Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Ne mărim echipa! Suntem în căutarea unui nou coleg responsabil de dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea proceselor de producție în zona desemnată - Secția de Turnătorie Candidatul ideal - Studii superioare tehnice : Stiinta si Ingineria materialelor / Metalurgie - Cunoștinte despre știința materialelor - Experiența de minim 3 ani într-un post asemanator, zona de producție - Limba engleza - nivel avansat Responsabilități - Garantează asigurarea calității produs-proces in Departamentul Turnătorie; - Analizează non-conformitățile și realizează planurile de acțiuni, împreună cu membrii grupurile transverse (fabricație, mentenanță mașini și cochile, inginerie), in scopul ameliorării rezultatelor de calitate pentru piesele turnate; - Realizează audituri de verificare și respectare a Fișei de parametrii proces turnare; - Coordonează tratarea non-conformitatilor și a incidentelor de calitate la nivel de departament; - Auditează parametrii de proces, identifică diferențele și gestionează tratarea lor; - Participă la implementarea dispozitivelor anti-eroare, realizează împreună cu fabricația analizele și decide acțiunile ce se vor aplica. Beneficii: - salariul se negociază în urma interviului - pachet de relocare în Brașov - tichete de masă - asigurare de viață - prime de sărbatori - bonusuri de fidelitate/prezență - transport asigurat

 • 1

  Sunt in cautarea unui job in domeniul secretariat, contabilitate evidenta -primara sau resurse umane si orice altceva ce tine de domeniul administrativ. Mentionez ca in acest moment sunt disponibila, serioasa si constiincioasa si doresc acelasi lucru! Multumesc si astept oferte dvs!

 • 3

  Candidatul ideal Limba engleza nivel avansat Pachetul Microsoft Office nivel avansat Atentie distributiva, analitic, empatic, multitasking, sa poata respecta deadline-uri, persuasiv, pragmatic, ordonat , focusat pe scopuri , capabil sa-si stabileasca prioritati, bun negociator , bun observator Experienta intr-un post similar minim 2 ani (referinte) Descrierea jobului Atributii de achizitii de la companii producatoare sau reprezentante interne sau externe . Scanarea pietei si identificare de noi furnizori de la targuri/research . Managerierea optima a activitatatii de aprovizionare pe baza necesarelor emise de Departamentul Tehnic (materii prime si accesorii) sau pe baza necesarelor de la Departamentul Vanzari (comenzi interne) . Managerierea optima a procesarii comenzilor catre furnizori Pot fi necesare vizite la targuri sau la producatori interni si internationali Oferta salariala: - Pachet salarial 3600 lei net + 400 tichete de masa, - facilitati de transport ( carburant sau conventie ) de masa calda, CO de 20 +11/12 zile libere oficiale, diverse premieri cu ocazia zilelor festive, spor de fidelitate incepand cu luna a saptea de contract, premieri pentru rezultate deosebite. - Se asigura training si formare interna pentru 1.5-2 luni. Daca te regasesti (in cea mai mare parte) in descriere, asteptam CV-ul tau la sau ne poti suna la . Te asteptam in echipa

 • Disponibil online

  job-remote

  Daca vrei un venit suplimentar intre 50-300 $ pe saptamana acceseaza linkul urmator https://ncjob.xyz/ab69658152572/ , te inregistrezi si incepi. Specific ca nu trebuie sa investesti nici un ban, cum cer alte firme. Ce spui, incerci?

 • 3

  Angajez dispecer international - transport marfa. Cerinte : notiuni PC - OFFICE, cunoastere limba engleza scris - vorbit. Oferim mediu lucru profesionist.

 • 3

  Angajam secretara-asistent manager, tânăra cu abilitati de comunicare

 • Manager caut asistenta pentru deplasare in strainatate, contracte achizitii cunoscatoare limba engleza si/sau italiana nivel mediu,fara obligatii, foto si cv.

 • Manager caut asistenta pentru deplasare in strainatate, contracte-achizitii cunoscatoare limba engleza si/sau italiana nivel mediu,fara obligatii, foto si cv.

 • Cruci cavouri bolduri simple venetian monumente granit marmura nr tl:

 • Salveaza cautarea