Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 21

  Disponibil online

  Operator facturare

  Cine suntem: SC RACRICOM SRL distribuitor al producătorilor : Heineken Romania SA, PepsiCO, Zarea SA, Apemin Tusnad, Red Bull SA, angajează OPERATOR FACTURARE. Ce oferim: - posibilitatea de a lucra intr-o companie cu potential, - mediu dinamic si performant, - salarizare in acord cu performantele tale, - training permanent si posibilitatea de a invata lucruri noi. Cerintele postului: - sa aiba spirit de observatie, rabdare, capacitate de comunicare, capacitate de analiza, - cunostinte operare program GestPro constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Responsabilitati: - Emiterea facturilor pe baza comenzilor, - Invata si cunoaste produsele comercializate, - Indosariaza si arhiveaza facturile, avizele. CV -le se trimit la adresa de email: Pentru mai multe informatii tel.:

 • 1

  Căutăm OFFICE ADMINISTRATOR! Flexibilitate privind programul de lucru - Full time sau Part Time în intervalul orar 08-18. Locație: Galați (firmă de servicii-suport pentru companii: HR, contabilitate etc.) Responsabilități: Completarea, întocmirea și arhivarea (fizică și electronică) a documentelor specifice activității de resurse umane (CIM, fișe de post, adeverințe etc.) și în relație cu autoritățile statului. Beneficii: Salariu minim pe economie (pentru început) îl veți negocia/adapta la aptitudinile/cunoștințele dobândite la 3 luni de la angajare. - Posibilitate de lucru în regim hybrid daca asta îți dorești - Oportunități multiple de dezvoltare profesională Profilul Candidatului Competențe: Cunoștințe operare PC Abilități de editare foto și documente (Word, Excel) Sunt Avantaje (dar nu condiții obligatorii): studii economice, cunoștințe de contabilitate primară și permis auto. Dacă consideri că ai abilitățile enumerate mai sus, nu ezita să ne trimiți CV-ul tău la și/sau ne poți suna/mesaj/whatsapp #job #office #administrative #word #excel #microsoft #photo #galati

 • 1

  service auto angajeaza facturista / operator introducere date .pentru relatii

 • 1

  Ești în căutarea unui job, dar experiența reprezintă un criteriu care te trage în spate? Ei bine, am o oportunitate pentru tine care te poate ajuta! Acum te întrebi care o să fie activitatea ta? Vei oferi suport (voce, mail si chat) clienților diferitelor instituții bancare din Italia; Programul de muncă: Luni - Duminică, 08:30 - 23:00 în ture (5 zile pe saptamana); 8 ore de lucru + pauza de 30 min; Full time sau part-time: ture de 8h, 6h sau 4h, în funcție de contract; Ce ne-ar plăcea să găsim la tine: Cunoștințe de limba italiană la nivel avansat(obligatoriu); cunoștințe de bază operare PC, navigare internet; cunoștințe de bază pachet Office: Word, Excel, Outlook. Abilitati excelente de comunicare, discurs fluent, atentie la detalii, empatie, orientare catre client; Beneficii: al 13-lea salariu - bonus, la finalul fiecărui an; Spor de weekend de 10% din salariul de baza; Spor ore suplimentare 200%; Spor sarbatoare legala 200%; Decont taxi pentru turele pana la 22:00 și 23:00 (in Galati); Spor de vechime intre 5 - 25%, în funcție de vechimea în firma; Echipament pentru lucrul de acasă; Cursuri de perfecționare (customer care, Excel, Cross Selling); Sistem de bonusare de 5-10% din salariul de baza; Dacă ești interesat aștept cv-ul tău la adresa de mail și abia aștept să ne cunoaștem mai bine!

 • 4

  Angajam operator calculator pt introducere si monitorizare date la biroul nostru din bariera Traian. Cautam tanar cu cunostinte medii de limba engleza si cu abilitati operare calculator. Va oferim salarizare atractiva si mediu de lucru excelent.Relatii la tel

 • 1

  Angajez dispecer international - transport marfa. Cerinte : notiuni PC - OFFICE, cunoastere limba engleza scris - vorbit. Oferim mediu lucru profesionist.

 • Salutare tuturor! În momentul de față fac angajări pentru postul de Operator Contact Center. Activitate: Vei oferi suport (telefonic & e-mail) clienților diferitelor instituții bancare din Italia. Program de lucru: Varianta de full-time 8h/zi & variante de part-time 4h/zi sau 6h/zi. Cerințe: Cunoștințe de limba italiană la nivel avansat sau mediu-avansat; Cunoștințe de bază operare PC & navigare internet; Cunoștințe de bază operare dispozitive de tip smartphone sau tabletă; Cunoștințe de bază pachet Office. Pentru mai multe detalii, aștept cu drag apelul/mesajul tău (SMS/Whatsapp) la numărul de telefon sau sau pe adresa de e-mail

 • Disponibil online

  Operator Contact Center

  Salutare tuturor! În momentul de față fac angajări pentru postul de Operator Contact Center. Activitate: Vei oferi suport (telefonic & e-mail) clienților diferitelor instituții bancare din Italia. Program de lucru: Varianta de full-time 8h/zi & variante de part-time 4h/zi sau 6h/zi. Cerințe: Cunoștințe de limba italiană la nivel avansat sau mediu-avansat; Cunoștințe de bază operare PC & navigare internet; Cunoștințe de bază operare dispozitive de tip smartphone sau tabletă; Cunoștințe de bază pachet Office. Pentru mai multe detalii, aștept cu drag apelul/mesajul tău (SMS/Whatsapp) la numărul de telefon sau sau pe adresa de e-mail:

 • 6

  sc angajează cu carte de munca doamna sau domnisoara pentru menaj, secretara,operator calculator ,vânzătoare statie peco, manipulator deșeu fier vechi pe liebherr 924 anul 2012!

 • Salveaza cautarea