Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Covasna

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 1

    Firma, din Sfantu Gheorghe Siclog.srl angajeaza colegi in domeniul coordonarii de transport. Cautam persoane comunicative, dinamice, deschise. Este necesar cunoasterea unei limbi straine si experinta in domeniu . Asteptam CV-ul Dvs. pe adresa:

  • Siclog S.R.L angajeaza coordonator transport. Necesar experienta in domeniul logistic - aptitudini de comunicare, planificare si negociere - seriozitate, dinamism, si adaptabilitate - Cunoasterea la nivel avansat unui limb starine - Salariu atractiv plus bonusuri. Responsabilitati: - Relationare cu clientii existenti si potentiali in primirea si rezolvarea cererilor de transport marfa - Cautarea si gasirea de solutii adecvate de transport de la furnizori ( transportatori) - Negocierea tarifelor de transport cu furnizorii in vederea obtinerii unor tarife cit mai convenabile pentru clientii companiei; - Crearea si completarea dosarului operational de import pentru fiecare transport conform normelor interne ale companiei ; - Urmarirea primirii si corectitudinii facturilor de la furnizori si identificarea acestora in relatie cu transportul pentru care au fost efectuate serviciile respective ; - Intocmirea de evidente si rapoarte pentru transporturile efectuate. Cerinte: - Foarte buna capacitate de comunicare si planificare, orientare catre client si catre rezultat, atitudine proactiva si dorinta de dezvoltare - Cunoasterea la nivel conversational scris / vorbit a cel putin o limba de circulatie internationala - Utilizarea calculatorului la nivel avansat - Bun negociator Beneficii Oferite : parte dintr-o echipa tanara si dinamica; - Pachet salarial motivant.- Stres redus Asteptam CV la speditie Aron gmail.com

  • Sepsiszentgyörgyi adótanácsadó iroda, középfokú német tudással rendelkező adminisztrativ munkatársat keres mielőbbi kezdéssel. Tapasztalat nem szükséges. Nagyon előnyös fizetést ajánlunk. A fényképes önéletrajzokat a következő e-mail cimre várjuk: istvan.csorba @ taxkont.ro Csak a Kovászna megyei jelentkezőket vesszük figyelembe. --- Birou de consultanță fiscală din Sfântu-Gheorghe cautăm urgent personal vorbitor de limba germană (nivel avansat) pentru muncă administrativă. Nu se cere experiență. Se oferă salariu foarte atractiv. Așteptăm CV- urile cu poză la adresa: istvan.csorba @ taxkont.ro Numai candidații din județul Covasna v-or fi luați în considerare.

  • Sepsiszentgyörgyi adótanácsadó iroda, középfokú német tudással rendelkező adminisztrativ munkatársat keres mielőbbi kezdéssel. Tapasztalat nem szükséges. Nagyon előnyös fizetést ajánlunk. A fényképes önéletrajzokat a következő e-mail cimre várjuk: istvan.csorba @ taxkont.ro Csak Kovászna megyei jelentkezőket várunk --- Birou de consultanță fiscală din Sfântu-Gheorghe, cautăm urgent personal vorbitor de limba germană (nivel avansat) pentru muncă administrativă. Nu se cere experiență. Se oferă salariu foarte atractiv. Așteptăm CV- urile cu poză la adresa: istvan.csorba @ taxkont.ro Numai candidații din județul Covasna v-or fi luați in considerare.

  • Salveaza cautarea