Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Bistrita-Nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 13

  Firmă de pază angajează Sef de obiectiv pentru unul din obiectivele noastre din Bistrita, JUD. Bistrita Nasaud. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate.

 • salut caut loc de muncă ca,agent de securitate sau că lucrător comerciant

 • 7

  Firmă de pază angajează SEF DE TURA SI AGENTI DE SECURITATE pentru unul din obiectivele noastre din BISTRITA, JUD. BISTRITA NASAUD. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate.

 • 1

  Firmă de pază angajează agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre din BISTRITA, jud. BISTRITA NASAUD. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate. .

 • 3

  Agent de securitate pentru magazin in Bistrita. Program in ture. Tarif net 9.40 lei/ora.

 • 1

  Agentul de Securitate asigura in permanenta paza si protectia printr-un serviciu eficient si amabil, respectand legea si standardele BGS. Candidatul ideal: - constitutie atletica; - disponibilitate de lucru in ture si in weekend; - fara antecedente juridice; - minim 8 clase absolvite; - Atestat de calificare sau adeverinta de inscriere la cursurile de calificare. Va oferim: - salariu atractiv; - plata salariului la timp; - contract de munca integral; - sarbatori legale platite dublu; *Pentru postul de Agent Securitate avem in prezent mai multe pozitii deschise, in diverse locatii din municipiul Bistrita. *Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta sau va puteti prezenta la sediul nostru situat pe strada Ursului, nr. 12-14.

 • Ag ntul de interventie stationeaza cu masina de serviciu intr-un locatie prestabilita si raspunde solicitarilor dispec r tului, sigur nd int rv nti rapid l obi ctivele monitorizate din raza lui de actiune, printr-un serviciu eficient, respectand legea si standardele BGS. CANDIDATUL IDEAL: - Constitutie atletica; - Permis d conducere cat. B; - Atestat de calificare sau adeverinta de inscriere la curs; - Disponibilitate d lucru in ture; - Fara antecedente juridice; - Minim 8 clase absolvite. - Persoana dinamica, flexibila, rezistenta la stres, cu spirit d echipa, profesionalism si initiativa, interesata d o colaborare d lunga durata. OFERIM: Salariu atractiv, cuprins intre 2200 si 2500 lei net Contract de munca integral, pe durata nedeterminata; Sarbatori legale platite dublu; Detalii angajare si program de lucru la sediul firmei din strada Ursului, nr. 12-14.

 • Salveaza cautarea