Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manageri Persoane Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte cu CV la sediul firmei MARTELLI Europe, in Buzau, str. Aleea Industriilor nr. 17 (soseaua Pogonele).     Se solicita experienta relevanta pe un post similar.                                                                                                                      

 • 14

  Aplica daca: - esti serios, organizat, punctual, atent - ai abilitati de comunicare si negociere - ai focus pe obiective si rezultate, spirit analitic, obiectivitate - ai experienta de minim 6 luni pe un post similar ATRIBUTII - Achizitie (sa gasesti furnizorul cu raportul cel mai bun calitate-rapiditate de livrare-pret, sa negociezi pretul si termenul de plata, sa plasezi comanda si sa o urmareasti pana ajunge in magazie), sa receptionezi materii prime, materiale si consumabile necesare companiei - Gestionare livrare marfuri catre client (urmareste produsul de la primirea comenzii pana la livrarea produsului/marfii la client) - Sa asiguri logistica varianta cea mai buna de transport din punct de vedere financiar/rapidiate/siguranta pentru materiile prime, materialele si consumabile achizitionate dar si pentru produsele finite/marfurile livrate - Urmaresti plata/incasarea facturilor - Pregatesti documentatia pentru expedierea marfurilor Beneficii Salariu - in functie de experienta Stabilitate Cursuri de perfectionare asigurate Programul este Luni - Vineri 8 ore + 30min pauza de masa) Daca te regasesti (in cea mai mare parte) in descriere, asteptam CV-ul tau la sau ne poti suna la 077051271 . Te asteptam in echipa

 • ANUNT COMPANIE: NLP Research platform SRL, CUI 46254333; Nr. Reg. Com. J22/1960/2022 DESCRIERE SIMPLIFICATA: Companie cu domeniul de activitate Studii psihologice tip market research, scoate la concurs urmatoarele posture. POST: Manager intreprindere / 1 persoana SALARIU FIX: brut 4369 lei DURATA: nedeterminata (sau 18 luni) PROGRAM: 8 ore / zi CERINTE: Studii superioare. Minim 3 ani de experiență de lucru. RESPONSABILITATI PRINCIPALE: Realizeaza demersurile pentru infiintarea intreprinderii; Obtine autorizatiile necesare pentru derularea activitatii; Participa activ la definirea strategiei de dezvoltare si marketing a companiei; Identifica cele mai avantajoase oferte de servicii si produse, de utilitati, de parteneriate, de forme de promovare a produselor si serviciilor; Dezvolta si implementeaza planul operational conform strategiei; Coordoneaza elaborarea planurilor de activitate in concordanta cu strategia de dezvoltare; Coordoneaza activitatea intreprinderii inclusiv procesul de productie si vanzare; Elaboreaza si implementeaza strategia de vanzare; Coordoneaza echipa; Se asigura de organizarea acesteia si a proceselor de lucru in cel mai eficient mod posibil, cu accent pe integrarea persoanelor si folosirea cat mai buna a talentelor, cunostiintelor, abilitatilor si competentelor angajatilor; Realizeaza angajarea personalului nou; Urmareste procedurile pentru efectuarea achizitiilor, urmareste si dispune ca utilajele si toate mijloacele tehnice din productie sa fie in stare buna de functionare si asigura necesarul de materiale pentru lucru; Concepe si asigura implementarea fluxul de lucru; Urmareste calitatea serviciilor realizate si eficientizeaza activitatea din punct de vedere economic si pentru obtinerea sustenabilitatii; Participa sau asigura participarea intreprinderii sociale la evenimente de specialitate si evenimente de promovare a produselor; Se asigura de organizarea unor astfel de evenimente; Are initiativa si propune idei privind dezvoltarea de noi servicii, testarea acestora, imbunatatirea celor existente, noi colaborari si gasirea de canale noi de distributie si eficientizare a proceselor; Se asigura ca sunt realizate si depuse la timp documentele de raportare lunara a activitatii, a celor impuse de catre finantatorul proiectului si cerintele legale; Alte sarcini legate de proiect, dezvoltarea businessului , in concordanta cu legislatia romana in vigoare; Colaboreaza cu personalul organizatiei; Efectuează activitati de networking si dezvoltă rela iile cu partenerii; Aprobă propunerile cercetătorului i consilierului clienti; Asigură suport în cercetările efectuate; Desfă oară sesiuni de coaching, consultan ă business, terapii Neuro Lingvistic Programming; Efectuarea sesiuni de consultan ă business i de management strategic pornind de la datele identificate.

 • Angajam assistant manager(DOAR baiat /barbat). Cerinte:studii superioare. Se ofera salar atractiv.Sediul se afla in Gilau.Pentru interviu sunati la nr:

 • 1

  R.A.D.E.F. Romaniafilm in reorganizare angajeaza 1 Specialist lucrari cadastrale si intabulari cu contract individual de munca pe durata nedeterminata/determinata. (pot aplica pentru angajare si persoane pensionate la limita de varsta, cumuland pensia cu salariul) Conditii obligatorii pentru ocuparea postului: - experienta peste 5 ani in domeniul evidentei cadastrale si intabularilor - are cetă enia română si domiciliul în România; - are capacitate deplină de exerci iu; - are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverin ei medicale eliberate de medicul de medicina muncii; - nu a fost condamnată definitiv pentru săvâr irea unei infrac iuni contra umanită ii, contra statului ori contra autorită ii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justi iei, de fals ori a unor fapte de corup ie sau a unei infrac iuni săvâr ite cu inten ie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea func iei, cu excep ia situa iei în care a intervenit reabilitarea -licen iat al unei facultă i de drept, specializarea stiinte juridice - calitatea de consilier juridic definitiv -cunostinte operare PC: Windows, Microsoft Office, Internet Explorer -bune abilitati de comunicare, prezentare, planificare, organizare -onestitate, seriozitate, adaptabilitate, perseverenta si capacitate mare de munca Pentru alte informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind una din metodele urmatoare: R.A.D.E.F. ROMÂNIAFILM Adresa: Șoseaua Străulești nr. 3-5, sector 1, București Tel. Secretariat: Tel: email:

 • 1

  Tehnician administrativ Responsabilitati: elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de management asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei; respectă ierarhia, este politicos si pastreaza confidentialitatea; pastreaza relatia si raspunde de distribuirea unor documente/ colete, etc catre diversi colaboratori (clienti, furnizori sau institutii bancare si ale statului) responsabilitati administrative, protocol; Cerinte: detinere permis conducere categoria B; fara abateri disciplinare la locurile de muncă; corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii; aptitudini de comunicare; persoana calma, punctuala, organizata, serioasa; cunostinte utilizare pachet Microsoft Office, navigare internet Nivelul salarial, bonusuri, beneficii, se negociaza si se stabilesc de comun acord in urma unei intalniri! Daca este de interes pentru dumneavoastra, va rog sa trimiteti un cv pe adresa de mail: Tel.

 • 7

  Angajam : angajam muincitori necalificati pentru constructii! telefon pentru programare interviu; ;mail pentru trimitere CV:

 • 12

  Institutie Financiara Non-Bancara recrutează Team Manager, pentru biroul din Craiova, entry-level management. Coordonarea echipei, orientarea spre rezultate, motivarea si indeplinirea obiectivelor sunt principalele responsabilitati. Daca consideri ca poti indeplini, cumulativ, responsabilitatile precizate, ma puteti contacta la Voia bună si spiritul creativ sunt din partea noastră.

 • Angajez secretara sau agent comercial cu abilitati in munca de birou.PROGRAM 8-18.Salar 3000 lei Cerinte: Permis categoria B Telefon

 • Cerințe - Studii superioare in industria alimentare, Chimie, zona tehnica sau daca are certificari pentru diverse standard - Experienta anterioara de implementare standard ISO, IFS, etc. - 3-5 ani experienta in industrie similara esential este sa treaca printr-o certificare atunci nu mai conteaza experienta anterioara Responsabilități - Coordonarea implementării standardelor de calitate IFS cu toate rigorile pe care le implică - Gestionarea unui sistem de Management Integrat (control calitate) - Menținerea legăturii cu organele de control locale Dacă ești interesat, trimite CV-ul la: și ne auzim la o primă discuție prietenească!

 • 1

  DescriereDescriere Locuri de muncaCandidatul ideal Ce cautam la tine? Experienta de minim 1 an in coordonare echipe; Experienta anterioara in industria creditelor de consum; Disponibilitate pentru deplasari pe teren (pozitia presupune 80% activitate de teren) Abilitati de operare PC (Word, Excel, Powerpoint); Foarte bune abilitati de comunicare si negociere; Fire proactiva, care preia initiativa; Abilitati de organizare si planificare; Orientare catre atingerea obiectivelor. Descrierea jobului Ce urmeaza sa faci? Recrutarea, coordonarea si controlul echipei; Indeplinirea obiectivelor lunare de vanzare si colectare; Organizarea si controlul activitatilor echipei; Mentinerea relatiilor cu clientii din portofoliul alocat; Dezvoltarea portofoliului de clienti; Organizarea activitatilor de marketin; Ce iti oferim ? Mediu de lucru dinamic; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Programe de training si dezvoltare personala; Posibilitati de dezvoltare in cadrul companiei; Salariu fix si bonusuri lunare de performanta; Zile de concediu de odihna suplimentare in funtie de vechime.erformanta; Descrierea companiei Din 2011, cu mult entuziasm, efort reciproc, munca in echipa si respect, marea familie iCredit continua sa creasca si sa se dezvolte stabil si constant. iCredit este o companie consacrata si responsabila, care isi pastreaza promisiunile fata de angajatii, partenerii si clientii sai. iCredit beneficiaza de experienta de peste 10 ani a Management Financial Group si ofera servicii financiare pentru mai mult de 50.000 de clienti. iCredit are o strategie clar stabilita pentru selectarea, formarea si dezvoltarea tuturor angajatilor din companie. Credem cu tarie ca angajatii iCredit sunt in cheia succesului tuturor operatiunilor desfasurate. iCredit pune la dispozitia angajatilor programe motivationale menite sa stimuleze si dezvolte potentialul acestora pe termen lung. Fiecare nou coleg este intampinat in familia iCredit si are parte de indrumarea si suportul tuturor colegilor. Echipa dedicata de Business Traineri sustine fiecare angajat intr-o pozitie din structura de vanzari in primele sale zile, cu indrumari specifice si instruire practica pentru a-l ajuta in insusirea tuturor procedurilor.

 • Buna ziua,Angajam Sofer TIR - - Permis cat. C+E; - Experienta pe comunitate de minim 1 an; - Salariu incepand cu 2700 euro net (in mana); - Contract pe Romania; -Asiguram transportul la punctul de lucru din Italia

 • 1

  SC Balorman Romania angajeaza: - TEHNICIAN ANALIST CALITATE / ANALIST CALITATE Cerinte: - lb engleza, - gandire analitica - abilitati de comunicare CV-urile se pot trimite pe adresa Pt informatii suplimentare sunati la

 • SC Algida Center SRL, importator de legume si fructe, angajeaza Sales Manageri Assistant (2 posturi). Sediul este in Sindrilita, comuna Ganeasa, Ilfov dar se asigura transport din/in Bucuresti. Postul NU este de agent vanzari, nu presupune munca de teren. Ne dorim persoane determinate sa invete, responsabile, serioase, dornice sa lucreze intr-o atmosfera dinamica si bazata pe spirit de echipa. Experienta nu este obligatorie. Pentru personele ce locuiesc in zona Voluntari - Afumati distanta reprezinta un avantaj. Mai multe detalii la telefon .

 • Companie multinațională recrutează in vederea angajării MANAGER DE ECHIPA Piatra Neamt Responsabilitati: -Dezvolta permanent echipa de agenți prin recrutare și selectie -Dezvolta portofoliul de clienți prin implicarea membrilor din echipa -Răspunde de activitatea de vânzări promovând produsele și serviciile companiei -Organizează, coordonează, monitorizează și evaluează activitatea de vânzări și rezultatele echipei de agenți coordonata Cerinte: -Studii medii -Experienta în activitatea de vânzări și coordonarea unei echipe(prezintă avantaj) -Orientare către client -Atitudine pozitiva și proactiva -Permis de conducere categoria B-obligatoriu Se ofera: -Salariu competitiv compus din parte fixa, comision și bonus -Training gratuit -Asigurare de viata Persoanele interesate pot trimite CV pe adresa de e-mail Sau pe whatsapp la numărul

 • 2

  Monitorul de Botoșani angajează jurnaliști sau selectează, în vederea formării și angajării. Este necesară buna cunoaștere a limbii române și disponibilitatea de a lucra după un program flexibil. Așteptăm c/v-uri la

 • Sunt absolventa a Universitatii Politehnica Timisoara, Facultatea de Management in Productie si Transport ,sectia Administratie publica. Sunt in cautarea unui loc de munca care sa imi permita sa imi utilizez aptitudinile dobandite in pozitia de Asistent Manager, in scopul contributiei la succesul noului angajator. Experianta profersionala: Asistent Manager Pui pentru Agroland (post administrativ care se subordoneaza directorului general adjunct) și a constat in centralizarea comenzilor de pui si pe toate categoriile de pui,realizarea distributiei(stabilirea traseelor mașinilor de pui) ,anunțarea la fiecare serie partenerii si magazinele,cantitatea de pui pe care o primește și șoferul. Asigurarea documentației pentru fiecare șofer,întocmirea și transmiterea notificărilor intracomunitare și judetene către DSV la fiecare serie de pui. Verificarea la fiecare serie factura de la furnizor , din punct de vedere al prețului și al cantității. Urmărirea proceselor verbale pentru puii morți cât și avizele pentru lazi.

 • 2

  Echipa MadArt caută project manager. Scopul acestei poziții este acela de a organiza procesul de lucru si proiectele intr-un mod cat mai eficient. Cerințele postului: - Abilitati excelente de comunicare interna si orientate spre client - Abilitati organizatorice solide - Atentie la detalii si abilitati de multitasking - Abilitati excelente de lucru in echipa si de coordonare a echipei - Abilitati de problem solving - Cunostinte de limba italiana (scris + vorbit) - Cunostinte de limba engleza (scris + vorbit) Constituie un avantaj: - Experienta de lucru in platforme de project management - Experienta de lucru pe proiecte de dezvoltare de magazine online si/sau website-uri de prezentare - Experienta de lucru ca si project manager/coordonator de echipa Descrierea job-ului: - Coordonarea echipei de-a lungul etapelor de dezvoltare a proiectelor - Impartirea proiectelor pe etape si crearea de task-uri intr-un sistem de project management pentru fiecare membru al echipei - Urmarirea task-urilor create si verificarea lor astfel incat acestea sa fie rezolvate la standardul de calitate cerut - Urmarirea timpului de lucru pentru fiecare task si crearea de rapoarte pentru fiecare proiect - Gestionarea mai multor proiecte simultan - Comunicarea cu clientul pentru e cere informatiile si materialele necesare pentru proiect - Participarea la discutii si sedinte cu clientii pentru a intelege cerintele proiectelor - Participarea la sedintele interne cu echipa pentru a trasa obiectivele si a remedia eventualele probleme - Crearea de proceduri de lucru pentru fiecare task/proiect - Programarea task-urilor zilnice pe calendar - Raportarea eventualelor probleme legate de proiecte si sugestii de rezolvare/imbunatatire Beneficii: - Salariu atractiv + bonus de performanta - Posibilitatea de colaborare de lunga durata - Sansa de a lucra cu o echipa tanara si prietenoasa - Posibilitatea de dezvoltare profesionala - Echipamente IT de ultima generatie, server, etc.

 • Te vrem in echipa noastră! Angajam TEAM LEADER pentru Baia Mare-SATU Mare -Oradea -Sighet in domeniul vânzărilor de accesorii pentru telefoane mobile. Cerințe: -permis de conducere -experiența in domeniul vânzărilor -experiența in coordonarea unei echipe Responsabilități: -deplasări săptămânale in punctele de lucru -urmărește și monitorizează zilnic activitatea echipei conform planificării stabilite -evaluează și Raportează rezultatele echipei -participa la recrutarea și selectarea noilor angajați și oferă training echipei de vânzări -comunica cu echipa in permanenta și cu conducerea superioară -susține cu regularitate discuții cu echipa de vânzări pentru îmbunătățirea calității serviciilor -monitorizează și acționează lunar asupra rezultatelor individuale -atinge și depășește targetele de productivitate -motivează și oferă suport echipei coordonate Se oferă: -laptop și telefon de serviciu -mașina de serviciu -training și suport -team bulidinguri conform planificarii -salariu motivant și bonusuri din vânzări după perfomante vizibile -o echipa dinamica și posibilitatea de a excela in domeniul vânzărilor Cv-urile se trimit in privat sau pe adresa de mail:

 • 2

  Asociatia Povestea Mea cu sediul in orasul Filiasi, Dolj cauta sa angajeze o persoana de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 22 - 40 ani pentru functia de responsabil caz - zona Olteniei. Esti o persoana capabila sa înteleaga nevoile celui de langa el ? - Atunci te asteptam alaturi de noi! Cautam o persoana energica, cu simt de raspundere si increzatoare. Bunul simt si relationarea cu persoanele necunoscute trebuie sa primeze. Printre reponsabilitati : Comunicare si intelegere Completare acte , raportari zilnice. Utilizare e-mail, office, excel Necesita detinere permis cat. B (se poate aplica si fara) Persoana aleasa trebuie sa fie disponibila pentru deplasari zilnice in diverse locatii. Se ofera: Salariu motivant 2.500 - 3.000 RON Autoturism serviciu (la necesitate) Telefon Laptop (la necesitate) Alte beneficii in functie de activitate C.V-ul se va depune pana pe data de 15.06.2022.

 • Salveaza cautarea