Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Satu-mare Satu-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 68

  Angajam pentru biroul din Satu Mare, o doamna/domnisoara pentru pozitia de Asistent Manager/secretară. Asteptarile noastre de la viitoarea candidată sunt: - cunostinte Office bune; - cunostinte in promovare on-line,retele sociale - organizarea timpului de lucru, indeplinirea sarcinilor; - atitudine pozitiva, calma Beneficii: PROGRAM DE LUCRU: L-V; 9:00 -> 17:00 - salariu atractiv si motivant - beneficiezi de numeroase oportunitati de dezvoltare individuala si profesionala

 • 25

  Angajam dispecer/a pentru firma de transport persoane international. Descrierea job-ului: Preluarea apelurilor/rezervarilor venite din partea clientilor Abilitati de rezolvare a problemelor Crearea traseelor de transport Cerinte: Limba Maghiara vorbita si scrisa Cunostinte de geografie Cunostinte de utilizare a calculatorului Experienta in relatii cu publicul Noi iti oferim: Salariu atractiv Posibilitatea de a te promova in cadrul firmei Feedback pentru a te ajuta sa te dezvolti O echipa ambitioasa intr-o atmosfera prietenoasa Te asteptam!

 • NL Jobs România - Agenție de recrutare și plasare de muncitori necalificați în Olanda, cu o experiență în domeniu de peste 10 ani de zile, colaborăm cu mai multe firme producătoare sau ambalatoare din Olanda si ne extindem! Căutăm Recruiter, vorbitor de limba ENGLEZA! Dacă ești o persoană dinamică, sociabilă, cu dorință de afirmare, și dorești să muncești într-un colectiv tânăr, citești anunțul correct! Cerințele noastre nu sunt foarte mari, bunul simț este obligatoriu iar lipsa de experiență nu trebuie să te îngrijoreze! Atâta timp cât ai cunoștințe despre suita Office și vorbești limba engleză la nivel avansat te învățăm noi tot ce trebuie să faci. Tu trebuie doar să aduci cu tine dorința de a munci și deschiderea de a învăța lucruri noi. Munca se va desfășura la biroul nostru din Centrul orasului Satu Mare. Pentru mai multe detalii așteptăm să ne contactezi și să ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail:

 • Angajăm asistent vânzări, cunoscător limba engleză

 • Clinica medicala angajează manager resurse umane

 • 30

  Oportunitate excelenta de munca! Ai un talent incredibil atunci când vine vorba de comunicare? Esti pasionat de geografie? Iti place sa inveti lucruru noi? Avem nevoie de oameni ca tine! Aplica acum la pozitia de secretar/a transport international-planner,sau trimite CV-ul tau pe adresa de email corinaexpresslinee@gmail.com Descrierea job-ului: Preluarea apelurilor/rezervarilor venite din partea clientilor Abilitati de rezolvare a problemelor Crearea traseelor de transport. Noi iti oferim: Salariu atractiv Posibilitatea de a te promova in cadrul firmei Feedback pentru a te ajuta sa te dezvolti O echipa ambitioasa intr-o atmosfera prietenoasa Te asteptam!

 • 2

  Societate austriacă cu sediul în Satu Mare angajează pentru departamentul logistic un responsabil parc auto. Cerințele postului: Studii medii (cu diplomă de bacalaureat); Cunoștințe tehnice în domeniul auto; Cunoștiințe operare PC: MS Office (Excel, Word, Internet, Outlook); Cunoașterea limbii engleze - scris si vorbit nivel mediu; limba germană reprezintă avantaj; Persoană dinamică, organizată, cu abilități de lucru în echipă; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de deplasare în țară și străinătate; Responsabilități: Asigură întreținerea parcului auto; Responsabil de gestionarea magaziei parcului auto:(gestiunea anvelopelor de iarna/vara și a stocului de consumabile pentru mașini); Crearea și actualizarea dosarelor autovehiculelor (termene asigurări, rovinietă, garanții, inspecții, revizii); Monitorizarea și verificarea consumului de carburant la mașini și a respectării traseelor; Atribuirea de consumuri corespunzatoare la mașini; Urmarirea declarării și plății impozitului pe mașini și a altor taxe aferente; Căutarea celei mai bune oferte de la dealeri pentru achiziția mașinilor; Căutarea celei mai bune oferte de revizii / reparații de la service-uri; Înmatricularea autovehiculelor; Oferim: Salariu competitiv; Apartenența într-o companie în dezvoltare și echipă dinamică; Program de lucru: Luni - Vineri între orele 8:00 - 16:30 . Informații suplimentare: CV-urile le așteptăm pe adresa de e-mail: tel.

 • 3

  Cerinte candidat ideal: - Studii medii/liceu - Abilitati de organizare si planificare a vizitelor la consumatorii alocati - Fire comunicativa, sociabila, empatica. - Permis conducere/masina personala reprezinta un avantaj Descriere activitate: - Citiri contoare in zona desemnata pe teren - Sincronizare citiri realizate in terminalul de citiri/PDA. Beneficii: - Mediu de lucru tanar si placut - Program de lucru flexibil - Suport permanent pentru realizarea obiectivelor propuse - Decont transport/carburant ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI/SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV la mesaj.

 • 5

  Angajam operator date pentru magazin online. Program de Luni pana Vineri, carte de munca, salar atractiv, mediu de lucru tanar si placut. Munca se desfasoara in birou, locatie Satu Mare str. Dara. Cautam o persoana serioasa cu sau fara experienta. Asteptam CV.

 • 2

  Firma internationala angajeaza secretara pentru a lucra de acasa. Candidatul ideal trebuie sa aiba: buna conexiune la internet si un calculator propriu. Cunostinte de baza in folosirea acestuia (Google, Microsoft Office, Email-uri, Skype, etc). Sa vorbeasca una dintre urmatoarele: italiana, germana, engleza; Engleza este necesara. Experienta in folosirea programelor de editare (Photoshop, Illustrator, etc.) reprezinta un avantaj. Pentru mai multe detalii, trimiteti CV-ul dumneavoastra.

 • Disponibil online

  Secretara de acasa

  Firma internationala angajeaza secretara pentru a lucra de acasa. Candidatul ideal trebuie sa aiba: buna conexiune la internet si un calculator propriu. Cunostinte de baza in folosirea acestuia (Google, Microsoft Office, Email-uri, Skype, etc). Sa vorbeasca una dintre urmatoarele: italiana, germana, engleza; Engleza este necesara. Experienta in folosirea programelor de editare (Photoshop, Illustrator, etc.) reprezinta un avantaj. Pentru mai multe detalii, trimiteti CV-ul dumneavoastra ca mesaj prin platforma.

 • 1

  Firma internationala angajeaza secretara pentru a lucra de acasa. Candidatul ideal trebuie sa aiba: buna conexiune la internet si un calculator propriu. Cunostinte de baza in folosirea acestuia (Google, Microsoft Office, Email-uri, Skype, etc). Sa vorbeasca una dintre urmatoarele: italiana, germana, engleza; Engleza este necesara. Experienta in folosirea programelor de editare (Photoshop, Illustrator, etc.) reprezinta un avantaj. Pentru mai multe detalii, sunati la si trimiteti CV-ul dumneavoastra la

 • Firma internationala angajeaza secretara pentru a lucra de acasa. Candidatul ideal trebuie sa aiba: buna conexiune la internet si un calculator propriu. Cunostinte de baza in folosirea acestuia (Google, Microsoft Office, Email-uri, Skype, etc). Sa vorbeasca una dintre urmatoarele: italiana, germana, engleza; Engleza este necesara. Experienta in folosirea programelor de editare (Photoshop, Illustrator, etc.) reprezinta un avantaj. Pentru mai multe detalii, sunati la si trimiteti CV-ul dumneavoastra la litraromania(arond)gmail.com.

 • Candidatul ideal trebuie să aibă abilități foarte bune de negociere, comunicare și organizare. El trebuie să demonstreze un spirit de echipă foarte bine dezvoltat. Responsabilitati: Dezvolta tehnici de vanzare si promovare a produselor din portofoliu in zona alocata; Conduce și controlează agentii de vanzari din zona de responsabilitate; Ia masuri de creșterea a indicatorilor de rentabilitate a punctelor de lucru; Monitorizează concurenta și propune măsuri adecvate la evoluția acesteia; Prospectarea pietei de profil in vederea atragerii in portofoliu de noi clienti; Raspunde pentru calitatea negocierii contractelor/actelor aditionale cu furnizorii/clientii; Coordoneaza intreaga activitate a angajatilor din subordine, distributie directa; Concepe impreuna cu Directorul General strategiile comerciale prioritare in vederea atingerii target-urilor stabilite; Face vizite periodice in piata. Experien ă si calificare necesare: Studii superioare finalizate; Experiență minim 3 ani în vânzări; Disponibilitate pentru deplasări în zona arondată; Excelente abilitati de comunicare si relationare interpersonala Abilități foarte bune de negociere și vânzare Integritate Persoana planificata, organizata, orientata spre rezultat. Perseverență în atingerea obiectivelor Cunostinte Microsoft office (Excel, Word, etc.). Permis conducere categoria B; Beneficii: Salariu atractiv Bonus din vânzări Posibilitatea de a lucra într-o companie aflată în plin proces de dezvoltare Mediu de lucru dinamic Posibilitate de dezvoltare profesională Masina de serviciu, telefon, laptop ROSSELL &CO este unicul importator al produselor Almdudler în România, Compania noastră și-a început activitatea prin distribu ia proprie de produse în zona de nord-vest a ării, în locații HoReCa i Tradițional Trade. În prezent, pe lângă dezvoltarea brandului Almdudler, Rossell & CO și-a setat ca axă principală și distribuția regională și vânzarea online de produse, având în portofoliu mai multe branduri de băuturi alcoolice și non-alcoolice pe care vă invităm să le descoperiți pe site-ul nostru de prezentare și comercializare : rossell.ro. CV-urile se depun la adresele de e-mail: ;

 • 45

  Angajez secretara si agent vanzari utilaje industriale, masini de facut peleti/brichete. Linii tehnologice pentru fabricarea de peleti/brichete, prese ulei. Salariu fix plus bonusuri substantiale. Administrare site. Fara deplasari Birou in Satu Mare

 • Salveaza cautarea