Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3

  Absolvent studii medii/superioare - Atestat inspector resurse umane- constituie avantaj - Experienta profesionala de minim 2 ani in domeniul resurselor umane - Capacitate dе planificare si organizare a activitatilor - Capacitate dе lucru in echipa - Bune cunostinte de operare Microsoft Office (Word, Excel), viteza de lucru - Seriozitate, preocupare profesionala, responsabilitate Intocmire documente de angajare, modificare, incetare a contractelor de munca - Actualizarea la zi a datelor din REVISAL si transmiterea lor in termenele legale catre ITM - Cеntrаlizаreа si inrеgistrarеa in programul de sаlаrii, а dаtеlelor dе pеrsonаl si pontаjеlor lunаrе - Pastrarea evidеntei concеdiilor (mеdicale, de odihna, etc.), a pontajelor lunare si a oricaror alte informatii necesare calculului salarial - Intocmeste adeverinte diverse

 • Activitate la domiciliu. Lucrezi acasa,la calculator, in timpul liber. Trebuie sa ai varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Castigul este foarte motivant. Pentru detalii, trimite mesajul APLIC la email: muncalacalculator @ gmail.com

 • Angajez jurist, Echipa tanara, spontana si unita, cautam o jurista tanara, dornica de dezvoltare. Oferim un salariu atractiv si un loc de munca incitant alaturi de o echipa unita. Responsabilități: • Menținerea legăturii cu institutele de specialitate • Întocmirea de documente juridice ( contracte, notificări, adrese , opinii juridice , împuterniciri etc) • Efectuarea tuturor formalităților cerute de lege/ documente juridice (cereri la Instituții de Stat) • Monitorizarea legislației relevante în activitatea companiei și infomarea asupra modificărilor legislative Inregistrare , evidența și arhivarea dosarelor contractelor si corespondenței. Ma puteti contacta la nr de telefon, ( 0751608939 ).

 • 1

  Candidatul ideal este o persoana serioasa,cu experienta in domeniu si capabilitate de lucru in echipa.

 • 1

  Disponibil online

  Job part time

  Oferta noua in anul 2020. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati la adresa de mail:

 • 7

  job de informare si reclama produse de top cu suport al indrumatorului cerinte;seriozitate, perseverenta,munca in echipa,instruibil Oferim; fara investitii instruire gratuita,perseverent,bonus pt recomandare,plan activitate unic incearca si vei reusii!

 • Angajez babysitter/bonă program full time! Ne dorim sa fie o persoana deschisa, jucausa, responsabila si rabdatoare.Varsta maxima 30 de ani. Program: Luni-Vineri!

 • 3

  Cautam un nou coleg pentru a se alatura echipei Fundatiei CEIR Sibiu. Cautam un Personal assistant / Assistant manager responsabil care sa indeplineasca o varietate de sarcini administrative. Atributiile includ furnizarea de sprijin managerilor si angajatilor nostri, asistenta in necesitatile zilnice ale biroului si gestionarea activitatilor administrative generale ale companiei noastre. Cerinte : Cunoasterea sistemelor si procedurilor de administrare a birourilor; Cunoasterea echipamentelor de birou (imprimantele si dispozitivele de scanare); Cunostinte in Ms Office (Ms Excel si Ms Word, in special); Abilitati bune in gestionarea timpului si capacitatea de a da prioritate sarcinilor; Atentie la detalii si abilitati de rezolvare a problemelor; Abilitati bune de comunicare scrisa si verbala; Abilitati organizationale puternice, cu capacitatea de multi-tasking; Discretie si confidentialitate; Responsabilitatile asistentului administrativ includ planificarea calatoriilor si a intalnirilor, pregatirea rapoartelor si suport in necesitatile zilnice ale colegilor si managerilor. Candidatul ideal ar trebui sa aiba abilitati excelente de comunicare orala si scrisa si sa-si poata organiza munca folosind instrumente, precum Ms Excel si echipamente de birou.In cele din urma, un asistent administrativ de succes ar trebui sa asigure functionarea eficienta si lina a activitatii de zi cu zi. Responsabilitati: Organizati si programati intalniri; Planificati sedintele; Scrieti si distribuiti e-mail, note de corespondenta, scrisori si formulare; Asistati la pregatirea rapoartelor; Sprijina echipa executiva cu sarcini administrative (actualizarea rapoartelor, prezentari, cercetare etc.); Oferiti sprijin in pregatirea rapoartelor si a prezentarilor pentru sedinte si a altor documentatii, dupa cum este necesar; Actualizati si mentineti politicile si procedurile de birou; Comanda materiale de birou si cerceteaza oferte si furnizori noi; Responsabil pentru calatorii locale si externe (bilete, cazare, asigurare etc.) Oferiti sprijin general vizitatorilor; Beneficii: Un mediu de lucru primitor, transparent, flexibil si relaxat; O oportunitate de a va alatura unei echipe FANTASTICE;. Pachet salarial competitiv Spatiu de birouri situat central Oportunitati de dezvoltare a carierei. Daca este interesat/a, trimite-ne un email cu CV-ul tau pe .

 • Angajez "Consultant afaceri " pentru proiect POCU (DOAR din Sibiu sau disponibil/a pentru relocare) Atributii: • participa la elaborarea metodologiilor si instrumentelor de lucru necesare implementarii activitaiiA3.; • aplica instrumentele de lucru si metodele alese; • asigura consultanta si sprijinul necesar pentru dezvoltarea planurilor de afaceri si de initiere pentru înfiintarea unei afaceri; • participa la elaborarea metodologiei de consiliere antreprenoriala si mentorat; • asigura consultanta si mentorat permanent antreprenorilor implicati; • participa la elaborarea Regulamentului de organizare a competiei nationale, precum si a criteriilor de selectare a câstigatorilor; • elaboreaza Ghidul de antreprenoriat; • sprijina în furnizarea de informatii utile pentru realizarea suportului de curs „competente antreprenoriale”; • sprijina antreprenorii carora li se acorda microgranturi în promovarea afacerilor lor; • monitorizarea sustenabilitatea planurilor de afaceri carora li se acorda microgranturi; Educatie solicitata Studii de lunga durata in domeniul economic sau juridic Cerinte din fisa postului Experienta solicitata Expertiza in asigurarea de consultanta de afaceri pentru implementarea planurilor de afaceri - 5 ani experienta in elaborare planuri de marketing pentru microintreprinderi - 3 ani Experienta de minim 5 ani in domeniul dezvoltarii de planuri de afaceri, precum si expertiza in administrarea si monitorizarea implementarii acestora - 5 ani Competente solicitate sa cunoasca legislatia in domeniul societatilor comerciale utilizarea Microsoft Office (world, Excel) capacitate de lucru in conditii dificile capacitate de analiza si sinteza capacitate de comunicare elaborare planuri de afaceri si planuri de marketing Pentru mai multe informatii email , 0745787928 sau 0745606876

 • 1

  Angajez "Monitor afaceri" pentru proiect POCU( DOAR din Sibiu sau disponibil/a pentru relocare) . Atributii: • participa la elaborarea metodologiilor si instrumentelor de lucru necesare implementarii activitatii; • aplica instrumentele de lucru si metodele alese; • asigura consultana si sprijinul necesar pentru implementarea planurilor de afaceri din punct devedere financiar; • asigura consultana si mentorat permanent planurilor de afaceri finanate; • se asigura de utilizarea eficienta si corecta a micrograntului acordat; • analizeaza documentele financiare, documentele justificative privind cheltuirea sumelor acordatesi se asigura de corectitudinea lor; • sprijina beneficiarii de microgranturi în realizarea achiziiilor conform procedurilor aplicabile acesteischeme de subvenionare; Educatie solicitata studii superioare economice de lunga durata Cerinte Experienta solicitata - experienta in domeniul analizelor financiare si gestionare de bugete - 3 ani experienta profesionala in domeniul achizitiilor - 2 ani Competenfle solicitate capacitate de analiza si sinteza competente in lucru in Microsoft Office (World, Excell) capacitate de comunicare cu medii sociale diverse cunostinte de contabilitate si gestiune financiara Daca consideri ca ai abilitatile necesare postului, trimite CV-ul tau la adresa de email ceirsibiu @ gmail.com sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0745606876.

 • 5

  Manager HR, cu o experienta de 7 ani in domeniul resurselor umane, caut societati pt colaborare part-time. RESPONSABILITATI Realizarea calculului salarial conform cerintelor legale, proceduri interne si specifice companiei, intocmire/vericare pontaje, verificarea certificatelor medicale si completarea acestora conform cerintelor legale. Reprezentarea societatii la controalele cu institutiile statului. Intocmirea, gestionarea, verificarea si actualizarea documentelor de evidenta a personalului conform legislatiei in vigoare: dosar personal, contracte de munca, acte aditionale, decizii incetare/suspendare, etc. Administrare bazei de date, de evidenta a personalului. Introducerea, actualizarea si verificarea permanenta a datelor din Registrul Electronic al Salariatilor si transmiterea lor in conformitate cu prevederile legale. Intocmirea si actualizarea fiselor de post, regulamentul intern, a altor decizii si proceduri interne ale companiei. Eliberarea adeverintelor salariatilor. Intocmirea documentelor necesare cercetarii disciplinare si participare activa in procesul de cercetare. tel. 0742.87.80.41

 • Facem 12 clase la stat si nu primim nimic Facem 4 ani facultate si nu primim nimic Vino alaturi de mine 1 an la scoala de business și poti castiga in timp ce înveți sa castigi din pasiunea ta, perfecționarea domeniul tau profesional , dezvoltarea afacerii tale si multe alte surprize ! Te astept in echipa noastră!

 • 2

  Ofer servicii profesionale de Resurse Umane: Servicii administrare personal •Întocmirea dosarelor de personal ale angajaților; •Întocmirea contractelor individuale de muncă, a fișei postului si a actelor adiționale privind modificările survenite în executarea contractului individual de muncă; •Întocmirea deciziilor de încetare a contractelor individuale de muncă, a deciziilor de suspendare/reluare a activității; •Completarea și depunerea Registrului General de Evidență a Salariaților-Revisal •Întocmirea adeverințelor care atestă calitatea de salariat și/sau veniturile, inclusiv adeverințe bancare, de medic, spital, șomaj, creștere copil, etc; •Suport în cazul controalelor efectuate de către Inspecția Muncii; •Generarea și transmiterea rapoartelor solicitate de beneficiar. Servicii salarizare •Actualizarea bazei de date a salariaților prin operarea la zi a modificărilor intervenite; •Întocmirea pontajelor lunare pentru calculul salarial; •Calculul sporurilor și adausurilor la salariul; •Calculul concediilor medicale și a celor de odihnă; •Efectuarea calculului de lichidare și a taxelor către bugetul de stat; •Întocmirea lunară a statului de salarii (sau întocmirea statului de avansuri și a statului final) •Efectuarea calculului pentru acordarea tichetelor de masă; •Întocmirea ordinelor de plată aferente taxelor salariale; •Întocmirea si transmiterea declaratiei D112 la ANAF •Întocmirea rapoartelor de salarizare la solicitarea clientului; •Suport legislativ în orice problemă de calcul salarial. Servicii consultanță legislația muncii •Asistența în cazul controalelor de specialitate •Elaborarea contractelor colective de muncă; •Întocmirea Regulamentului intern conform prevederilor legale.

 • 27

  Cautam project manager pentru promovare servicii medicale. Ce iti oferim: - Venit financiar bazat pe performanta 3000 RON; - Bonusuri substantiale; - Program flexibil; - Conditi de lucru excelente; - Echipa de profesionisti; - Training-uri periodice si perspectiva unei cariere de succes. Ce dorim de la tine: - Sa ai studii medii/superioare; - Sa vrei sa te dezvolti; - Sa ai abilitati de comunicare si relationare; - Sa fii dispus/a sa inveti si sa aplici rapid ceea ce ai invatat; - Sa fii o persoana dinamica si sa doresti sa castigi pe masura efortului depus; Va rugam atasati CV-ul

 • 2

  cautam o doamna ( 35-50 ani ) pentru postul de operator Xerox, executie personalizari si vanzare papetarie-birotica, salariu net 1500 lei +bonuri, relatii suplimentare si CV-ri pe email :

 • Salveaza cautarea