Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Cerinte - studii medii/superioare; - cunostinte si experienta de operare PC (MS Office) - experienta profesionala de minim un an de zile in gestiunea de numerar: fluxul de numerar, casierie, trezorerie (avantaj); - capacitate d mentinere a atentiei, spirit d observatie, indemanare si rapiditate, rezistenta la stres; - persoana dinamica, responsabila; - disponibilitate d lucru in ture, inclusiv program de noapte. Responsabilitati - ste responsabil cu num rarea, verific r a integrit tii, cap citatii de circul ti si autencitatii bancnotelor; - execut si certific banderolarea pachetelor de bancnote; - executa incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM. Beneficii -program strict de zi sau strict de noapte -salariu fix si bonuri de masa -sporuri Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROSI PENTRU COMPANII DE SUCCES Pentru mai multe detalii, trimite-ne cv-ul tau la adresa de email sau suna la

 • 4

  Societatea RMG PROTECT, angajeaza agenti de securitate pentru Magazine in localitatea BACAU.

 • 21

  SC FOR SAFE SECURITY SRL, angajeaza agenti de securitate cu atestat si experienta in domeniu. Se cere seriozitate si dorinta de munca. Relatii la telefon - sau la sediul nostru din incinta Casei de Moda Bacau, etj 2, biroul 2.

 • S.C. PRODBAC SECURITY S.R.L. ANGAJEAZA DISPECER CENTRU ALARMA SI TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE 1. Descrierea postului ptr. Dispecer Centru Alarma: Urmareste permanent informatiile primite de la sistemele tehnice de semnalizare si avertizare efractie/incendiu, le analizeaza si raporteaza in functie de tipul evenimentului, de protocolul incheiat cu beneficiarul si in functie de prevederile legale in domeniu; Verifica starea de functionare a echipamentelor de monitorizare; Identifica situatiile in care sunt necesare interventii la obiectivul monitorizat; Coordoneaza actiunile echipajelor mobile; Intocmeste rapoartele-sinteza pentru tura incheiata. Cerintele postului: Abilitati de comunicare si relationare; Seriozitate si perseverenta; Atentie la detalii, fire comunicativa; Adaptabil/a pentru munca in echipa; Atentie distributiva; Viteza de reactie; Promptitudine; Constituie un avantaj experienta in domeniu. CERINTE MINIME : ATESTAT PAZA SI PROTECTIE. 2. Tehnician Sisteme de Securitate: Cerintele postului: Abilitati de comunicare si relationare; Seriozitate si perseverenta; Atentie la detalii, fire comunicativa; Adaptabil pentru munca in echipa; Atentie distributiva; Viteza de reactie; Promptitudine; Conditii de munca avantajoase; Program flexibil; Salariu motivant; Bonusuri pentru performanta Posibilitate de calificare la locul de munca! Daca esti interesat/a asteptam CV-ul tau sa il atasezi aici iar daca mai ai intrebari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon afisat si iti vom raspunde cu placere.

 • Societate de paza cu acoperire nationala angajeaza agenti de securitate pt obiective in municipiul ONESTI. Mai multe relatii la tel. .

 • 1

  Ofer loc de munca in Onesti la paza. Tel

 • 3

  Angajam Dispeceri si Agenti de Securitate cu ATESTAT sau IN CURS DE ATESTARE pentru Magazin de Materiale de constructie si bricolaj din BACAU.

 • societate comerciala angajeaza agenti de securitate si sef tura pentru paza proprie

 • 1

  caut loc de munca ca agent securitate .am atestat 39ani .ture de noapte daca se poate

 • 1

  Alege un angajator de TOP! SECURITAS ROMANIA este in cautare de Agent de Securitate in Roman. Cerinte: -Studii medii -fara inscrisuri in cazier -program flexibil - TURE (cu ore de noapte) Securitas recunoaste performanta angajatilor! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne apelati la nr. de telefon Pntru mai multe detalii, va rugam sa ne atasati cv-ul dvs. sau sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 1

  Va rog să citiți cu atenție ! Nr telef : Angajez agent de securitate cu ATESTAT ! Postul de paza se află vizavi de DEDEMAN , aproape de JUMBOO la ieșire din bacău și se poate ajunge ușor cu mijlocul de transport public. SALARIUL 1900 primele 3 luni iar dupa această perioadă se va mări in funcție de seriozitate si implicare la locul de muncă. ATENȚIE !!! NU primesc consumatori de alcool, Nu primesc persoane care sunt certate cu apa și săpunul. Am pretenția să fiți o persoana foarte ordonată,punctuala și curată. Program 24 / 48 , adica o zi și o noapte cu doua zile acasă (liber). Am rugămintea să sunați doar daca sunteți interesat și hotărât ! Apelați la :

 • 1

  Va rog să citiți cu atenție ! Angajez agent de securitate cu ATESTAT ! Postul de paza se află vizavi de DEDEMAN , aproape de JUMBOO la ieșire din Bacău și se poate ajunge ușor cu mijlocul de transport public. SALARIUL 2000 lei primele 3 luni iar dupa această perioadă se va mări in funcție de seriozitate si implicare la locul de muncă. La cerere se poate deconta si transportul. ATENȚIE !!! NU primesc consumatori de alcool, Nu primesc persoane care sunt certate cu apa și săpunul. Am pretenția să fiți o persoana foarte ordonată,punctuala și curată. Program 24 / 48 , adica o zi și o noapte cu doua zile acasă (liber). Am rugămintea să sunați doar daca sunteți interesat și hotărât ! Sunați la

 • Salveaza cautarea