Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Caut asistenta personala, program part time, salariul foarte avantajos.

 • 12

  Clinica Medicala angajeaza in jobul full time / part time.: - Receptie- secretariat, consilier, relatii clienti-frontdesk; candidat cu: Cunostiinte minime si exprienta in postul respectiv,cu bune abilitati de comunicare/relationare , in gestionare activitatea de front-desk si in relatii cu public, vointa de a lucra in echipa, seriozitate si punctualitate. -CV Se trimite la mail-ul : -Detalii : www.eurosanity.ro -Adresa: Calea Plevnei nr.44,sector 1,(la o statie de metrou Eroilor /in apropiere facultatii de stomatologie /Pta.Kogalniceanu ), la statia Vasile Parvan

 • 2

  Galerie de arta, anagajeaza asistenta manager, pentru locatia din Constanta Nu este necesara experienta. Responsabilități principale: - mentinerea legaturilor cu sculptori, pictori si fotografii cu care colaboram; - mentinerea legaturilor cu modelele care pozeaza pentru noi; - preluare clienti; -organizare expoziti; -asistenta la shootinguri. Cerințe: - dorinta de perfectionarre in arte; -pasiune pentru arta; - cunoștințe minime operare PC și Microsoft Office - dorinta de a invata arta fotografiei Se oferă: - pachet salarial atractiv si foarte motivant - tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată - loc de muncă stabil - asistență în însușirea programelor specifice - telefon mobil, laptop Posturi disponibile: 4 Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați printr un mesaj pe acest site.

 • Galerie de arta, anagajeaza asistenta manager, pentru locatia din Craiova Nu este necesara experienta. Responsabilități principale: - mentinerea legaturilor cu sculptori, pictori si fotografii cu care colaboram; - mentinerea legaturilor cu modelele care pozeaza pentru noi; - preluare clienti; -organizare expoziti; -asistenta la shootinguri. Cerințe: - dorinta de perfectionarre in arte; -pasiune pentru arta; - cunoștințe minime operare PC și Microsoft Office - dorinta de a invata arta fotografiei Se oferă: - pachet salarial atractiv si foarte motivant - tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată - loc de muncă stabil - asistență în însușirea programelor specifice - telefon mobil, laptop Posturi disponibile: 4 Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați printr un mesaj pe acest site.

 • Galerie de arta, anagajeaza asistenta manager, pentru locatia din Timisoara Nu este necesara experienta. Responsabilități principale: - mentinerea legaturilor cu sculptori, pictori si fotografii cu care colaboram; - mentinerea legaturilor cu modelele care pozeaza pentru noi; - preluare clienti; -organizare expoziti; -asistenta la shootinguri. Cerințe: - dorinta de perfectionarre in arte; -pasiune pentru arta; - cunoștințe minime operare PC și Microsoft Office - dorinta de a invata arta fotografiei Se oferă: - pachet salarial atractiv si foarte motivant - tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată - loc de muncă stabil - asistență în însușirea programelor specifice - telefon mobil, laptop Posturi disponibile: 4 Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați printr un mesaj pe acest site.

 • 1

  Galerie de arta, anagajeaza asistenta manager., pentru locatia din Bucuresti Nu este necesara experienta Responsabilități principale: - mentinerea legaturilor cu sculptori, pictori si fotografii cu care colaboram; - mentinerea legaturilor cu modelele care pozeaza pentru noi; - preluare clienti; -organizare expoziti; -asistenta la shootinguri. Cerințe: - dorinta de perfectionarre in arte; -pasiune pentru arta; - cunoștințe minime operare PC și Microsoft Office - dorinta de a invata arta fotografiei Se oferă: - pachet salarial atractiv si foarte motivant - tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată - loc de muncă stabil - asistență în însușirea programelor specifice - telefon mobil, laptop Posturi disponibile: 4 Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați printr un mesaj pe acest site.

 • Angajez asistenta personala part time din județul Botoșani. Salariul foarte avantajos.

 • Caut asistenta personala part time în județul Suceava. Salariul foarte avantajos. Detalii doar pe whats app.

 • Caut asistenta personala în județul Neamț. Salariul foarte avantajos. Detalii doar pe whats app.

 • 24

  ANGAJEZ AGENT IMOBILIAR

 • Angajez asistenta personala part time. Salariul foarte avantajos. Detalii doar pe whats app.

 • 1

  Angajam secretara cu sau fara experienta in domeniul imobiliar.Aspect placut,voce calda,amabila,intelegatoare, respectuoasa.calma,primitoare orice detaliu pentru ca clientii sa revina multumiiti in a inchiria,vinde,cumpara.Oferta este valabila pentru intervalul .Cv-urile se pot depune la adresa de email din anunt.Este important si necesar cunoasterea limbii engleza/spaniola sau dornica sa invete.Salariu atractiv Cerem Seriozitate!

 • 2

  Manager, angajez part time domnișoară ,poate fi și studenta open minde pt a însoți în delegatii ocazionale și eventual a face micile treburi din firma(achitat facturi,documente primare ,curierat,redactat un document, etc)program flexibil, salariul avantajos .Detalii doar pe whatsapp

 • 1

  Birou Executor Judecătoresc primesc o studentă la Drept, indiferent de anul de studii, pentru un internship, care îi va fi plătit : pentru 4 ore pe zi.de luni pana vineri,in functie de programul ei de la facultate ;va primi jumătate din salariul minim net pe economie in fiecare luna. de practica. Se asigură mediu de lucru adecvat: Birou,calculator propriu. Se preferă o studentă cu dorință de a se pregăti pentru profesia de executor Judecătoresc. Solicităm un CV cu o fotografie actuala.

 • 8

  Societate in continua dezvoltare angajeaza secretara punctuala, ordonata, cunostinte PC si contabilitate primara. Se ofera perioada de invatare.

 • 20

  Angajăm recepționer. Echipa este faină, iar mediul de lucru este foarte plăcut. Dacă ești interesat, așteptăm CV-ul tău pe email.

 • Manpower recrutează Asistent Manager unul dintre clienții noștri care activează în domeniul utilajelor agricole. Responsabilități principale: - preluarea cererilor de piese de schimb de la clienți și departamentul de service - identificarea pieselor de schimb în programele specializate - realizarea ofertelor de preț în format scris și transmiterea lor către clienți - lansarea comenzilor ferme de piese și urmărirea livrăriilor, recepția pieselor - facturarea pieselor de schimb vândute - întocmirea rapoartelor specifice pentru mediu (ambalaje, uleiuri) - coletarie FanCurier, plicuri Prioripost Cerințe: - studii superioare (de preferat tehnice) - cunoștințe de limbă germană scris/vorbit - nivel mediu sau avansat - cunoștințe operare PC și Microsoft Office - permis de conducere Categoria B Se oferă: - pachet salarial atractiv - tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată - loc de muncă stabil - asistență în însușirea programelor specifice - școlarizare în cadrul firmei din Austria - telefon mobil, laptop Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 10

  Administrator firma productie textile angajez Asistent Manager cu sau fara experienta gen feminin max 39 ani.

 • 9

  Job placut,sigur si remunerat corespunzator,pentru o tanara(18-35) dinamica si dezinhibata,experienta nefiind un impediment.Valabil si pentru provincie.Program 4 ore saptamanal.Raspundem la whatsappp

 • 1

  Angajez hostess personala. 6000 Ron + bonus. Detalii pe WhatsApp.

 • Salveaza cautarea