Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Societate comercială angajează asistent manager. Abilitați:- vorbitor limba engleză -cunoștințe avansate P.C -cunoștințe utilizare sistem achiziții publice -cunoștințe contabilitate primara. Contact :

 • Sunt o persoana harnica , serioasa cu spirit de initiativa, ambitioasa,empatica,prezenta placuta. Am experienta in managmentul unei echipe ,iubesc oamenii.Doresc un servici stabil , cu carte de munca.Va garantez ca faceti o alegere foarte buna daca ma angajati !

 • 3

  Atribuțiile rolului : Rolul dvs. este să creați și să mențineți un mediu de lucru plăcut, asigurând niveluri ridicate de eficacitate organizațională, comunicare și siguranță scanează si copiază documente; redacteaza acte specifice in Word ; face programări; oferă ajutor general pentru vizittorilor/clienților (cereri, pregătirea documentelor, etc); organizează documentele, materialele în cadrul biroului; completează registrele specifice; oferirea de sprijin administrativ angajaților biroului Cerinte: să aibă experiență cu o varietate de software de birou (instrumente de e-mail, foi de calcul și baze de date,) și să fie capabil să se ocupe cu exactitate de sarcinile administrative. Abilități excelente de gestionare a timpului și abilitatea de a efectua mai multe sarcini și de a stabili prioritatea muncii Atenție la detalii și abilități de rezolvare a problemelor Abilități excelente de comunicare scrisă și verbală Abilități puternice de organizare și planificare într-un mediu rapid O minte creativă cu capacitatea de a sugera îmbunătățiri Diploma de liceu; Calificarea suplimentară ca asistent administrativ sau secretar va fi un plus

 • 1

  Tip job: Full-time Locație: Târgu Neamț Descrierea postului: - Acoperirea partii administrative din procesul de recrutare - Respectarea rutei zilnice de apeluri și obiective si indeplinirea obiectivelor specifice pentru acestea - Prezentarea si promovarea prin telefon serviciilor companiei pentru clientii alocati - Identificarea nevoilor candidatilor, personalizarea si adaptarea ofertele la cerintele si nevoile acestora - Actualizarea bazei de date existente. Detaliile salariale se discută la interviu. Se deconteaza jumătate din transport persoanelor cu domiciliul la peste 5km de Târgu Neamț. Se oferă tichete de masă și bonusuri ocazionale. Program de lucru - 8 ore/zi. Loc de muncă stabil.

 • Salveaza cautarea