Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  SSG angajeaza urgent 15 agenti de securitate cu experienta pentru zonele Stefanesti siTunari, pentru obiective industriale, fabrici si depozite. 3 dintre agentii de securitate vor cumula in plus si calitatea de soferi, acestia fiind retribuiti suplimentar fata de salariul de agent. Soferii trebuiesc sa aiba experienta de minim 3 ani vechime in conducerea autoturism. Se ofera transport gratuit. Candidatii trebuiesc sa fie din municipiul Calarasi sau de pe traseul de deplasare Calarasi - Lehliu - Tunari.

 • PHEONIX SECURITY SISTEMS angajează : AGENT DE INTERVENTIE Cerinte - Permis de conducere cu vechime minim 1 an - Atestat Agent de securitate - Varsta cuprinsa intre 22 si 50 ani - Constitutie Atletitca Programul de lucru 24/48, Evenimente platite pe loc, Salariu platit la timp, Salariu 2500-2800 RON Mai multe detalii Tel: Interviu

 • PHEONIX SECURITY SISTEMS INTERVENTIE SI MONITORIZARE SRL angajează : DISPECER Cerințe - Punctualitate, responsabilitate și profesionalism - Absolvent studii medii - Cazier - Experiența cunoaștere PC(program Paradox,Roel) - Atestat dispecer Program de lucru în ture Salariul 2400 Ron Mai multe detalii la telefon sau interviu

 • 1

  Angajam agenti paza salariu 2000 lei, net, cu atestat sau fără ulterior se poate obține, pentru obiectiv situat post control acces, la ieșire din Strejnicu. Se ofera salariu la timp, pentru detalii rugam sunati.

 • 43

  Sparta Guard Security - firma cu cele mai bune conditii de lucru din judetul Prahova cauta : Agenti de Securitate ,Agenti de Interventie si Dispecere conform legii 333/2003 pentru obiective situate in Bucuresti si Ploiesti.(logistice si comerciale) Responsabilitati Asigurarea pazei si protectiei bunurilor si persoanelor stabilite prin contractul de servicii cu beneficiarul . Cerinte - Experienta minim 12 luni ( Atestatul reprezinta un avantaj ) - Permis Cat.B (pentru Interventie) - Minim 8 clase absolvite - Apt medical - Fara inscrisuri in cazier - Disciplina, Punctualitate, Seriozitate Beneficii Oferite - Transport Gratuit - Salarii motivante si la timp - Bonuri de masa - Seriozitate - Reale posibilitati de promovare. - Tinuta de serviciu GRATUIT Pentru interviuri va rugam sunati la : 0372 030 982 sau 0760 232 203 Ploiesti str.Tunari nr.26

 • 2

  Force 1 divizia de securitate, angajeaza un agent securitate pentru un magazin din Platinia Cluj-Napoca. Salariul net 2.000 - 2.200 lei. Atestat obligatoriu.

 • 1

  Angajam Agenti de Paza si Dispecer in centru comercial din Bucuresti, sector 3. - Pot aplica atat domni cat si doamne; - Cu sau fara experienta; - Se ofera instructaj; - Asiguram calificare; Mai multe detalii la telefon.

 • 4

  Angajam urgent agenti securitate cu atestat pentru magazine Mega Image Potigrafu,salarii atractive plata la timp bonuri de masa.

 • 9

  Angajez urgent agent de securitate pentru magazine Mega Image salarii atractive, tarif 11ron/ora,bonuri de masa.program in ture de zi/noapte.

 • 7

  Angajez urgent agent de securitate pentru control acces spital salariu atractiv bonuri de masa,program de zi si de noapte.

 • Societatea RMG PROTECT angajeaza Agenti de securitate cu si fara Atestat pentru Obiective din Balotesti.

 • 4

  Societatea RMG PROTECT, angajeaza agenti de securitate pentru Magazine in localitatea BACAU.

 • 4

  Societatea RMG Protect SRL, angajeaza Agenti de securitate pentru Obiective in Braila.

 • Societatea RMG angajeaza URGENT, Agenti de securitate, pentru Magazine in Selimbar- SIBIU. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon afisat!

 • 9

  selectie agenti paza pentru zona CALARASI, timp de lucru 12 ore/zi. Oferim cazare si masa la punctul de lucru. Schimbul turelor se face saptamanal. Salariu: atractiv. Au prioritate nefumatorii,atestatii profesional, persoanele cu aspect ingrijit.

 • 17

  Angajăm Agenți de Securitate pentru Mun. Constanța și Stațiunea Mamaia, Jud. Constanța, contract pe perioadă nedeterminată, de preferintă să aveți atestat de pază. Cei care nu aveți atestat vă putem școlariza noi. Salariul pleacă de la 2.000,00 lei net. Sunați la tel. sau de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

 • 1

  Angajez Agent de Securitate pentru Depozit Kaufland Turda .Salariul este atractiv . Se asigura decont de transport .

 • 1

  Rezidenta pentru batrani din Campina angajeaza agent de paza pe timp de noapte. Programul va fi de 12 ore, in ture. Pentru mai multe detalii, sunati la

 • 16

  De peste un deceniu Angajăm Agenți de Securitate pentru, Mun. Constanța Jud. Constanța, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, de preferat să aveți atestat de pază. Cei care nu aveți atestat vă putem școlariza noi. Salariul pleacă de la 2.000,00 lei. Sunați la tel. sau de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

 • Salveaza cautarea