager pentru Biroul nostru de Vanzari situat in Bucuresti, sector 4. Descriere job: -cunoasterea portofoliului nostru -raspunderea prompta si profesionista la cererile primite -promovarea ofertelor -vizionarea apartamentelor noastre cu clientii interesati -comunicarea activa prin telefon, email si in persoana -intocmirea de evidente lunare Candidatul ideal pentru noi este unul cu abilitati de comunicare, negociere si convingere, punctual, cunostiinte PC (Word, Excel), atent la detalii, organizat, spirit de echipa, proactivitate si spontaneitate, putere de concentrare si atentie distributiva, conduita eleganta. Beneficii: salariu fix plus bonusuri

 • Salveaza cautarea