Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Secretariat OradeaBihor - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Agent servicii clienți

  Căutăm Agent servicii clienți pentru firma noastră TAX JOBS LEGAL RO SRL Cerinte: -Cunoașterea limbii engleze formă scrisă și vorbită la un nivel mediu -experiența în utilizarea calculatorului (internet, Microsoft Office - nivel mediu) si a canalelor de comunicare (email, WhatsApp, Facebook, telefon) -bune abilitati de comunicare si relaționare -Persoană meticuloasă, cu atenție la detalii -Studii medii sau superioare Descriere job: -Contactează clienții care sunt în sistem și oferă informații despre serviciile companiei -Prezintă avantajele și beneficiile serviciilor noastre într-un mod convingător; -Ascultă și înțelege nevoile clienților, oferindu-le soluții personalizate; -Înregistrarea, procesarea înregistrării noilor clienți în conformitate cu procedurile aplicabile ale companiei și legile conexe -solicită documentele necesare pentru clienți de la instituțiile statului român -Actualizează informațiile despre clienți în sistem (adresa, număr de telefon, persoana de contact etc.) și introduce datele clienților noi (se oferă training); -Comunica cu clienții si departamentele companiei, telefonic și în scris (în engleză), pentru soluționarea rapidă a solicitărilor apărute -Munca administrativă, înregistrarea datelor și crearea de înregistrări pentru agenții din sisteme (de exemplu: CRM, Excel, Word) -Îndeplinește obiectivele individuale și de echipă stabilite de conducerea companiei; -Raportează regulat rezultatele și activitățile specifice către supervisorul direct. Beneficii : -ONBOARDING - sistem de pregatire generala si profesionala initiala -EVENIMENTE OBLIGATORII - de ex. chestionare, proiecte sociale, petreceri, diverse activități, etc. -Mediu de lucru pozitiv si sustinator. -Mediu de lucru tanar, dinamic, placut -Sarbatori legale libere Locatie : Office-Oradea (Grigorescu) Program lucru : Full time (8:30-17:00 -30 min pauză) Dacă sunteți interesați, așteptăm CV-ul dumneavoastră.

 • 21

  Angajam Reprezentant vanzari Orange D2D

  Descrierea jobului Promoveaza D2D in vederea vanzarii serviciile si produsele Orange Romania pentru clientii din portofoliu administrat si pentru clientii noi. Responsabilitati : - Promoveaza si vinde D2D produsele si serviciile Orange; - Managereaza si dezvolta portofoliului de clienti. Cerinte: - Bune abilitati de comunicare verbala si abilitati de ascultare activa - Persoana pozitiva si convingatoare - Cel putin studii medii - Cunostinte operare PC - ( MS Windows, MS Office, Internet) ; - Experienta anterioara este un avantaj. -permis categoria B Oferta: - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Program fix de - luni-vineri ; - Weekenduri si sarbatori legale libere - Salariu fix + bonus din vanzari corelat cu performanta individuala + alte beneficii. Aplica acum si te vom contacta !

 • 3

  Asistent Manager

  Candidatul ideal: Cunoștințe bune de engleză Cunoștințe bune de Microsoft Office (Word, Excel) Capacitatea de a respecta termenele limită Bune abilități analitice Atitudine pozitivă și gândire orientată spre soluții Proactiv, flexibil și adaptabil Orientat spre echipa Licența sau certificarea în Resurse Umane ar fi un plus Experienta de lucru in HR ar constitui un avantaj Descrierea jobului Oferirea de asistență angajaților și furnizarea de soluții adecvate în timp util Gestionarea proceselor de resurse umane end-to-end (angajare, rezilieri, demisii) Asistență la culegerea de informații pentru concedii, concedii medicale, concedii plătite/neplatite, concedii de maternitate/paternitate etc. Prelucrarea datelor introduse sau importul de fișiere în sisteme și revizuirea informațiilor pentru acuratețe Lucrul împreună cu echipele de resurse umane și terți pentru a asigura acuratețea datelor/înregistrărilor angajaților și pentru a oferi asistent și suport, atunci când este necesar

 • 2

  Relatii cu publicul

  Firma de constructii angajeaza o persoana pentru relatia cu clientii si furnizorii societati.Program de lucru 8 ore pe zi,activitatea se desfasoara la sediul societatii.

 • 9

  Secretara

  Firma de transport din Oradea -Trade Center caută colega la secretariat! Limba engleza și experiență în domeniu prezintă un avantaj! Program de lucru:8-16:00 Salar net 3000-3500ron Așteptăm CV dvs. la adresa de email

 • 6

  Angajam arhivar

  Descriere post: Arhivar Compania noastră caută un Arhivar responsabil și organizat pentru a se alătura echipei noastre din departamentul de arhivare. Dacă ești o persoană atentă la detalii, cu abilități excelente de organizare și o pasiune pentru păstrarea și gestionarea documentelor, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Clasificarea, arhivarea și gestionarea documentelor conform procedurilor stabilite; Asigurarea păstrării în siguranță a documentelor și a confidențialității acestora; Colaborarea cu diferite departamente pentru a identifica și gestiona eficient documentele necesare; Monitorizarea și actualizarea sistemului de arhivare pentru a asigura accesibilitatea rapidă la informații; Inventarierea documentelor arhivate; Prelucrarea arhivistica conform planului metodic de lucru Cerințe: Diplomă de studii medii sau superioare relevante; Permis de conducere categoria B cu experienta in condus; Disponibilitate la deplasari in teren (prelucrarea arhivistica a documentelor se face la sediul beneficiarilor lucrarilor arhivistice); Experiență anterioară în gestionarea documentelor sau într-un rol similar reprezintă un avantaj; Abilități excelente de organizare și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă; Cunoștințe solide de operare a echipamentelor de birou și a software-urilor specifice arhivării. Beneficiile de a lucra ca Arhivar în cadrul companiei noastre includ un mediu de lucru profesionist, oportunități de dezvoltare personală și profesională, precum și posibilitatea de a contribui la buna funcționare a activității noastre prin gestionarea eficientă a documentelor. Salariu motivant, tichete de masa, prime de sarbatori, deplasari decontate Dacă ești o persoană organizată, atentă la detalii și dornică să faci parte dintr-o echipă dinamică, te încurajăm să aplici pentru poziția de Arhivar la compania noastră. Cv-urile se vor trimite la adresa de e-mail Vor fi chemate la interviu persoanele a caror CV a fost selectat. 

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bihor

Localități

Oradea
Salvează căutarea